mhkladionicar said
mislim da nije potrebno raspravljati se oko tih zvjezdica zar je bitno ko ce koliko zvjezdica dobiti nije ovo neko natjecanje,MvP39 pusti te zvjezdice radis svoj posao ljudi te prate i vecina i ne gleda te thankove a sad da gubis volju zbog toga sto ti je neko dao jednu zvjezdicu to je glupost pusti te stvari nastavi pisati svoje analize i svi smo sretni
Slazem se u potpunosti
Mavericks said
melo7 said
moj izbor danas:
westbrook 25.5 vise (svi znamo u kakvoj formi igra, uz duranta uzima najvise lopti ako ne i vise, utakmica u msg-u uvijek pod povecalom tako da tu zvijezde pokazuju sta znaju, te na kraju ako ce ga cuvat felton ili kidd nemaju sanse, pa i ako ga shumpert preuzme mislim da russell nema problema s tim jer vidjeli smo kako je igrao neki dan protiv paula koji je odlican branic). fortunawin
ibaka 14.5 manje (mislim da je ovo previsoka granica za njega, odmah mi je upalo u oko, russell i kd ce ovdje zabijat eventualno martin ali mislim da ibaka stvarno nema sanse da danas ovo prode, jos kad znamo da su pod kosem ny chandler i amare, po meni najsigurniji par veceras) fortunawin
uz njih po mojem misljenju ocekujem da gallinari 15.5 i paul 17.5 prebace ove granice, kao prvo ocekuje se utakmica sa puno koseva, kao drugo cp3 mora potegnut protiv jacih ekipa, vidjeli smo protiv okc drugo poluvrijeme da cim je povukao su dosli cak i u vodstvo, dok gallinari mi se cini da je postavljen da dosta nisku granicu i kolko sutova uzme mora ovo prebaciti uz to da se zna da je i odlican tricas. (wwin)
Odlicno
Iako se slazem sa underom Ibake, prvenstveno zbog Westbrooka koji je u odlicnoj formi i koji ce i veceras sigurno uzeti svoju porciju od 25 suteva, i naravno KD koja ce takodje ispucati svoju normu sto ce automatski znaciti manje suteva za Ibaku koji ce veceras vise biti zaduzen da defanzivne zadatke nego za napad. Ali se ne slazem sa njegovim cuvarima, jer ako Woodson veceras izvede standardu petorku (naravno sa Melom unutra ako bude igrao) koja je small lineup dolazi do toga da Chandler nece i ne moze cuvati Ibaku. NYK sa Melom , Feltonom, Shumpertom, Kidd-om, I Chandlerom nikako ne mogu dozvoliti sebi taj luxuz da ostave Perkinsa u uzasnom miss-match-u sa bilo kojim igracem osim Chandlera. Iako je Perkins defanzivno nastrojen C ipak mislim da bi pravio uzasne probleme ako bude cuvan od bilo kojeg nizeg i fizicki superiornog igraca NYK. Naravno Ulaskom Amarea se to mijenja jer onda Amare ce ici na Ibaku a Chandler na Perkinsa ali i dalje ne treba zaboraviti da je Amare na 30 min capu.
NBA Knight said
ajme ljudi kakvo spamanje teme, brišem nepotrebno radi preglednosti...
ok, vidim da vas se velik broj složio da se zamijene zvjezdice i makne opcija thanks, napravit ćemo to onda tako, ovo nije prvi put da se priča o tome tako da ćemo srediti to danas onda.
ma opusteno, uzmi vremena da to sredis
mhkladionicar said
mislim da nije potrebno raspravljati se oko tih zvjezdica zar je bitno ko ce koliko zvjezdica dobiti nije ovo neko natjecanje,MvP39 pusti te zvjezdice radis svoj posao ljudi te prate i vecina i ne gleda te thankove a sad da gubis volju zbog toga sto ti je neko dao jednu zvjezdicu to je glupost pusti te stvari nastavi pisati svoje analize i svi smo sretni
Ma znam da me ljudi prate, ali puko sam jucer, nikad se do sada nisam toliko potrudio oko analiza i iskreno bio sam preponosan na sebe kakve sam dobre informacije izneo i pomogao ljudima, i cekam cijeli dan da neko kaze bravo, hvala, nesta. Tek mi onaj budala, koji svako malo stavi 1 zvjezdicu, stavi tu zvjezdicu. Pa reko necemo tako, idemo trazit promjenu foruma jer ima puno promasaja, pogotovo sa ovim ljudima koji samo parove napisu. Nisam ja tolko zelio da meni neko da 5 zvjezdica ili thanks jer se to nigdje ne vidi, nego sam zelio ukazat da ovaj forum treba promjenu. I drago mi je sto se dosta ljudi slozilo samnom.
Jola said
Master Yoda....ne znan,nema ga u ponudi pa zato....ako on igra onda još bolje,tad Amare pogotovo neće dobiti loptu,a ako i dobiju,treba preći Ibaku a to baš i nije lagan posao...
ma to što ga nema u ponudi je zavaravanje ljudi, tako se jučer nigdje osim u germaniji nije moglo pronać irvinga koji je naravno igrao bez probleme,a po meni će carmelo sigurno igrat, samo je pitanje kako će to koljeno utjecat na njega
Master Yoda said
d1d1 said
Master Yoda said
d1d1 said
iggidala said
st sonic said
hahaha prvi upis i samo napiše 2 para i nema vrimena za pisat kako i zašto... kad bi svi ovako pisali mogli bi gasit forum komodno... iggi, imena su u pitanju 100%
Aj oke da napise parove i obrazlozi pa da procitam i slozim se ili ne. Ali ovo brate mili pa rađe nebi ni napisao.. Uzas!
Pola vas prepisuje analize zato molim vas da manje pričate jer vam je postotak pogodaka jako slab ja bar znam sta igram i zašto.
ti si smiješan
Lawson T He's now scored 20 or more in nine of his last 11 games, and had 11 and 18 in the other two. He's on fire and is showing no signs of slowing down.I sta sam sad trebo to prevesti i pokazati svima velike analize koje nisu moje sto vecina radi. Master Yoda nisam rekao da ti prepisujes rekao sam vecina. Evo vam analiza gore preko 20- 9/11 utakmica i jesam li s time sta pametniji ? Nisam mulac imam koju godinu i imajte malo postovanja.Ovo je zadnje sto cu se prepucavati s vama dao sam parove u koje sam siguran 80 % a vi ste zbog analiza digli pobunu.
tko kog ovdje napiše neki par on je dužan uz njega napisat i kratku analizu zašto je stavio taj par, to je 2 minute posla koje tebi ne znače puno, a analiza može nekome tko ne prati NBA značit jako puno, vidiš i sam da svi ovdje pišu analize i ne razumijem tvoju bahatost u vezi toga, kao da ti je ispod časti napisat analizu, ako ti se ne da pisat analize onda je bolje da ništa ni ne pišeš ovdje
sad i ti pretjerujes dugo sam na ovom forumu i nigdje ne pise da je analiza obavezna jer ovo ipak nije fhr da se ljude banira zbog gluposti.Analizu se moze i ne mora pisat,stvar izbora pojedinca jer i mi koji duze pisemo ovdje ne stavljamo svaki put analizu,ne kuzim ljude ako netko smatra da neka osoba nije dovoljno napisala o paru jednostavno se zaobidje post,a ne da se tema spama u nedogled
podsjetnik za neupucene u doljnjem desnom kutu
Parovi postavljeni na stranici su razmišljanja njenih posjetitelja. Igrate ih na vlastitu odgovornost.
euskal said
Master Yoda said
d1d1 said
Master Yoda said
d1d1 said
iggidala said
st sonic said
hahaha prvi upis i samo napiše 2 para i nema vrimena za pisat kako i zašto... kad bi svi ovako pisali mogli bi gasit forum komodno... iggi, imena su u pitanju 100%
Aj oke da napise parove i obrazlozi pa da procitam i slozim se ili ne. Ali ovo brate mili pa rađe nebi ni napisao.. Uzas!
Pola vas prepisuje analize zato molim vas da manje pričate jer vam je postotak pogodaka jako slab ja bar znam sta igram i zašto.
ti si smiješan
Lawson T He's now scored 20 or more in nine of his last 11 games, and had 11 and 18 in the other two. He's on fire and is showing no signs of slowing down.I sta sam sad trebo to prevesti i pokazati svima velike analize koje nisu moje sto vecina radi. Master Yoda nisam rekao da ti prepisujes rekao sam vecina. Evo vam analiza gore preko 20- 9/11 utakmica i jesam li s time sta pametniji ? Nisam mulac imam koju godinu i imajte malo postovanja.Ovo je zadnje sto cu se prepucavati s vama dao sam parove u koje sam siguran 80 % a vi ste zbog analiza digli pobunu.
tko kog ovdje napiše neki par on je dužan uz njega napisat i kratku analizu zašto je stavio taj par, to je 2 minute posla koje tebi ne znače puno, a analiza može nekome tko ne prati NBA značit jako puno, vidiš i sam da svi ovdje pišu analize i ne razumijem tvoju bahatost u vezi toga, kao da ti je ispod časti napisat analizu, ako ti se ne da pisat analize onda je bolje da ništa ni ne pišeš ovdje
sad i ti pretjerujes dugo sam na ovom forumu i nigdje ne pise da je analiza obavezna jer ovo ipak nije fhr da se ljude banira zbog gluposti.Analizu se moze i ne mora pisat,stvar izbora pojedinca jer i mi koji duze pisemo ovdje ne stavljamo svaki put analizu,ne kuzim ljude ako netko smatra da neka osoba nije dovoljno napisala o paru jednostavno se zaobidje post,a ne da se tema spama u nedogled.Problem naseg covjeka je gledanje u tudji tanjur,umjesto da se brine o svojem,ako duze vremena pises ovdje onda vjerovatno znas kome mozes vjerovat i nije potrebno nekog napadat samo zato jer ti se njegovi parovi ne svidjaju
.OT je pisao velike analize pa se naslo pametnjakovica kojemu to smeta.Ocito nekima je vise stalo do prepucavanja nego do icega
.
podsjetnik za neupucene u doljnjem desnom kutu
Parovi postavljeni na stranici su razmišljanja njenih posjetitelja. Igrate ih na vlastitu odgovornost.
mislio sam na one koji svaki dan postavljaju, krivo si me shvatio, ima ljudi koji svaki dan stave parove i uvijek uz njih bude analiza, meni je uvijek nepisano pravilo da uz par ide analiza jer svatko može bubat parove bezveze, a i ja sam se krivo izrazio u zadnjem postu, htio sam reć da je to sa analizama nekakvo nepisano pravilo za one koji svakodnevno postaju svoje parove i trude se sa parovima
Jola said
Možda ga nema jer bi ga svi igrali ispod računajući da neće moći sa koljenom igrati na vrhunskom nivou pa bi zaradili na njemu...
ako bude igrao onda to znači da možemo očekivat pravog mela koji će uzet svoju količinu šuteva, on je jedan od igrača kojeg ili igraš over ili uopće ne igraš, kod njega under ne dolazi u obzir, to je bar moje pravilo