Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

3 para

13
14%
5
5%
14
15%
20
22%
7
8%
4
4%
2
2%
9
10%
10
11%
9
10%
By yoldza
#62666 Dobro vece valjda veceras necu da se vodim slijepim tragom kao zadnji put za Irvinga.

Image

13.5 over wwin premier

Veceras igram ovog igraca over,nevjerovatno kako je lose usao u ovu sezonu cak i jedno vrijeme nije bilo Biomba on opet nije dominirao kao sto je prethodnih sezona,vjerovatno sto je Furnije i onaj debil sto sramoti prezime Payton igrali neke svoje utakmice pa covjek realno nije ni dobijao loptu u svoje ruke...Novi je trener u Orlandu novi igraci tako porediti sad neke brojke protiv Atlante od prosle sezone je malo glupo ali ipak mislim da brojke kao sto su 20 ppg protiv Howarda prosle sezone a inace i u karijeri je oko 15 govori da Howard ne moze da brani Vucevicev sut sa polu-distance,kuci crngogorac uzima za nijansu vise suteva i naravno cak 2 poena vise daju u prosjeku kuci nego u gostima,Milasap ce fino da zaustavi Ibaku a kako nema Fourniera nekako mi ostaje Payton kolac i Vucevic za over ,granica je stvarno privlacna i kako Vucko pocinje u drugom unitu mislim da on ovo prelazi...naravno u ovoj utakmici bi pokusao Howard over 13.5 over, Milasap under 18.5 ,Ibaka under 17.5, Payton over 11.5 ali najjaci tip mi je Vucko over 13.5 koga zanima stats evo slika ispod is srecno ko prati
Image
By antduj
#62669 COLLISON 11,5 OVER 1,85(1,60 palo u međuvremenu) WWIN

Prvi par ću odigrati over Collisona iz Sacramenta na granici od 11,5 u wwinu i granica je stvarno mizerija s obzirom da je u lutrije čak 16,5 što je nevjerojatno. Collison istina u novu godinu ulazi sa izrazito slabim partijama koje su se provukle kroz cijeli prosinac, ali u zadnje dvije utakmice pa tako i danas je specifična situacija koju ću pojasniti u nastavku. Naime, cijeli prosinac je pružao očajne partije i trener je povukao logičan potez, smanjio mu je minutažu nauštrb Ty Lawsona i samim time je jako teško prijeći bilo kakvu granicu. U prosjeku je igrao oko 25 minuta uz samo 8 šuteva u prosjeku što je zaista nedovoljno za ući u bilo kakav ritam. U zadnje dvije utakmice se dogodila ozljeda Lawsona koji je ozlijedio oko i ima problema s vidom te nije bio sposoban nastupiti ove dvije utakmice. Samim time Collison je ostao jedini play na rosteru i minutaža mu je porasla do čak 37 u prosjeku. U te dvije utakmice ispaljuje 16 šuteva u prosjeku i normalno da je mu je porastao i broj ubačaja. Za danas je Lawson također upitan i po onome što piše nekako ne vjerujem da će zaigrati jer problemi s okom ne nestaju preko noći i danas opet očekujem Coliisona na velikoj minutaži. Ono što još igra ulogu kod ovog para je i podatak da je Gay doubtful što ostavlja više lopti za našeg junaka. Igraju protiv Miamija koji na poziciji playa pušta na sve strane i malo je ozbiljnijih playeva koji nisu prelazili svoje granice. Collison nije nastupio ove godine u njihovoj međusobnoj utakmici, dok je prošle zabio 26 i 9 poena u međusobnim utakmicama. Sve ovo što pišem je nanjušila većina klada, ali ne i wwin koji drži Coliisona na nenormalnih 11 poena. Sretno
Moralo bi biti još štagod za odigrati, ali vijesti izlaze na kapaljku pa treba pričekati :O
By GreekFreak
#62670 "Igraju protiv Miamija koji na poziciji playa pušta na sve strane i malo je ozbiljnijih playeva koji nisu prelazili svoje granice"

Moze li malo pojasnjenje s obzirom da se od kad sam se registrovao ovde provlaci da Majami (Dragic) odlicno brani poziciju pleja a on nastupa veceras?
Inace volim da citam analize yoldze i antduja, svaka cast momci na trudu, veliko hvala
By yoldza
#62673 drugi tip veceras je...

Image

ZBO 13.5 over premier

ovo jednostavno moram da uzmem po ovoj margini povredio se JM Green ,Zibo se vratio u prvu postavu i po nacinu na koji igra a i po prijasnjim izjavama mislim da ce pokusati to da iskoristi..suta lagano trojke iz uglova ,naravno njegov poluhoruk koji skoro uvjek izgleda kao da je uz faul je nevjerovatan,u formi je a i MAtch up mu je po mjeri,nema kila u LAC koji mogu da ga zuastave ,moute je stvarno nema kila Speights i Bass mi isto se cine kao premostiva prepreka za njega...covjek jednostavno zna i voli igrati protiv LAC jer je prosle sezone u tri meca imao prosjek 22 poena...

Image

i jos bih odigrao ovo

Clivlend - Chicago H2+5.5 ili 2 2.90
La CLippers - Memphis 2
By antduj
GreekFreak wrote:"Igraju protiv Miamija koji na poziciji playa pušta na sve strane i malo je ozbiljnijih playeva koji nisu prelazili svoje granice"

Moze li malo pojasnjenje s obzirom da se od kad sam se registrovao ovde provlaci da Majami (Dragic) odlicno brani poziciju pleja a on nastupa veceras?
Inace volim da citam analize yoldze i antduja, svaka cast momci na trudu, veliko hvala

a to se provlači jer su na hoopstats 11.čini mi se po obrani te pozicije, ali kada pogledaš da u zadnjih 10 utakmica s Dragićem u postavi imaš Westbrooka, Paytona, Holidaya, Isiaha Thomasa, Russella, Walla koji su išli preko svojih granica onda se i ne čini tako dobra obrana. Uzmi u obzir i podatak da mu nema Hassana iza leđa kao korektora. Collison na ovoj granici i s mogućim izostankom Lawsona stvarno ima vrijednost, dok na 15 i 16 nema.
By Korver
#62679 Pozdrav svima! Ovo je moj prvi komentar ovdje na forumu. Da bude preglednije, razloge zbog kojih igram par ću navesti u nekoliko crtica jer mi se tako čini preglednije, nego da pišem nekoliko rečenica koje nemaju veze s analizom.

Batum N. (-17,5+)-Cha-Okl - Manje (1,85), SuperSport

- večeras se vraća Belinelli koji je zamjena na njegovoj poziciji, a samim tim bi Batumu trebala biti manja minutaža
- upravo zbog odsustva Belinellija, Batum je igrao i zabijao više, stoga mu je granica nikad veća (većinom se vrtila oko 14,5)
- čuva ga Oladipo koji je solidan obrambeni igrač (otkad se vratio od ozljede, igrače koje je čuvao, Reddick i Snell, su zabili zajedno 5 poena)

Parove igrate na vlastitu odgovornost.
Broj pogođenih parova: 0/0
Korveru, izdrži!
By yoldza
yoldza wrote:Dobro vece valjda veceras necu da se vodim slijepim tragom kao zadnji put za Irvinga.

Image

13.5 over wwin premier

Veceras igram ovog igraca over,nevjerovatno kako je lose usao u ovu sezonu cak i jedno vrijeme nije bilo Biomba on opet nije dominirao kao sto je prethodnih sezona,vjerovatno sto je Furnije i onaj debil sto sramoti prezime Payton igrali neke svoje utakmice pa covjek realno nije ni dobijao loptu u svoje ruke...Novi je trener u Orlandu novi igraci tako porediti sad neke brojke protiv Atlante od prosle sezone je malo glupo ali ipak mislim da brojke kao sto su 20 ppg protiv Howarda prosle sezone a inace i u karijeri je oko 15 govori da Howard ne moze da brani Vucevicev sut sa polu-distance,kuci crngogorac uzima za nijansu vise suteva i naravno cak 2 poena vise daju u prosjeku kuci nego u gostima,Milasap ce fino da zaustavi Ibaku a kako nema Fourniera nekako mi ostaje Payton kolac i Vucevic za over ,granica je stvarno privlacna i kako Vucko pocinje u drugom unitu mislim da on ovo prelazi...naravno u ovoj utakmici bi pokusao Howard over 13.5 over, Milasap under 18.5 ,Ibaka under 17.5, Payton over 11.5 ali najjaci tip mi je Vucko over 13.5 koga zanima stats evo slika ispod is srecno ko prati
Image

veceras igra Fournier nadam se da nece forsirati JAzavac francuski
Last edited by yoldza on 05 Jan 2017, 00:35, edited 1 time in total.