Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Pulpito
#60932 Bamberg - Olimpijakos 1 (oko @2.00 se krece)

Ja moram ovo uzeti, i to na jak ulog, pa kud puko da puklo. Brose je doziveo katastrofu u Madridu. To me je bas iznenadilo jer se radi o jednom odlicno slozenom i pre svega odlicno vodjenom timu od strane Andree Trinkijerija. Imali su dosta nesrecnih poraza ove sezone, i taman kad su uhvatili neki zeljeni ritam - bam, cerupanje protiv Reala, koji je, ruku na srce, uz CSKA ipak klasu iznad ostatka lige.

Brose je kompletan veceras, igraju na domacem terenu i ocekujem reakciju. A reakciju trebaju da pokazu protiv Olimpijakosa, koji je veliki tim ali koji je oslabljen povredama 2 izuzetno bitna igraca Heketa i pogotovo Printezisa. Spanulis takodje ima problema, igrace, ali nije on na 100%, to je jasno.

Ima ljudi kojima nekad jak osecaj ne dozvljava da propuste da odigraju neki tip.
By pennyHardway
tsonga6060 wrote:Ako igra tko onda ide manje u Uniksu ??

Problem je sto samo par igraca zabija za Unics, Collom,Parakouski i Langford.

Ja sam probao Colloma ispod 12.5 jer je igrao skoro cijelu tekmu samo prije 2 noci i poslije toga put dug za Kaunas i jos ako dodamo vaznosti ove tekme trebao bi Langford uzimati vecinu suteva. Unics ne smijem dvicu jer je Zalgiris digao formu i imaju bolju klupu puno.
By łukka09
antduj wrote:
NBA Knight wrote:
łukka09 wrote:Gdje se mogu vidjeti povrede igraca i izostanci?

Ima li neko neki link? Unaprijed zahvalan

Pa sve linkove imaš ovdje. Od ozljeda, vijesti, petorki, prijenosa, rezultata, statistike...
http://nbaknights.com/nba-igraci-granice/

Mislim da traži za Euroligu ;)

Tako je, evo na njihov zvanicni sajt ni traga o tome, nevjerovatno

Tacno kao da zbog kladionica nece da izbace povrede i izostanke
By Nasir Jones
Pulpito wrote:Bamberg - Olimpijakos 1 (oko @2.00 se krece)

Ja moram ovo uzeti, i to na jak ulog, pa kud puko da puklo. Brose je doziveo katastrofu u Madridu. To me je bas iznenadilo jer se radi o jednom odlicno slozenom i pre svega odlicno vodjenom timu od strane Andree Trinkijerija. Imali su dosta nesrecnih poraza ove sezone, i taman kad su uhvatili neki zeljeni ritam - bam, cerupanje protiv Reala, koji je, ruku na srce, uz CSKA ipak klasu iznad ostatka lige.

Brose je kompletan veceras, igraju na domacem terenu i ocekujem reakciju. A reakciju trebaju da pokazu protiv Olimpijakosa, koji je veliki tim ali koji je oslabljen povredama 2 izuzetno bitna igraca Heketa i pogotovo Printezisa. Spanulis takodje ima problema, igrace, ali nije on na 100%, to je jasno.

Ima ljudi kojima nekad jak osecaj ne dozvljava da propuste da odigraju neki tip.

Uplatio i ja za jak ulog. Sretno