Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mavericks
croit93 said

šta mislite o Kembi over? Sessionsa nema 2-4 tjedna. Trebao bi preć 16.5 granicu

mene je prosli put prodao... asistirao je dosta .. .s obzirom da nema sessionsa verovatno nece imati ko da igra ili on ili henderson
By Mr.B
#6135 Zanimljiva ponuda danas, ne toliko na same utakmice koliko na igrače. Pa krenimo...

16,5 - A. Afflalo (ORL) - Manje
Orlando večeras ugošćuje Indianu, jednu od najboljih obrambenih ekipa u ligi. U prvom međusobnom susretu ove sezone, Afflalo im je zabio 15 koševa, a Magicsi su iznenađujuće pobjedili. Stoga će večeras sigurno postojati velika želja za osvetom Pacersa, pa očekujem čvrstu i standardno dobru obranu koja će zaustaviti Orlando. U momčad se u odnosu na taj prvi susret vratio i Jameer Nelson koji će sigurno potrošit svoju dozu lopti i dodatno otežat posao Afflalu. Dobra forma Vučevića, Harrisa i Harklessa također mu nejde u prilog.

13,5 - G. Dragič (PHX) - Više
Dragič je nakon odlične partije protiv Hawksa razočarao sa samo 8 poena protiv Raptorsa. No, uzmemo li u obzir da je imao nekakvih problema s leđima i da večeras radi na 100% možemo mu oprostit taj under :) Sunsima se ozljedio Gortat, značajna karika Sunsovih napada, tako da bi se broj Dragičevih pick 'n' rollova trebao znatno smanjiti i povećati se njegov individualni napadački učinak. Svi znamo kakva je Sacramento rupa od obrane, pa vrijedi probati over na granicu od 13.5 koševa.

11,5 - S. Nash (LAL) - Više
Nash je, baš kao i Dragič, nakon odlične partije utakmicu ranije podbacio u slijedećoj. U uzlaznoj je formi, Kobe mu je "naredio" da uzima više šuteva i malo mi je smiješna ova granica od 11.5 koševa na staru iskusnjaru Stevea Nasha. U prvom međusobnom susretu Raptorsima je zabio 16 koševa.
By larsson777
#6136 Mislim da Harden moze da prebaci 26 bez problema,bice utakmica sa dosta poena,a i Klay T. je smesan defanzivac,samo da houston bude u egalu... trebalo bi.
By derrick_rose
#6137 ne bas atraktivna ponuda,al posto se jucer zdimilo u vitar 200 kn na westbrooka over danas se jednostavno triba oporavit.. ja igran 1.list kembu over(16.5),howarda over(15.5),curryja over(24.5) i bosha over(15.5)...to je glavni list od 30-40 kn,na 2.ce ic harden over(27.5),irving under(23.5),henderson over(14.5),deng over(15.5) i miami over(103.5)...kladara je GERMANIA,SS smecari su van vec poceli smanjivat koef.na duranta,westbrooka,hardena i leeja,a curry je 25.5 tamo pa rade izbjegavajte to misto..
By euskal
#6138 Westbrook under 27,5 1,85
-nakon 7-8 dobrih izdanja u kojima je prosjecno ubacivao 31ppg(53%),sinoc se vratio starim navikama ubacivsi 21(8-22).Danas ocekujem slican ishod zbog izglednog blowouta i odmaranja glavnih igraca,posebno se to odnosi na njega i KD koji ionako imaju najvecu minutazu,a ocekuju ih 2 teska matchupa protiv zahuktalog Bostona i jakog SAS,pa ocekujem da ih trener nece previse forsirati jer su im te utakmice puno bitnije.Ove sezone protiv Cha je ubacio 12(4-8) u 22 min za laganih 114-69,
By slaven96
#6139 Jučer i prekjučer ziceri koje sam odabrao (Jennings i Gallinari) prošli, a nadam se da i večeras nastavljamo tako :)
(12.5)PHO - Dragić G. Tip:VIŠE @1.85 Favorit win kladionica
Ovo je treća ovosezonska utakmica Sunsa i Kingsa. U prvoj je Dragić upisao 8 poena uz šut 3/11(trice 0/4). U drugoj je ubacio 12 uz šut 5/12. U posljednjih pet utakmica, ovu granicu je prešao samo jednom, u pretprošloj utakmici protiv Hawksa (19 poena) koji primaju u prosjeku 21 poen s njegove pozicije, a večeras igraju protiv Kingsa koji primaju 22 poena. Uz to je već Mr. B rekao da nema Gorata, te će manje lopti slati u reket. Mislim da im je ovo prilika da upišu novu pobjedu protiv slabih Kingsa, a da će to ostvariti na krilima Dragića. Sretno :)
By Pana
#6140 Nash 13 vise & Lowry 10 vise. Po meni sigurica. Match up dva pleja u vecerasnjoj utakici izmedju Lakersa i Raptorsa. Ni jedan ni drugi nisu dobri dobri odbrambeni igraci, dok su dosta bolji u napadu. Ocekuje se utakmica sa dosta poena i mislim da im ovo nece biti problem da prebace. Secamo se utakmica Lowry-a sa pocetka sezone, pre nego sto se povredio, redovno je ubacivao po 20 poena, doduse tada nije bili Gay-a, ali opet bio je tu Calderon i Bargnani koji je trosio mnogo vise lopti nego sada. Svakako ce glavnu pricu voditi Bryant i Gay, ali mislim da dva pleja mogu preko ovako niskih granica. Uz njih bi dodao i DeRozan 17 manje. Cuvace ga Kobe koji nece dozvoliti da se on naigra.