Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#59031 Rose out, Melo sad izgleda baš realno, a i Porzingis bi mogao profitirati... :roll: :roll:
By Sagittarius
#59035 Vucevic 14.5+
Korver 8.5+ Soccer(ako mi daju da odigram s obzirom da azuriraju sajt upravo)

Odlucio sam se za ovaj dubl veceras; dva igraca koja su ispala iz startnih postava ali se to mnogo nije odrazilo na njihovu minutazu. Vucko generalno dobro igra protiv Bostona, a veceras ne bi trebalo da rilja mnogo protiv Horforda s obzirom da ulazi sa klupe te verujem da ce mu match up protiv Zelera mnogo vise odgovarati. A na Korvera je klupa izgleda delovala stimulativno s obzirom da je u prvom mecu postigao 15 poena, jos veceras nema Bejzmora pa ce sigurno imati oko 30 minuta jer ce neki minut dobiti i na trojci, granica vise nego prihvatljiva..
By Vriskoza
kb8 wrote:Zamolio bih samoda se vise ne tipuju under superstarovi kao sto je Lillard... Ljudi poslusaju i posle koga da krive...

Da krive sami sebe sto su poslusali...
Niko ovde nikoga ne tera da nesto igra, a mislim da je realnost da svi ti superstarovi, kojima su granice oko 30ak imaju vise Undera nego Overa.
By UcenikVelikog
Darko1987 wrote:Rose out, Melo sad izgleda baš realno, a i Porzingis bi mogao profitirati... :roll: :roll:

Ma sjajni momci Melo i ovaj visoki letonski debil koji ima 12pts na poluvremenu, baš sjajni. Momčine bre. Nek se sagnu malo i poduvaju Avery Bradliju i Jae Crowderu možda nešto i nauče!