Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Pana
#5850 Durant 28,5 vise & Bryant 29,5 vise - Dakle, dva nosica igre svojih ekipa. Jedina stvar koja moze veceras da spreci ova dva para je povreda ili blow-out (sto nije iskljuceno). Oklahoma kod kuce gazi sve pred sobom i mislim da im Lakersi nisu jos uvek dorasli, pa se ni ne treba previse zaletati, moguce je da OKC resi utakmicu vec u prvom poluvremenu! Ono sto se moze jos reci je da obojica vole velike utakmice. Durant je posebno motivisan kada igra protiv Lakersa i redovno im ubacuje 30+ poena, a opet Bryant mora da vodi svoj tim do play off-a bukvalno sam. Videlo se u poslednjih par utakmica kako Kobi igra kada mora i kada povuce sam, kada njegovu ekipu ne ide, ne moze niko da ga sacuva.

Nash 13,5 manje - matchup sa Westbrook-om (dovoljno je reci).

Jos neka razmisljanja su mi Cousins 16,5 vise (polupana je to glava, pa me odbija od njega kada treba da ga igram), kao i Evans 16,5 manje, Westbrook 25,5 vise zbog povoljnog matchupa i dobre forme, ali sumnjam da cu odigrati ovo, mozda neki manji ulog.
By larsson777
#5851 Ne znam zasto svi izbegavaju Westbrooka u over danas? Meni to deluje prilicno sigurno,Nash covek 4 banke,a nikad nije bio ni d od defanzivca,a da ne pricamo o fizikalijama koje Westbrook poseduje,doduse mozak je najveci problem,ali i u tom pogledu se iskorigovao, kolko-tolko.
By st sonic
larsson777 said

Ne znam zasto svi izbegavaju Westbrooka u over danas? Meni to deluje prilicno sigurno,Nash covek 4 banke,a nikad nije bio ni d od defanzivca,a da ne pricamo o fizikalijama koje Westbrook poseduje,doduse mozak je najveci problem,ali i u tom pogledu se iskorigovao, kolko-tolko.

ja san ga odigra... njega, duranta i bryanta, svi u over... pa šta bude
By kicoo19
#5853 30,5 - Durant K. (Okc) +
sve več rečeno... izgleda da počeo igrat samo "welike" tekme. uzima oko 20-25 šuteva po tekmi uz to redovito je na prosjeku oko 7-10 slobodnih bacanja .... tako da je to sasvim dovoljno da prođe tu granicu ...
13,5 - Martin K. (Okc) +
Ovo mi najizglednije danas... Čovjek je odličan košerkaš samo nemože doč na vidjelo pokraj wesa i duranta.. u hustonu prošle godine pokazo kolika je veličina bio..i u oklahomi igra dosta dobro i redovito je oko 15 koševa... zadnjih 2-3 tekme ga nije sluio šut pa je i granica snižena bez potrebe.. mogo bi danas sefoloso izči malo ranije jer čuva brayenta pa bi mogo nakupit PF .. i veča minutaža za njega i koji šut više.... vjeojatno če iskucat svojim 10-15 lopti i preč ovu granicu .
14,5 - Garnett K. (Bos) +
Phila je katastrofa ispod koša u obrani ... nemogu ništa pokrit i to ih najviše košta njihovim slabih partija...
danas KG mislim da mora proč ovu granicu i očekujem jedni tjesnu tekmu...i uz Pierce.a mora to povuč...
13,5 - Young T. (Phi) +
I na kraju odlučio sam na njega... igra dosta promjenjivo .Uglavnom uzima dosta šuteva oko15-20 šuteva..al dosta pun ga šut ne posluži...Al na neki osječaj imam vjere da če ga šut držat uz neko slobodno bacanje mislim da može lako do 14 pogodaka.mislim da u izostanku bynuma i nicki younga može uzet koji šut više i proč granicu ....

sretno večeras svima ;) )
By pezzinjo
larsson777 said

Ne znam zasto svi izbegavaju Westbrooka u over danas? Meni to deluje prilicno sigurno,Nash covek 4 banke,a nikad nije bio ni d od defanzivca,a da ne pricamo o fizikalijama koje Westbrook poseduje,doduse mozak je najveci problem,ali i u tom pogledu se iskorigovao, kolko-tolko.

Zato sto ga nece cuvati Nash jer bi to bio smijesan match-up Westbrook bi mu utrpao 40 bez problema cega je i D'Antoni svjestan nego ce ga kao i proslu tekmu cuvati Bryant koja ga je solidno zatvorio proslu tekmu i ostavio ga na 17 poena.
By dr.Mas
Marcos said

Za sve vas koji živite u RS postoji kladionica Astra SB koja nudi nenormalno primamljive granice večeras:
Kobe 27,5
Durant 28,5
Westbrook 23,5

naravno sve su kvote po 1,85 pa izvolite.

Steta sto je nema u Srbiji..-odlicne granice.. :D
By sLucajni
pezzinjo said

larsson777 said

Zato sto ga nece cuvati Nash jer bi to bio smijesan match-up Westbrook bi mu utrpao 40 bez problema cega je i D'Antoni svjestan nego ce ga kao i proslu tekmu cuvati Bryant koja ga je solidno zatvorio proslu tekmu i ostavio ga na 17 poena.

I tih 17 poena je nagulio nazor, sut mu je bio nesto tipa 5-21 :D .. koje slobodno i tako ....

Ne kazem da nece dati preko granice ovaj put, ali Kobe ga je proslu naucio par stvario o defanzivi ...

Sto se tice Nasha, ne treba ni njega forsirat ispod 13,5 ... Nema vezze ako njega Westbrook cuva, on ce pogoditi 1-2 trice, par svojih suteva sa jedne noge i 3-4slobodna i eto komplikacije ...

Mislim da je durant danas daleko najsigurniji par ... nebitno jel 28,5 il 32,5 u ponudi .. on ce biti oko 40poena siguran sam ... Pogotovo ako ne bude igrao Ibaka .. Kluba Oklahome je jednostavno ocajna .. Martin i to je to ...
By Pana
larsson777 said

Zbog njegove polupane glave. Lik je nestabilan jako. Lakse se mozes uzdati u njegovu defanzivu, nego u srljanje i suteve iz nemogucih situacija. Smile
By pezzinjo
#5858 Sve je to ok za Duranta ja se slazem, trebao bi preci granicu ali 40+ nije tako lako prebaciti posebno kad se s druge strane nalazi Artest. Nadam se nekim brzim i jeftinim faulovima MWP i zbog prolaza KD a i cisto navijacki ocekujem pobjedu OKC. Ako Ibaka ne bude igrao Collison se namece kao logicno rjesenje.
By mhkladionicar
#5859 nesto se mislim da stavim lawsona umjesto westbrooka :/

a durant(30.5) i bryant(29.5) moram over slabija je ponuda tako da su mi ova dva veceras dosta izgledna