hvala na detaljnoj analizi klade haha
i mene zanima sta wwin izvodi
Bajo wrote:@nbaspecialtips
J-Rich wrote:Bajo wrote:@nbaspecialtips
Ako nije problem da mi posasljes printscreen na pm ili da ostavis ovde sliku tiketa gde je Westrbrook na 30.5
Master Yoda wrote:J-Rich wrote:Bajo wrote:@nbaspecialtips
Ako nije problem da mi posasljes printscreen na pm ili da ostavis ovde sliku tiketa gde je Westrbrook na 30.5
psk kladionica, ujutro u 9:20 kad su izbacili ponudu wess je bio na 30,5
ja ga također uplatio i to oko 10:30 tako da nema potrebe za ovim preseravanjem "pošalji mi tiket". bilo je i više nego dovoljno vremena da ga se uplati za one koji se klade u psk-u
nbaspecialtips wrote:Bajo wrote:@nbaspecialtips
opcenito pitanje za sve,yoda premjesti mi ovu u drugu temu, samo da vidi vecina ljudi, kakvo je vase iskustvo sa betfair kladom, razmišljam da napravim racun, pa me zanima, vidim da cesto znaju imat dobre margine
Nemaju limita nekog realnog za nas, mozes uplatit npr 1000e na igraca po defaultu... rade malo ciganski, pa znaju limitirati npr na 50e ili 25e ali se to uz par emailova da rijesit za dan-dva.
ja sam nekidan imao problem s njima sledece prirode:
Kad sam se registrovao, potvrdili su mi nalog tako sto sam slikao licnu sa obe strane da se vide podaci, a na drugoj strani se vidi grad odakle sam cisto da mogu potvrditi... i to je proslo, medjutim nekidan me blokiraju nalog na neko vrijeme dok nisam poslao potvrdu iz mupa o prebivalistu (kao moze i onaj papir za porez, ili nesto iz banke, uglavnom da pokazuje adresu i ime i prezime).
Prije sam koristio paddy, samo sto oni mnogo ogrnaicavaju singlove, npr desi se na igraca mozes odigrat samo 10e... na betfairu je drugacije, a ponuda je 100% ista (valjda imaju istu bazu nez).
mislim da je i crownbet solidna kladionica, samo trebam provjerit da li mozemo mi sirotinja sa balkana da koristimo normalno
EDIT: zaboravih napomenuti... ponudu evo stavljaju brzo, od oko 8 sati je postavljena, medjutim poprilicno su azurni, 2-3 minute nakon sto izadje vijest za nekog igraca oni mijenjaju margine...
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]