Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bukefal123
#6210 hahah dvoumim se između lopeza i d.willa over i naravno umem lopeza xd a kad ono williams neviđenim čudom u manje od 5minuta zabije 18 poena 6/6 trice hahahaha....
By UncleDrew
canca said

a sta ucini Deron u prvom poluvremenu, 33 poena uz 9 trica :O

mogli bi večeras vidit rekord u tricama ako nastavi ovako Cool
By UncleDrew
UncleDrew said

Pozdrav svima pratim vas neko vrijeme i odlučio sam se uključiti u rasprave i tako da očekujte od mene parove svakodnevno,dugo pratim NBA i nadam se da cu biti od pomoći kao sto ste i vi bili meni dakle za danas igram :
29,5/Durant K. (OKL) manje 1,85
27.5/Westbrook R. (OKL) manje 1,85
13.5/Vučević N. (ORL) manje 1,85
Kladionica Favorit
Za početak mislim da su ovo odlične granice na Oklahomin duo s obzirom da igraju s najlošijom momčadi lige i ne vjerujem da ce previse forsirati vidim da su vec stavljani tako da ne treba puno pametovati oko njih, a sto se tice Vučevića mislim da ce tesko izaci na kraj sa Hibbertom i sa obranom Indiane koja je zna se jedna od najboljih a moguc je i blowout sto je jos jedan + za ovi par iako je odigrao odlično zadnju utakmicu protiv Miamia sa 25 koša i čak 21 skokom mislim da ce tesko to ponoviti i danas ,osim ako ne bude napaljen jer ga je James pohvalio nakon zadnje utakmice,toliko od mene sretno svima

Kao što sam i očekivao 2 blowouta i prolaz
Durant 19,Westbrook 11,Vučević 12
Sretan sam šta je prvi dan odma dobro počelo i nadam se nastavku niza sljedecih dana da ih opljackamo Wink
By bukefal123
bukefal123 said

eto ovo sam napiso prije još ali ovo stavljam kao favorita noćas pa ponavljam razradu:

Bryant (29.5)više-obožavam igračinu, vratio se starim navikama i trpa kolud u zadnje vrijeme, jedini pravi oslonac i vođa momčadi u Lakersima, Black MAMBA u zadnjih 7 tekmi trpa ko lud (40, 38, 29, 33, 34,30 i 42ppg, mislim da noćas ide i do 35 40 poena, a kamoli ne do 30, nemam riječi za njega, jednostavno je nezaustavljiv, i teško ga je čuvat bilo kome a kamoli ne Degroznom i sličnima, a prisjetimo se da i nije mlad više(34g)

BLACK MAMBAAAA :P
By nina84
#6216 Divna noc cury iscupao na kraju jedva 24 ali iscupao je...svaka cast momci na divnim analizama :)
hvala svima na trudu i znanju :)
By slaven96
drMaTh said

Jučer i prekjučer ziceri koje sam odabrao (Jennings i Gallinari) prošli, a nadam se da i večeras nastavljamo tako http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
(12.5)PHO - Dragić G. Tip:VIŠE @1.85 Favorit win kladionica
Ovo je treća ovosezonska utakmica Sunsa i Kingsa. U prvoj je Dragić upisao 8 poena uz šut 3/11(trice 0/4). U drugoj je ubacio 12 uz šut 5/12. U posljednjih pet utakmica, ovu granicu je prešao samo jednom, u pretprošloj utakmici protiv Hawksa (19 poena) koji primaju u prosjeku 21 poen s njegove pozicije, a večeras igraju protiv Kingsa koji primaju 22 poena. Uz to je već Mr. B rekao da nema Gorata, te će manje lopti slati u reket. Mislim da im je ovo prilika da upišu novu pobjedu protiv slabih Kingsa, a da će to ostvariti na krilima Dragića. Sretno http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Evo teći u nizu zicer, sigurica, prošao :)
By Master Yoda
Master Yoda said

Kevin Durant 31,5 manje 1,60 - sinoć je igrao čak 44 minute i ovo je idealna utakmica protiv slabašne charlotte da ga se malo odmori, ja ga očekujem na maksimalno 25 koševa pošto čisto sumnjam da ih bobcatsi mogu držat u egalu do kraja utakmice, već su igrali jednom ove godine i zabio im je samo 18 koševa a na parketu je proveo 26 minuta

LA Lakers - Toronto KI 1 1,25 - ovdje očekujem čistu pobjedu bryanta i društva, pogorovo nakon onog čudesnog povratka protiv hornetsa koje bi moglo bit prekretnica sezone za njih u pozitivnom smislu, ne dajem puno šanse raptorsima jer su lakersi proigrali, a kobe igra kao u najboljim danima, isto tako lakersi imaju 9 pobjeda zaredom kod kuće protiv raptorsa pa ne vidim razlog zašto se ta serija neće nastavit

Cleveland - Memphis KI 1,55 - kod clevelanda je stanje sa ozljedama skoro kao kod wolvesa, za danas su upitni irving, waiters i gibson, čak i ako zaigraju sva trojica (a čisto sumnjam u to) ne dajem im puno šanse protiv grizzliesa koji igraju odlično u zadnje vrijeme, jedini minus ovom paru je mogući izostanak randolpha za memphis ali bez obzira na to imaju grizzliji dovoljno aduta da nadomjeste njegov učinak

kladionica: Favorit
ulog: 150 kn

Kobe me izvukao na mrtvo i živo, hvala black mambaLaughLaugh