P.George ubacuje trojku u zadnjoj sekundi,posle 0-3 i prolazi sa kusurom
naravno durant zajebe
i onda dolazi ovaj mutavi golden stejt koji pregazi ama svakog u ovoj ligi sa 30 razlike u prvoj cetvrtini obe ekipe izgube motivaciju i niko ne igra prosto ne mogu da verujem da ne postoji ekipa koja moze da im se suprotstavi dal je na tako nesto pala NBA liga da nema rivala sa kojim ce se kidati od pocetka do kraja,
kako bi voleo da se povredi ovaj kari pa bi GS onda bio jedan lepi prosek od ekipe ranga wasington,stvarno su vise smorili svaku ekipu sa 150poena pregaze niti je lepo za gledanje niti nama niti publici tamo,bas jadno
kb8 wrote:Zamolio bih samoda se vise ne tipuju under superstarovi kao sto je Lillard... Ljudi poslusaju i posle koga da krive...
Lillard zadnjih 12 utakmic ima 3 overa.
Nađi mi još jednog superstara koji je noćas otisao u over.
James,Durant,rođo,Harden,Curry,Paul,Melo svi manje
Kara Djordje i Gruja wrote:Čao drugari,
Evo i ja se napokon registrirao !!
Nakon pogledane snimke Atlanta-OKC mogu reći da su Hawksi napokon spremni dobiti utakmicu! Spahija je šapnuo na uho Budenholzeru da treba malo miksati, pa je Korvera poslao na klupu,Muscalu koristio malo više na žalost Howarda,te je moja pretpostavka za večeras protiv Dragića,Belostrane i no names koji su dušu ispustili sinoć doma
under -Dragić(18,5)
under-Belostrana(20,5)
under-Howard(13,5)
under-Miami(95,5)
H1-Hawks(-7,5)
vjerujem u početničku sreću also
3/5
Howard je bio bust,a Dragić u zadnjoj se provukao
tck1979 wrote:kb8 wrote:Zamolio bih samoda se vise ne tipuju under superstarovi kao sto je Lillard... Ljudi poslusaju i posle koga da krive...
Ti svi superstarovi se igraju over ili se uopće ne igraju
rovac wrote:tck1979 wrote:kb8 wrote:Zamolio bih samoda se vise ne tipuju under superstarovi kao sto je Lillard... Ljudi poslusaju i posle koga da krive...
Ti svi superstarovi se igraju over ili se uopće ne igraju![]()
To su gluposti,češće pogodim under Hardena,Lillarda,Mela... nego ove levate na granici 7-8 poena
rovac wrote:tck1979 wrote:kb8 wrote:Zamolio bih samoda se vise ne tipuju under superstarovi kao sto je Lillard... Ljudi poslusaju i posle koga da krive...
Ti svi superstarovi se igraju over ili se uopće ne igraju![]()
Kakve su to pizdarije? Neki dan kad se trpalo Lillarda manje protiv Miamia kad su svi prosli svi ste sutili.. a i onaj glavonja sta pita koga krivit kad prepisu? krivi sebe prijatelju, drugi put nemoj samo prepisat.. i ja sam pao jucer lillarda na 150 eura uloga ako te zanima ali ne bojim se..vratit ce on to
Bacih pogled na ponudu i cini se danas tanja nego juce ali jedan par mi je zapao za oko.
Davis 32,5 +
Soccer
Domaci teren, igrao zadnju utakmicu 5-og znaci odmorniji je i duel sa Sixersima pa mislim da moze ovo preci. I mislim da ce imati motiva protiv mlade zvezde Embiida od kojeg je iskusniji te da ce to iskoristiti.
Black Mamba wrote:Javlja mi se mmm... vidimmm... Obrvu... i brojeve 33, 34, 35...![]()
Bacih pogled na ponudu i cini se danas tanja nego juce ali jedan par mi je zapao za oko.
Davis 32,5 +
Soccer
Domaci teren, igrao zadnju utakmicu 5-og znaci odmorniji je i duel sa Sixersima pa mislim da moze ovo preci. I mislim da ce imati motiva protiv mlade zvezde Embiida od kojeg je iskusniji te da ce to iskoristiti.
Sta mislis o Plumlee 9,5 manje protiv Memphisa i LaVine 18,5 manje protiv Toronta?