Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kicoo19
#5995 više nego odlična noč !!!

svi koji su morali proč su prošli... mislim da nijedan nije zajebo...
stvarno odlična noč...što se bliži playoff to su i igrači sve bolji ;)
By slaven96
#5996 I ja sam dobio, ali nije bila idealna noc.. Jennings i Ginobili na jednom, a na drugom uz deng vise i kemba manje dodam conley manje i padnem, ali dobro je :)
By bedblueboys
bedblueboys said

iggidala said

Danas bez analiza.. Imam neki feeling da ce ovo doci danas lako. Ja cu na neki srednji ulog to.
Sretno!

New Orleans - L.A. Lakers 2 Osnovna ponuda 1,85
Minnesota - Washington 2 Osnovna ponuda 2,00
Detroit - New York 2 Osnovna ponuda 1,65
Phoenix - Toronto 2 Osnovna ponudam 1,90

slazem se za sve osim za Minesotu ,i po meni mislim da ce da ih dobije veceras wizardse,koliko da su promenjili igru,nema tu 2 osecam

Minesota kako sam i tvrdio.Nocas sam razbio ,ali ne mogu da postavim list ovde kaze mi da je fajl prevelik,a sve to na stranice FB je lako postaviti,moze li admin to malo da sredi??? inace ja cu u temu za dobitne tikete postaviti 2 tiketa sa copy pastom.pozz
By iggidala
bedblueboys said

bedblueboys said

iggidala said

Danas bez analiza.. Imam neki feeling da ce ovo doci danas lako. Ja cu na neki srednji ulog to.
Sretno!

New Orleans - L.A. Lakers 2 Osnovna ponuda 1,85
Minnesota - Washington 2 Osnovna ponuda 2,00
Detroit - New York 2 Osnovna ponuda 1,65
Phoenix - Toronto 2 Osnovna ponudam 1,90

slazem se za sve osim za Minesotu ,i po meni mislim da ce da ih dobije veceras wizardse,koliko da su promenjili igru,nema tu 2 osecam

Minesota kako sam i tvrdio.Nocas sam razbio ,ali ne mogu da postavim list ovde kaze mi da je fajl prevelik,a sve to na stranice FB je lako postaviti,moze li admin to malo da sredi??? inace ja cu u temu za dobitne tikete postaviti 2 tiketa sa copy pastom.pozz

Jbg... stari ja sam osjecao 2 :) ) Svaki ima svoj feeling. I ja sam pao Vukove za pare no nema veze idemo dalje.
By Mavericks
Mavericks said

Evo za veceras:
1) Indiana-Boston(under184.5) Boston je sinoc igrao finu utakmicu protiv Sixersa i postigli su 109 poena, ali veceras igraju protiv surove Indijane:) Under se isplatio 4 od njihovih 5 susreta u samo ovoj sezoni. I jos se under isplatio u njihovih 6 od 9 poslednjih susreta;) Boston je igrao sinoc i to ce uticati na njihovu ofanzivnu igru, posebno protiv tima koji ne postize toliko mnogo poena, ali drzi njihove protivnike na otprilike 90 ppg...;)))
2)favorit:) Clippers-Bucks(over204.5) Milvoki veceras igra u Staples Centru kao jedan od jacih timova u zapadnoj konferenciji, a docekace ih La Clippersi koji su favorit na mecu sa +10/...Milvoki je napredovao sa poentiranjem ove sezone...Negde od Januara Bucksi su dobijali 102 poena po utakmici a postizali su oko 100ppg, klipersi su takodje postigli 111 poena protiv baksa ranije u sezoni.. La se isplatio 18 od 30 puta(over koseva) kod kuce ove sezone. Suteri baksa ce doneti dosta problema odbrani klipera http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif bice brdo poena http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Sretnooooooo !!!

Proslo :)
By st sonic
kicoo19 said

više nego odlična noč !!!

svi koji su morali proč su prošli... mislim da nijedan nije zajebo...
stvarno odlična noč...što se bliži playoff to su i igrači sve bolji http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

krivo misliš... uplatia 2 tiketa, na jednom me zajeba lopez za 350kn, na drugom samo jennings sa pola koša za 1000kn.