Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By x__eko__x
hrvoNBA said

Evans continues to be bothered by a nagging knee injury and remains questionable to play Wednesday against the Warriors. oce li Cousins povuci ijednu utakmicu??

Nek opet povuče Thomas. Imam over 10.5. :)
By Master Yoda
#5944 može mišljenje za j.r.smith više od 16,5 i duncan više od 15,5, planiram to dvoje za jači ulog pa me zanima što mislite ????''
By Marko_OKC
Master Yoda said

može mišljenje za j.r.smith više od 16,5 i duncan više od 15,5, planiram to dvoje za jači ulog pa me zanima što mislite ????''

J.R. Smitha imam i ja a igrace Spursa ne volim igrati jer sam cesto pao na njima unatoc izostancima ali Duncan bi morao danas prebaciti i za 15.5 se isplati uzeti sad za jaci ulog e to ne znam ako bi ga igrao ali Smitha svakako
By cashmoney
Master Yoda said

može mišljenje za j.r.smith više od 16,5 i duncan više od 15,5, planiram to dvoje za jači ulog pa me zanima što mislite ????''

nemoj duncana, nikad se nezna s njim.. preporučio bi ti Cousinsa manje od 17,5 ili Walla više od 15,5 uz smitha više
By Spike
#5948 Kemba Walker(Charlotte) over 15,5 @1,75

Za sada sam iskopao jedan savrsen par pa cu vam postati. Kemba Walker over 15,5. Svi znamo da Charlotte je raspad od ekipe i da divljaju u poslednje vreme a divljace jos vise kako se sezona blizi kraju. Kemba je starter, uzima preko 15 suteva po mecu a i u dobroj je formi. Na poslednjih 10 meceva prosek mu je preko ove granice a na svom parketu gde se veceras igra i mec u proslom mesecu je imao prosek od 22,8 poena. E sada ce neko reci igrali su protiv Denvera i slicnih run&gun ekipa ali treba videti da je Bullsima uvalio 27 komada, Bostonu 18. Iako Brooklyn igra na nizak broj poena, ume da prihvati igru protivnika i ako bude veceras tako mozemo videti brzi mec i dosta poena.
Ocekujem da Kemba nastavi dobru formu.
By larsson777
Spike said

Kemba Walker(Charlotte) over 15,5 @1,75

Za sada sam iskopao jedan savrsen par pa cu vam postati. Kemba Walker over 15,5. Svi znamo da Charlotte je raspad od ekipe i da divljaju u poslednje vreme a divljace jos vise kako se sezona blizi kraju. Kemba je starter, uzima preko 15 suteva po mecu a i u dobroj je formi. Na poslednjih 10 meceva prosek mu je preko ove granice a na svom parketu gde se veceras igra i mec u proslom mesecu je imao prosek od 22,8 poena. E sada ce neko reci igrali su protiv Denvera i slicnih run&gun ekipa ali treba videti da je Bullsima uvalio 27 komada, Bostonu 18. Iako Brooklyn igra na nizak broj poena, ume da prihvati igru protivnika i ako bude veceras tako mozemo videti brzi mec i dosta poena.
Ocekujem da Kemba nastavi dobru formu.

Kembu sam vec odigrao pre,slazem se u potpunosti.
By mhkladionicar
mhkladionicar said

meni danas dosta izgledni ovi parovi

david lee over 17,5
brook lopez over 18,5
millsap over 15,5
stoudemire over 14,5

wwin je smanjio kvote
B.Lopez (Brooklin) (18,5) 7.3. 01:00 Više 1,75
David Lee (G.State) (17,5) 7.3. 04:30 Više 1,60

dok je bet-live izbacio stoudemirea iz ponude srecom pa sam ih jutros uplatio :)
By CP3
lebron said

rubiofan said

sinoc ako je netko dobija tiket ja mu se klanjan

jesam pierce,iggy,evans under

takodje dobitak Pierce,Howard,Martin,Bass under i Faried over za 2e dobitak 40e.