Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Master Yoda
#5892 J.R.Smith 16,5 Over @1,85 Germania

u slučaju neigranja Carmela ovdje je sve jasno, netko mora nadoknaditi njegov učinak i to će se vjerojatno podijeliti između Smitha, Stoudemirea i Feltona tako da je ovdje over dosta izgledan, Smith ionako uzima jako puno šuteva a neigranjem Anthonyja taj će se broj samo povećavat, ali samo u slučaju ako Carmelo ne igra što je po meni 99% sigurno jer sutra Knickse očekuje Oklahoma u MSG-u i mislim da neće ništa riskirat s njim nego će ga čuvat za sutrašnji derbi
By Baja
#5893 Od mene J.Crawford udner 10.5 i Boozer over 13,5 Marathon iako je Crafword bio na 12,5 ujutro dok Knight otvori temu promjene se margine dosta.
Crafw mjenja pierca i ne igra previse od dolaska iz Was mislim da je ovo pretjerano iako je solidan suter ali ga danas ceka ponajbolja obrana lige neizvjesna utakmica i vjerujem manje minuta s time da je veliak guzva kod boston na toj poziciji
By dark_eye
Baja said

Od mene J.Crawford udner 10.5 i Boozer over 13,5 Marathon iako je Crafword bio na 12,5 ujutro dok Knight otvori temu promjene se margine dosta.
Crafw mjenja pierca i ne igra previse od dolaska iz Was mislim da je ovo pretjerano iako je solidan suter ali ga danas ceka ponajbolja obrana lige neizvjesna utakmica i vjerujem manje minuta s time da je veliak guzva kod boston na toj poziciji

gdje su te granice postavljene 10.5 i boozer na 13.5?
By Baja
dark_eye said

Baja said

Od mene J.Crawford udner 10.5 i Boozer over 13,5 Marathon iako je Crafword bio na 12,5 ujutro dok Knight otvori temu promjene se margine dosta.

Pa pise ti Marathon
By dark_eye
Baja said

dark_eye said

Baja said

Pa pise ti Marathon

mhm, nisam vidio, jel gledam po ovim vam kladama craword je na 16.5 il 17.5 kako gdje
By dark_eye
NBA Knight said

^^ to ti nije isti crawford, jedan je jordan i igra u bostonu, drugi je jamal i igra u clippersima

tako znači, moja greška