Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By djuka
#5932 Marathon:
Boozer 13.5
Smith 16.5
Gay 19.5
Walker 15.5
Stoudemire 14.5

Favorit:
Lopez 18.5
Lin 12.5
Mayo 16.5
Deng 14.5

PSK:
Horford 18.5

Ovo su granice koje su manje nego u ostalim kladionicama, ako igrate na više većinom, kao ja...

I Boga vam više - PIŠITE U KOJIM KLADIONICAMA IGRATE PAROVE
Koliko puta padnete za koš i onda brojite - e pa nije te niko zajebao, nego si sam sebe zajebao... 90% ljudi na forumu igra više, zato što je neko rekao više, a nemaju istu granicu... Daj malo mozga u te glave i da zaradimo svi...
By celavi_stvor
hrvoNBA said

03/06/13 G Ricky Rubio Knee probable Wednesday vs. Washington

uhhhh Ako ne bude igrao, onda je WASH dvica ko kuca + Wall over..
By slaven96
#5934 A šta su kladionice danas živahne.. Čak je i Bet Live, koji inače ne mijenja kvote, smanjio kvote, a prije 20-ak minuta su čak izbacili Stoudemirea iz ponude..
By slaven96
#5936 Idu mi na listić za veći ulog Jennings i Ginobili (ako netko ima bolji prijedlog neka kaže dok nije kasno ;) )
Za srednji ulog:
Deng više, Conley i Kemba manje
Lillard manje, Holiday više i Lakersi
Irving više i Paul više, Toronto
Komentirajte :)
By slaven96
drMaTh said

Idu mi na listić za veći ulog Jennings i Ginobili (ako netko ima bolji prijedlog neka kaže dok nije kasno http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif )
Za srednji ulog:
Deng više, Conley i Kemba manje
Lillard manje, Holiday više i Lakersi
Irving više i Paul više, Toronto
Komentirajte http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Jennings manje, a Ginobili više
By derrick_rose
#5939 prije neke male analize samo da"pocastin"supersport kladionicu i da kazen da su to najveca smeca od kladara uopce,sa svojim dizanjem granica poena,smanjivanjem na 1.70 svih zivih parova u popodnevnim satima i dizanjem broja poena ekipa za kos-2 i to 3-4h prije tekmi..moje pare oni vise nece vidit(primjerice curryja drze na 25.5 danas,u ostalih je na pristojnih 23.5)...ajmo dalje na parove:

ginobili-over(13.5)-bez neke prevelike analize mislin da ce dosta minuta igrat s klupe,proslu je zabio 13 u 5 min.na parketu,a uz to chicagu fale hamilton i hinrich pa ce san antonio satrat i igrat ce 2.postava puno min.

aldridge-over(20.5)-ne briljira zadnjih 5 tekmi(samo u jednoj sut 50% i vise),ali u mogucem nedostatku randolpha u grizzlieima moguce da ce potegnit malo vise s obziron da ce conley,allen i prince dobro cuvat lillarda,matthewsa i batuma

millsap over(16.5)-cini se da jefferson igrat nece pa racunan da uzme dosta suteva,zadnje 3 je bio vrlo dobar i triba bi igrat 36-7 min. tesko da ga thompson more cuvat i mislin da je i on dosta realan..

eto sritno van bilo,mozda jos irving over ne zvuci lose pa i duncan over,svakako se ocekuje dobitna vecer nocas... p.s.KLADIONICA FAVORIT
By hrvoNBA
#5940 Randolph suffered a left ankle sprain on Friday against the Heat and did not play Sunday against the Magic. He is not expected to play in Wednesday's game against the Trail Blazers.
By hrvoNBA
#5941 Evans continues to be bothered by a nagging knee injury and remains questionable to play Wednesday against the Warriors. oce li Cousins povuci ijednu utakmicu??