Darren Collison 16,5 (HRVATSKA LUTRIJA)
HAHAHHAHA

GreekFreak wrote:"Igraju protiv Miamija koji na poziciji playa pušta na sve strane i malo je ozbiljnijih playeva koji nisu prelazili svoje granice"
Moze li malo pojasnjenje s obzirom da se od kad sam se registrovao ovde provlaci da Majami (Dragic) odlicno brani poziciju pleja a on nastupa veceras?
Inace volim da citam analize yoldze i antduja, svaka cast momci na trudu, veliko hvala
CP3_BG32 wrote:Jel zna neko kakvo je stanje sa Paulom i Porzingisom ?Unaprijed hvala.
yoldza wrote:Dobro vece valjda veceras necu da se vodim slijepim tragom kao zadnji put za Irvinga.
13.5 over wwin premier
Veceras igram ovog igraca over,nevjerovatno kako je lose usao u ovu sezonu cak i jedno vrijeme nije bilo Biomba on opet nije dominirao kao sto je prethodnih sezona,vjerovatno sto je Furnije i onaj debil sto sramoti prezime Payton igrali neke svoje utakmice pa covjek realno nije ni dobijao loptu u svoje ruke...Novi je trener u Orlandu novi igraci tako porediti sad neke brojke protiv Atlante od prosle sezone je malo glupo ali ipak mislim da brojke kao sto su 20 ppg protiv Howarda prosle sezone a inace i u karijeri je oko 15 govori da Howard ne moze da brani Vucevicev sut sa polu-distance,kuci crngogorac uzima za nijansu vise suteva i naravno cak 2 poena vise daju u prosjeku kuci nego u gostima,Milasap ce fino da zaustavi Ibaku a kako nema Fourniera nekako mi ostaje Payton kolac i Vucevic za over ,granica je stvarno privlacna i kako Vucko pocinje u drugom unitu mislim da on ovo prelazi...naravno u ovoj utakmici bi pokusao Howard over 13.5 over, Milasap under 18.5 ,Ibaka under 17.5, Payton over 11.5 ali najjaci tip mi je Vucko over 13.5 koga zanima stats evo slika ispod is srecno ko prati
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]