- 22 Jan 2017, 15:43
Russell Westbrook wrote:Z I C E R D A N A!!!!!
Elfrid Payton Over 14.5 !!!
-Prvo da kažem presmešna granica.
-Drugo da kažem ni večeras neće igrati Evan Furnier zbog povrede ahilove tetive.
-U poslednje četiri utakmice gde nije igrao Fournier,Payton beleži 28,20,14 i 20pts i najviše profitira od njegovog izostanka!!
-Dok je fournier u ekipi Payton ima u proseku 12.5pts a sada kad nije ima 20.5pts!!!
Za ovaj tip naravno ide najviše u korist to što neće nastupiti Fournier,pored toga Orlando igra kući i nadamo se da će njihovo čuveno difens,difens pomoći Paytonu i njegovoj ludoj frizuri da prebace granicu.
Kladža je Pinn bet
Srećno!!! 
Jednostavno nisam mogao da se ne javim i repliciram dotičnom gospodinu koji daje zicer dana. Vratiću se u 1.1.2017godine, kada je PRVI POST U NOVOJ GODINI U ANALIZAMA postavio i napisao nešto u ovom stilu kao i danas,zicer DWIGHT HOWARD over 13,5 ili 14,5 bila granica PROTIV SAN ANTONIA,a analiza je bila Dvajt je SUPERMEN jači je od Pola Gasola koji ide na pamet a Dwight na mišiće i to je zicer i naravno NADA SE DA ĆE ONO ATLANTINO ČUVENO DIFENS DIFENS pomoći Howardu da uđe u over tj da ubaci 14 ili 15 poena. Naravno da je iole normalniji čovek koji prati nba i kladi se na igrače znao da je to 99% UNDER ko vrata,sećam se da sam ja singlirao under tada i da je Dwight na snagu ima 6 poena 2/4 iz igre i 2/4 slobodna.
Posle toga se više nije pojavljivao i GLE ČUDA posle 20tak dana opet ZICER DANA ciglar koji ima dobar ulaz ali šut kao što reče BAJO najblaže rečeno diskutabilan, ponovo se javlja.
Ja zaključujem da je lik ili prevarant koji namerno pušta buve da se ljudi pecaju jer je u dilu sa kladionicama ili igra kontra pa namerno ovde napali ljude da se to masovno igra da klade podignu još malo granicu i da pustane public bet pa onda grune UNDER i uzme pare. Molim Yodu da mi ne briše post, a ako mi ne veruje nek nađe njegovu analizu za prvi januar u arhivi i uveri se. Mnogi će sad da me pljuju kao i obično,ali ko bolje razmisli videće da PAYTON PROTIV GOLDEN STEJTA ne može biti zicer dana Over, nikako