Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mavericks
drMaTh said

Po meni Jennings manje, DeRozan, Rubio i Horford vise. Ako ima netko nesto protiv neka kaze sad ili nek suti do sljedece utakmice haha

Ja bi mozda samo Horforda izbacio... Nekako ne verujem da moze svaki put da ide u over... dok je Javale vrhunski odbrambeni igrac ;)
By cashmoney
#5735 Za danas od samo jedan egzibicijski listić:

Lee D.(-17,5+)- više 1,85
Jennings B.(-17,5+)- manje 1,85
Clevelan(201,5)- manje 1,85
Afflalo A.(-17,5+)- više 1,85
Horford Al(-19,5+)- manje 1,85
Iguodala A.(-13,5+)- više 1,85
Bosh C(-14,5+)- više 1,85

Tečaj: 74,16
Ulog: 20kn
Ev.dobitak: 1.412,85 kn

Sretno! Smile
By Mavericks
#5736 Prvi post listica nadam se i prolazni:)
1) Orlando-Hornets(+194 koseva)
Orlando je juce bio unisten na utakmici protiv memfisa rez 108-82, sada igraju btb utakmicu... Orlando ne igra nikakvu odbranu ove sezone i njegovi protivnici daju preko 100 poena po utakmici ove sezone, a isto tako je orlando dao vise od 100 poena na poslednjih 9 od 11 utakmica :) Dok su hornetsi poceli jako sa odbranom a posle oslabili, ali daju 102 poena po mecu u poslednjih 7 utakmica... Uglavnom bice tona poena;)
2)Portland-Charlote(+198.5) u ranijem postu je neko vec pisao, mislim da se tu nema sta objasnjavati... ranije ova dva para su igrali 118-112, charlote i dalje igra solidnu ofanzivnu kosarku... da kazemo da ce dati minimum 90 poena dok ce sjajni portland trejl blejzersi:) dati oko 110+koseva :) ))) Sretno vam bilo ljudi !
By Mario
#5737 NBA za nocas,nema forsiranja uloga danas, 10 do 20€ za uplatu je dosta.Prijedlozi za danas su vrlo jednostavni,zato ce analize bit kratke i jasne:

*-KONACAN POBJEDNIK

Cleveland-New York 2,1.50*
Minnesota-Miami 2,1.20*
Al Horford 19.5 PREKO-1.85
Portland-Charlotte 1,1.10*
D.Derozan 17.5 PREKO-1.85

Knicksi su bolja i kvalitetnija momcad,pod kosem pogotovo te bi danas visoki igraci Knicksa trebali razoriti Cavse,a tu prvenstveno mislim na Chandlera,Stoudemirea i Carmela.Zadnje informacije govore da ce Irving igrati usprskos ozljedi te takav on ne moze parirati protiv Knicks koji ce se htjeti iskupiti za jucerasnji nes(p)retni poraz od Heata i ne sumnjam u njihovu danasnju pobjedu.

Miami ima 14 pobjeda u nizu,u odlicnoj su formi,dok Minnesoti fale 5-6 bitnih igraca,a takvi ne mogu parirati vrucem i raspolozenom Miamiju.

Horford zadnjih 3-4 utakmice ide preko 20,u odlicnoj je formi,danas ce ga cuvati glupi Mcgee i los defender Koufous te bi Horford danas trebao pridodati 23-26 poena u utakmici koja ce biti prepuna atrakcijama.

Portland odlican doma,bore se za Playoff,a Charlotte je najgora momcad lige juce su izgubili 36 razlike od Kingsa koji su isto prelosi.Charlotte ima 9 poraza u nizu te mislim da bi danas trebao doc 10.

Danas vjerojatno Rudy Gay nece igrati,a to otvara jako puno prostora za Derozana i njegove suteve kojih ce ako Gay ne igra biti oko 20 ,a Derozan bi bar trebao imati 40 do 50 % suta i uz jos par bacanja trebao bi proci granicu.Cuvat ce ga Thompson koji je jedan od losijih branica te je to jos jedan plus za prelazak granice.
By kicoo19
drMaTh said

kicoo19 said

20,5 - Aldridge L. (Por) 1,85
17,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE 1,85
Golden State - Toronto 1 1,35
Milwaukee - Utah 1 1,50

Aldridge-njega nema ko čuvati u obrani charlote.Glavni igrač portlanda.. igraju na domačem parketu očekujem da če zabit do 110 koševa jednoj od najlošijom momčadi nba tak da i njega vidim u overu

Lee-igraju kuči protiv toronta koji prima dosta koševa..od dolaska rudy.a dosta se uzdigli u formi al danas njega nema... i očekujem da on malo više šuteva uzme jer zadnji par tekmi nije bilo na svojoj razini.
uz to toronto je dosta loš pod košem

SGW- več sam gore napiso skoro sve... nema geya njima najboljeg pojedinca uz derozana. i mislim da moraju doma tu tekmu dobit jer jako im visi playoff jučer nakon pobjede lekersa sve više i više se zahuktava za pozicija broj 8 koja vodi u daljnje natjecanje.

Milwaukee-oni su pali na 8 poziciju al realno nema im ko zaprijetit.. phila i toronto su malo rpedaleko al da bi osigurali tu 8 poziciju mislim da če danas bez večih problema dobit utah koja je domačinska ekipa i koja ima u zadnjih 10 susreta 5-5 ... uz to ne igraju njima dva njbolja pojedinca...big al i milsap.
dosta če bit ranjimi pod košem.. i očekujem da to domačini iskoriste

Pazi se blowouta kod Aldridgea. I kakve veze imaju Rudy (ako misliš na Gaya?) i Lee?

nema ga sigurno ....
pa nemaju pozicijski.al imaju na tijek utakmice.
By derrick_rose
Mavericks said

drMaTh said

Po meni Jennings manje, DeRozan, Rubio i Horford vise. Ako ima netko nesto protiv neka kaze sad ili nek suti do sljedece utakmice haha

Ja bi mozda samo Horforda izbacio... Nekako ne verujem da moze svaki put da ide u over... dok je Javale vrhunski odbrambeni igrac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

cinjenica je da ce mcgee odigrat 20 min.s klupe dok horford igra 40 min...dok ga bude koufos cuva on ce to pric bez problema...
By derrick_rose
nina84 said

molim savjet da li moze????
Carmelo Anthony 28.5 over

neznan di je granica 28.5 al gledan u ss-a je na 29.5,mozda bas bude u taj kos..cuvat ce ga tristan thompson,solidan igrac u obe strane parketa,ali po meni ce tu bit koseva i nemislin da ce ny razvalit pa bi melo triba igrat 40-ak minuta...
By Pana
#5743 Veceras sam odigrao:
Lowry 10,5 vise,
Miami H-8,5 2,
Barea 11,5 vise,
Bosh 14,5 vise,
Jennings 18,5 manje,

Neki srednji ulog je u pitanju, veceras nista sigurno po meni, ne treba se zaletati. Wink