Pored onako dobre Miamijeve odbrane nemaju baš nikakve šanse...
Nadam se da Heat nije previše umoran nakon jučerašnje tekme sa Thunder-om...
96,5/Charlotte(Charlott-Miami) 1 @ 1.85
Prije koji sat se pojavila vijest kako je ozljeda gležnja koju je Luol Deng zadobio u prvoj četvrtini sinoćnjeg ogleda ozbiljnija nego što se mislilo.
- „Vidjet ćemo kako ću se osjećati“ – rekao je novinarima, dok je šepajući odlazio iz svlačionice nakon utakmice u kojoj je na parketu proveo 36 minuta te ubacio 14 poena uz 5/14 šut iz igre.
Podsjetimo da je Deng u petak tijekom dvoboja protiv Knicksa ozlijedio lijevo rame. Igrao je svejedno u subotu protiv Atlante, ali u ponedjeljak nije trenirao. Po meni su to sasvim dovoljni razlozi da sumnjam u njegovu efikasnost ukoliko se uopće pojavi na parketu. Ogroman plus ovoj okladi je što ga čeka ponajbolja obrana lige. U prvom dvoboju je Pacersima zabio 17 poena uz 5/15 šut iz igre, a odigrao je 41 minutu. Večeras teško da će toliko biti na parketu s obzirom na situaciju stoga mi se ova granica čini teško dostižnom
Ponovo uzimam over Jordana Crawforda i čak ako ne prođe danas nastaviti ću ga forsirati sve dok ga kladionice ne stave na barem 18,19 poena. Do povratka Walla očito je kako je on trenutno daleko najbolje što Wizardsi imaju. Da li je to dobro ili loše za momčad uopće nije važno. Zadnje četiri utakmice završavao je na 27 poena (10/22), 19 (7/16), 20 (10/23), 21 (4/13). Otkako je upao u petorku niti jednom nije odigrao manje od 37 minuta što je za revolveraša poput njega dovoljno da ispali veliki broj lopti. S obzirom na probleme s ozljedama Wizardsa večeras bi ponovo mogao imati veliku minutažu (35+). Doma se čak osjeća mnogo ugodnije što potvrđuje prosjek od 17,5 poena, naprema 13,6 u gostima.
NBA Knight said
Evo da otvorim temu i za danas, vjerujem da ste uživali jučer u utakmicama. Čak 13 dvoboja nas očekuje pa da krenemo raspravljati o tome.
pozzz Admine. bez uvrede ,ali samo otvaras teme,a slabo nam dajes predloge...daj malo ozbiljnije,zasto vidimda ima decki koji stvarno daju sve od sebe,i pomaze mnogo.Mislim da ne bude samo reda radi,svi imamo obaveze,ali imamo i bar 30-ak minuta ispred racunala da ipak dajemo svoja mislenja.Ovo pisem jer znam da imas njih i dobrobaratas s nba-om.
Sve ovo je dobronamerno,bez ikakve uvrede.poz
Gasol je trenutačnoj u previše lošem stanju da ga ne bi igrao under na ovu granicu. Danas Memphis igra kod kuće protiv Philadelphije. Gasol postiže na domaćim utakmicama u prosjeku nešto manje (14 ppg) kao u gostima (15,1 ppg). Očekiva se relativno niski ukupni total za NBA (oko 182 poena), jer obje momčadi nisu jako agresivne u napadu. Gasol ima godišnji prosjek od 14,5 poena, ali u posljednjih šest utakmica postigao je sljedeće totale, 10, 16, 4, 12, 11 i 11 bodova. Ovu granicu ove godine bi prešao na 11 od 25 utakmica, u prosjeku si uzima oko 10 bacanja i izvodi tri do četiri slobodna bacanja, posljednje dvije utakmice još je nešto manje igrao, a ja se nadam da će i danas. GL
James under 28,5
-King jer sinoc pokazao zasto ga s pravom smatraju najboljim igracem danasnjice(uz duzno postovanje Durantu i Bryantu).Posto mu je danas b2b i sudeci po njegovoj izjavi"The NBA Finals rematch left LeBron James saying he was "tired as hell" more than an hour after finishing with 29 points, nine rebounds and eight assists to help the franchise match its best 25-game start".Inace protiv sub.50% ekipa ubacuje 24.4(10-17) u 35 min koliko provodi na parketu,a s obzirom da Bosh pruza najbolji ucinak u karijeri 24ppg upravo protiv Cha ocekujem lagani prolaz undera.
Anthony under 31,5
-za njega vrijedi slicno kao za kolegu mu iznad s obzirom na iscrpljujucu utakmicu jucer,a samim time ne vjerujem da ce uputiti vise od 20+.Sta se tice b2b utakmica odigrao ih je 4 i ima slijedece ucinke(Phila 21 za 30 min,Mem 20 za 30 min,Dal 23 u 41 min,Bkn 35 za 50 min).Primjetit cemo da je redovito isao duboko u under i imao smanjenu minutazu izuzev Brooklyna protiv kojeg se trsi s obzirom da je tamo odrastao.Na gostujucim parketima ima 26.9 uz 20 ak uzetih suteva(48%),a slicni ucinak mu je protiv ekipa sa negativnim skorom 26.5ppg(9-19).
Cha(203,5)-Mia under
-s obzirom na umor igraca Miamia,a s druge strane domacin ima 15 poraza u nizu i jos ga muci izostanak Mullensa koji nece igrat(11ppg),a Gordon i Henderson koji zajedno ubacuju oko 27 ppg su pod ?,sta znaci da u slucaju da ih osposobe nebi trebali biti na nivou.Ne vjerujem da Kemba i Kidd-Gilchrist mogu sami predvodit ekipu preko 90+(pogotovo sta je Miami u zadnje vrijeme drzao protivnika oko 90 koseva). U zadnjih 10 medjusobnih na domacem parketu 8 puta su isli under(takodjer 7 od 10 medjusobnih overall).
Jefferson over 15,5
-bez obzira na ocajni ucinak u zadnje 3 utakmice u kojima je ubacio ukupno 20 koseva(9-29),ipak ga uzimam over jer doma je to sasvim drugi igrac u odnosu na gostovanja(20.7(8-16)/13.8(6-14).U 11 domacih utakmica isao je u 9 preko ove margine(LAL 18,Phx 27,Sac 19,Den 28,LAC 16,Orl 31,SAS 21,Mem 21).
ulog 12 kn,SS
toliko za danas,sretno onima koji isprate pokoji par,a i onim drugim takodjer
evo mojih parova:
LeBron J.(-26,5+) manje
To je prvi par koji mi je zapeo za oko, jucer je odigrao super tekmu, ali opet je zabio 29 poena, samo 3 vise od ove granice. U HL je granica 27,5, ali je i kvota 1,60. Puno vise se asocira na asistencije i ne sili tu loptu. Puno poena skupi kada je tekma gusta, onda svi njemu daju loptu i on igra 1 na 1 u kojem sve lagano dobiva. Veceras nece biti gusta tekma, trener ce ga brzo izvaditi, tako da ocekujem manje koseva.
Memphis(h-8,5) - Philadelphia 1
Memphis je kompletan i puno su bolja ekipa od Phile, a veceras Phili fali J. Rich, tako da ce im biti jos teze. Ovo igram zbog toga sto je Memphis odlican kod kuce, a Phila prelosa u gostima. Memphis kod kuce ima omjer 12-2, dok Phila u gostima ima 4-8. Memphis je kod kuce u zadnjih 6 utakmica pobjedio Dallas i Milwaukee sa 10 razlike, Chicago sa 9, Detroit sa 12 i igrao nerjeseno sa Phoenixom i izgubio od Atlante. A Phila je izgubila zadnjih 6 utakmica u gostima, od Brooklyna 3 razlike, Houstona 22 razlike, Dallasa 7 razlike, Indiane 10 razlike, Bostona 13 razlike i Chicaga 5 razlike. Mislim da Memphis veceras moze preci ovu granicu, ali 100% sam siguran da dobivaju.
Bryant K.(-31,5+) vise
Danas Lakersi gostuju u Denveru koji prima jako puno koseva. Uz to ocekujem gustu utakmicu, a to znaci puno vise lopti za Kobea. Sinoc je Knicksima ubacio 34 poena i odlicno je igro, ocekujem da danas ponovi ono sto je jucer radio na gustoj tekmi protiv New Yorka. Uz to Kobe vec 9 utakmica ima 30+ poena, siguran sam da veceras njegova serija ne prestaje. Nuggetsima je zabio 14 poena ove sezone, tako da im se mora osvetit danas. U HL je granica 30,5 pa uzmite.
Iguodala A.(-13,5+) manje
Cuvat ce ga Artest, jedan od najboljih obrambenih igraca. Trazio sam, ali nisam nasao nigdje Artesta u ponudi. Mislim da ce obojica igrat crvstu obranu na koju ce se definitivno vise fokusirat nego na napad. Artest sigurno nece ponoviti vecer od sinoc gdje ga je sve islo, a Iguodala nece lagano prolaziti pokraj Artesta. A i nije potrebno da forsira kad ima odlicne igrace u ekipi koji mogu lagano zabiti.
Anthony C.(-31,5+) vise
Carmelo je jucer odigrao super tekmu i zabio 34 poena, iako ga je cuvao Artest. Tekmu prije te takoder je presao ovu granicu iako je ocajno odigrao. Jednostavno covjek je zvrijer i zeli odrzati ovaj prosjek poena i mozda postati najbolji scorer ove sezone. Uz to upitni su Felton i Steve Novak tako da ce Anthony dobit jos vise lopti za sut. Igraju protiv Phoenixa koji nije neka obrambena momcad tako da... U HL granica 30,5.
Charlotte (96,5) manje
Miami me jucer zadivio obranom nad Oklahomom i samo zbog obrane su pobjedili. Uz to Charlotte je tolko jadna ekipa da protiv nikog nebi presli ovu granicu. Jednostavno je postavljena previsoko za njih. Fali im Byron Mullens i vraca se Henderson, ali mislim da to nece previse podic ukupne poene ekipe.
Pekovic N.(-18,5+) manje
Previse su podigli granicu, trebali su je ostaviti na 16,5 kako je dosad bilo i onda bi preskocio ovaj par, ali ova granica je previsoka. Vraca se Kevin Love, a Pekovic i bez Lovea jedva prelazi ovu granicu. Jer ekipa Minnesote je jedna jako slozna ekipa sa puno dobrih igraca koji mogu zabiti, kao sto su Shved, Kirilenko, Rubio, Barea itd. Uz to cuvat ce ga Asik koji skace ko nenormalan po te lopte, tako da ce Pekovic imati puno manje offensive rebounda, sto znaci i manje poena.
DeRozan D.(-19,5+) manje HL
Mislim da je Knight spomenio prije par dana kako Toronto ima puno igraca na DeRozanovoj poziciji, i DeRozan zbog toga ima smanjenu minutazu. Uz to jos je u losoj formi, i igraju protiv San Antonia koji igra dobru obranu, tako da DeRozan nece ici preko 20.
Deng L.(-17,5+) manje HL
Par postova iznad netko je spomenio Denga kako se ozljedio, to je utjecalo na jucerasnju utakmicu, a i veceras ce ako uopce zaigra.
Vucevic N.(-12,5+) manje HL
Cuvat ce ga Anthony Davis koji igra super obranu, a Vucevic je zabio prosle 2 tekme po 16 poena, mislim da nece nastaviti seriju. Jos bi na ovoj utakmici trebalo biti malo poena, tako da mislim da ce ici ispod bez obzira sto nema Glen Davisa.
Crawford J.(-16,5+) vise HL
Takoder par postova iznad ima objasnjeno zasto bi trebao ici preko, slazem se sa svime. Jednostavno jos uvijek premala granica za njega iako se vratio Nene.
Zurim pa ove zadnje analize nisu bas tolko dugacke, ali sto sam tjeo rec reko sam u njima. Nemojte ovo sve spajat, mora bar jedan past, tako da izvucite najbolje. To su moji prijedlozi i ono sto se meni cini izgledno. Sretno svima !