Sretno nam bilo
A sada analiza. S obzirom da Marvina Williamsa kao četvorku danas ne mogu pronaći po kladama ili mi je promakao uezt ću Kembu Walkera under 22,5 jer po ovim izračunima Orlando odlično brani i reket što hoopstats potvrđuje. Naime od 32 odigrane utakmice samo 12 puta protivnički playevi su odlazili preko svojih granica. Kemba igra dobru sezonu, ali u zadnje vrijeme porastom Batuma kao igrača sve manje i manje odlazi preko svojih granica. U zadnjih 8 utakmica Kemba ima samo dva overa i to protiv rupetina na jedinici Lakersa i Clevelanda tako da su tu stvari jasne. I matchup pogoduje ovom underu jer statistika kaže da Orlando puno više pušta na dvici gdje ordinira Batum pa se i njega može pokušati na nekoj nižoj grani. Neću pisati kakav je Kemba igrač jer to svi prosječno upućeni poznavatelji znaju. Igrali su već jednom ove sezone i Kemba je stavio samo 16 uz loše postotke šuta. Nije na odmet i tradicija koja kaže da je Kemba u prošloj sezoni ušao u over protiv Orlanda samo u jednoj tekmi u produžetku. Sretno
Lopez na Lopeza, brat na brata reklo bi se
Lillard0 wrote:Ty Lawson 11.5 + VISE pinnbet 1.85
E. ovako. Lawson u zadnjih 5 tekmi belezi 14.4 ppg sto je vec 3 poena vise od granice.
Davao 10,16,19,15,12. Znaci 4/5 overa, s tim da je zadnje 4 presao granicu.
A vec je igrao protiv Portlanda pre 8 dana gde je dao 16 poena (sut 6/8, ft 4/4).
Jos jedan plus ovom paru su reci trenera da je njegova zasluga za dobre partije Kingsa u zadnje vreme i da je poceo vise da ulazi na kos. Izvor rotoworld:
Kings' head coach Dave Joerger credited Ty Lawson for his part in Sacramento's current four-game winning streak.
"He makes the game really easy for people and gets up and down the floor, and gets in the paint," Joerger said. "He’s playing really well. It’s been a successful week because of Lawson.
I dodacu jos
Mason Plumlee 11,5 + VISE pinnbet
Ipak sam odlucio da odigram Masona.
Zadnjih 5 belezi 12.6, ima 2 overa i 3 undera.
Under je dolazio protiv SAS, GSW i Dalasa gde je igrao samo 15 i 18 minuta, a protiv Dalasa 29. Redom davao 9,4,10
Dok je protiv Toronta igrao 30 minuta i dao 13 poena, a protiv vecerasnjeg protivnika postigao svoj CAREER HIGH 27 poena (10/13 fg, 7/11 ft).
S tim da Lillard veceras ne igra, mora se raspodeliti tih 20+ suteva, znam da ce najvise profitirati CJ i da Mason nekim delom zavisi od lopti saigraca, ali ipak 12 poena protiv ekipe kojoj je pre 8 dana dao 27 mi se cini smesnim.
Takodje sam igrao
T. Harrisa 17,5 VISE
Vec je analiziran, da ne ponavljam. Dve utakmice u second unitu i u te dve tekme dao 21 i 26 poena..
D. Howard 15,5 VISE
Kilpatrick 14,5 VISE.
Lwson 10,5 na paddyiju,
Harris 16,5 na wwinu a i na vecini ostalih,
Kilpatrick 13,5 na tonybetu
antduj wrote: S obzirom da Marvina Williamsa kao četvorku danas ne mogu pronaći po kladama ili mi je promakao uezt ću
Imaš Marvina u Marathonu 10,5 @1,90
Milsap 18,5 under wwin
vec ga je nekoliko kolega spomenulo, igrao sam ga i zadnju tekmu , zabio samo 7 poena minesoti , danas ide na porzingisa, koji nije neki strasni defender, ali sasvim solidno to brani, mislim da su 4/30 na pf poziciji, Atlanta se polako kompletirala, vratio se Howard i odmah uzeo nekoliko lopti MIlsapu, za kojeg sam pisao da i kad nije bilo Howarda i Hardawaya da je rijetko prelazio granicu, za danas se mozda vraca i Hardaway, tako da bude jos veca sirina, Schroder u dobroj formi, laganiji matchup u vidu Rosea...
under wrote:za sad odigrano :
Milsap 18,5 under wwin
Wade 20,5 wwin under
mislim da njega jos nitko nije spomenuo, Chicagu je ovo 4 tekma u 6 dana, a 30. ih ceka Indiana , a 31. Milwaukee, znaci polako bi i trebao se vidjet umor na veteranu Wadeu, danas bi trebala biti jedna laganija tekma za Chicago, osobno ocekujem BO, Broklyn igra jako brzu kosarku pa je to eventualni minus, ali nema danas Lina, pa bude valjda i to malo utjecalo na njihovu brzinu igre, Chicago se polako poceo kompletirat i mislim da bude sad to konacno izgledalo OK; vratio se i MCW pa bude i Rondo mogao malo odmorit, pa bi i on trebao opet gristi u obrani, Butler ide na Bogdanovica, znaci tu za njega nebi trebalo bit problema, braca Lopez dvoboj pod kosevima, uglavnom da ne duljim, ima sirine kod Chicaga, Butler, Gibson, Mirotic, MCW, Rondo, Lopez, tako da vjerujem da bude Wadea danas odigrao max 25min
score 65/98
D.Jordan 12.5 UNDER - Za Clipperse i veceras 99% nema CP3 i Redicka.
Znamo svi kako Joran dolazi do poena , ili brutalnim zakucavanjima ili ako pokupi neki otpadak.
Naravno glavni razlog zasto biram ovo je sto nema Paula i nema tko da prireduje lagane poene Jordanu.
Paul vec ne igra zadnje 3 utakmice, Jordan je u njima imao 7p DAL , 7p LAL i 12p protiv DEN stim da je u zadnjoj imao 4-5 FT sto je za njega mozda i najbolje izvodenje u karijeri.
Veceras ga ceka Davis koji je sasvim solidan u obrani i sigurno moze zaustaviti centra tipa Jordan.
NOP je 7. po branjenju centra (18.8ppg)
Jos cu singlirati Rođu i to je to od mene