Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kinder
#588 odigrao sam ipak u bhplay koji je jedini radio, naravno nisam stigao na bruklin-boston ali sam odigrao dubl carmelo-bryant over i izgleda da lagano dolazi, kao i triple bozer over, cikago 1, lin under
By Goodness
#589 Za sada onaj listic s utakmice Lal - Nyk dobro prolazi...
ali nema vrimena mora i za sljedeću ici
Wade više (21,5)
Bosh manje (16,5)
Miami - Okh više koševa (205,5)
@ 6,33

malo kasnije i za ostale utakmice ;)
LP
By Goodness
kinder said

odigrao sam ipak u bhplay koji je jedini radio, naravno nisam stigao na bruklin-boston ali sam odigrao dubl carmelo-bryant over i izgleda da lagano dolazi, kao i triple bozer over, cikago 1, lin under

jel mozes malo pojasnit zasto boozer, jel po osjecaju ili?
By kinder
#591 da, cisto osjecaj jer ocekujem dosta poena hjuston nema neku odbranu, nadam se sto duzem egalu i boozera u overu.Vec im je ubacio 13 jednom ove sezone, nadam se veceras makar 15.Zadnje dvije njegove utakmice ne obecavaju puno ali nadam se nekom bounce backu :)
By bedblueboys
bedblueboys said

da i ja nesto pomognem ako se moze.

Brooklyn-Boston under 186,5 1,9

Gledao sam Brooklyna protiv Fila,kakva spora igra imaju oni,ma kao usporeni snimak da sam gledao.jedva sutiraju pri kraju napada,odbrana im je odlicna,jeste da su igrali pritiv Fila koja ima cvrstu odbranu,po mene najcvrstiju u ligu,ali i Boston je na toj razini sto se tice odbranu,tesko se moze lako postici kos kad ti brane Celticsi.Bice pravo mucenje i under je po meni zagarantovan.osim toga ja cu da igram i na Celtikse (+3,5).

LA-New York-1 1,65.

Bice ovo prava poslastica.Konacno se Lakersi kompletiraju,i gore od motive .Mislim da dobijaju ovo,pogotovo sto je new york u poslednje utakmice pokazao dosta propusta i nesidurnu igru.

lovicaaaaaaaaa.;)
By Longin
Longin said

u hl su odlicne granice na igrace, ali se ne može kladiti

"Danas se ne primaju uplate za igru klađenja"
1. 1474 27,5/C.Anthony (LA La-NY Kn)

BROJ KOŠEVA IGRAČA - više
25.12. 21:00
2
1,85
2. 1472 28,5/K.Bryant (LA La-NY Kn)

25.12. 21:00
2
1,85
3. 1487 14,5/Rondo R. (Brook-Bosto)

25.12. 18:00
2
1,85
4. 1484 28,5/Durant K. (Miami-Oklah)

25.12. 23:30
2
1,85
5. 1498 25,5/Harden J. (Chica-Houst)

šteta prva trojica prošla kao podmazana, ostali bi još durant i harden
By djordje12kv
djordje12kv said

Pozz doktori, evo moje 3 analize :

1) Brooklyn Nets - Boston Celtics
Meč bi mogao biti tvrd, neki će konstatovati i ne toliko lep za gledanje, jer su ovo timovi koji ipak vole oprezniju igru sa ne baš mnogo kontranapada. Zbog toga i očekujem nešto neefikasniji meč, pa čak i ako bude produžetaka.
Tip: Ispod 188 poena
Verovatni početni sastav Netsa: Williams, Johnson, Wallace, Humphries, Lopez
Verovatni početni sastav Bostona: Terry, Rondo, Pierce, Garnett, Collins

2) LA Lakers - New York Knicks
Dvoboj dve ekipe koje su do sada u NBA istoriji odigrale najviše mečeva na Božić. Igrači će se truditi pokazati u što boljem izdanju i s toga očekujem vrhunski meč sa verovatno odličnim pojedinačnim učincima, ali i dosta koševa na obe strane, no na kraju bi ipak domaćini trebali doći do svoje pete uzastopne pobede.
Tip: Pobeda Lakersa
Verovatni početni sastav Lakersa: Nash, Bryant, Morris, Gasol, Howard
Verovatni početni sastav Knicksa: Felton, Kidd, Brewer, Anthony, Chandler

3) Miami Heat - Oklahoma City Thunder
Repriza prošlogodišnjeg finala NBA lige i dva tima koja su i ove godine u vrhu kompletne lige. Igranje za Božić samo daje drugu dimenziju tom njihovom dvoboju, a pošto se radi o dve ekipe koje igraju fantastično i sa dosta rešenja u napadu, samim tim i očekujemo veoma efikasan meč, a gosti će želeti na sve načine da se revanširaju Miamiju za poraz u finalu prošle sezone.
Tip: Preko 205 poena
Verovatni početni sastav Miamija: Chalmers, Wade, James, Haslem, Bosh
Verovatni početni sastav Oklahome: Westbrook, Sefolosha, Durant, Ibaka, Perkins

Puno srece! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

PRVE 2 ANALIZE WIN WIN WIN :)
By bukefal123
#596 dečki ispričavam se ali nisqam imao vremena za analizu, kobe legenda over prošo i howard under, ali pao na smithu under... sebičnjak, šta sve zabija xd

Boozer 14.5 over ove sezone im je zabio 12 ali je igrao samo 25min, lani je zabio 16, trebao bi ga čuvati Patterson koji nije ništa posebno, Houston prima puno koševa i ovo bi trebalo laganini proć a i zna se da je ovo večer za zvijezde, a Booz je među njima, barem dok nema Rosea :P

LaClippers-Denver 1x kvalitetnija momčad Clippersa koji imaju jako dobru klupu koji dostojno mogu zamijeniti prvu petorku, mislim da ovo ide laganini, dobili zadnjih 3 od 5 momčadi
kvaliteta će biti presudna ovdje, Clippersi imaju omjer 21-6 a Denver 15-13 što je još 1 dokaz kvalitete...