Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nikolao
#59011 Stara majko nisam imo' srece vise Howard na tiket mi nece :

D. Howard 12.5 +
D. Williams 13.5 +
D. Gallinari 17.5 +
P. George 22.5 +
K. Durant 27.5 +
K. Porzingis 19.5 +
C. Paul 20.5 +
T. Snell 8.5 +
Dallas 95.5 +
Orlando - Boston 200.5 -
Phoenix - Indiana 222.5 -
Atlanta - Miami ki1
Houston - Lakers [+17.5] ki2
Fenerbahce - Crvena Zvezda ki1
Nancy - Angers 1+Ip

Ukratko : Howard no comment, Williams bi trebao ici preko onaj losiji Curry je out, Barea isto, obzirom da je Barnes forsirao prethodni mec, morao bi i ostatak ekipe malo da se probudi. Gallinari + protiv Bruklina, realan tip. George posle one bruke neku noc mora malo povuci ekipu. Durant protiv Clippersa , uvek realno da ide preko. Porzingis protiv Lovea ima lepe sanse da ubaci preko 20. Paul + iz razloga sto bi Green mogao maltretirati nocas Griffina, a CP je motor ekipe, morao bi povuci malo i odrzati Clipperse bar do kraja u mecu. Snell samo zbog ove margine i minutaze koja je oko 30, covek opali uvek 5-6 trojki, valjda ce pogoditi sta nocas. Dallas protiv Sacramenta uvek moze preko 95 i ako ove sezone kilave. Orlando - Boston, domaca ekipa igra odbranu, Bostonu nedostaje nocas najbrzi igrac, te bi ovo trebalo ostati ispod 200. Phoenix - Indiana 222.5 meni je ovo visoka granica obzirom da debakl Indiana u proslom mecu, nocas bi se trebali malo vise angazovati u odbrani. Atlanta bi morala konacno da proradi malo, Millsap se vratio i odmah su igrali egal mec sa OKC. Lakersi na +17.5 protiv Houstona, ovo bi moglo, ne bi trebao Houston da resi mec rano, oni obicno igraju kos za kos, pa na kraju malo daju gas kad je slabiji protivnik u pitanju. Fener - Zvezda - pogodjeno, fudbal tu kao u uvek , da kvota predje 1900 :)

Na kratki idu D. Williams, K. Durant & P. George , stim da su mi sigurniji KD i PG

Srecno 8-)
By Wolf
#59013 Jedno pitanje za one koji se razumeju u sisteme. Procitao sam pre par dana ovde da su neki komentarisali da bas znaju sve o tome, pa pitam da li se isplati igrati sistem, ako da, koji sistem je najvise isplativ(3/4, 4/5, 4/6...), ili je bolje vise tiketa sa double ili triple? :)
By Snorky
yoldza wrote:
Snorky wrote:Po kojoj granici ste ga odigrali.

Danas sam po celoj Bosni trazio DJ da odigram over,niko ga nije imao u ponudi.

Pa me zanima granica koja je stavljena na njega.

10,5

Trebao bi doci.Prosle sezone je dosao 3/4 na tu granicu ja mislim.I u reketu je bio mesar Bogut tada.

Inace uzeo sam Thompsona po 21.5+

Znam da opasan rizik pored Steve i Durantule uzimati nekog drugog igraca over,ali morao sam jednostavno posle ovih zadnjih 60 poena sto je dao.
By DWade3
#59015 Onako, bezze post - zamolio bih nekog da mi predloži 2-3 para na koja mogu uložiti 130 zadnjih eura... Upravo me jebao fudbal - Legia - Sporting ps1 za 735 eura, tako da ako bi neko bio velikodušan i dao mi makar približno ponajbolje parove, da to odradim, da legnem spavat, i da se pozdravim više s kladionicom, prokocka Boga, oca
By Vriskoza
DWade3 wrote:Onako, bezze post - zamolio bih nekog da mi predloži 2-3 para na koja mogu uložiti 130 zadnjih eura... Upravo me jebao fudbal - Legia - Sporting ps1 za 735 eura, tako da ako bi neko bio velikodušan i dao mi makar približno ponajbolje parove, da to odradim, da legnem spavat, i da se pozdravim više s kladionicom, prokocka Boga, oca

Koja kladionica ?
Govorim ti ja, nema da omane :mrgreen:
By Vriskoza
DWade3 wrote:Pa imam u premieru svu preostalu lovu... jeste da je najgora za NBA, ali vecwras su solidne granice ... Neki prijedlog?

Ja sam iz te ponude igrao:
Ibaka Over 14.5
Chris Paul Over 18.5
G.Dragic Over 17.5

Eto, to su parovi koje sam ja igrao, al moj ti je savet da otvoris temu sa analizama, iscitas sta tamo pise, ima korisnih informacija i sam se odlucis sta ces staviti na tiket :)

Srecno veceras, ne daj se druze ! :D
By Filip88
#59023 Druze totalno te razumijem ja sam prije neki dan uložio 1200€ na indijanu po kvotu 1,07 i naravno pao.Sad imam još 240 u wwin i tražim da stavim sve na jedan singl ili double.Sta je zicer večeri :)
NBA PRO tips wrote:
DWade3 wrote:Pa imam u premieru svu preostalu lovu... jeste da je najgora za NBA, ali vecwras su solidne granice ... Neki prijedlog?

Ja sam iz te ponude igrao:
Ibaka Over 14.5
Chris Paul Over 18.5
G.Dragic Over 17.5

Eto, to su parovi koje sam ja igrao, al moj ti je savet da otvoris temu sa analizama, iscitas sta tamo pise, ima korisnih informacija i sam se odlucis sta ces staviti na tiket :)

Srecno veceras, ne daj se druze ! :D