Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Castro
#66269 Izgleda da i veceras nema Adams ..moze sada probati Kanter over ?sigurno vise vremena cu da prodje na parket kada nema da bude Gobert i Favors ..il Westbrook na 28.5+ ?
Planiram odigrati jo jedan tiket se mislim oko
Giannis 25.5+
Turner 15.5+
Mills 10.5+
Whiteside 18.5+ i jedan od oni dvoje ..al neznam koje 4 kombinirati .na drugi tiket su mi
Carmelo 24.5+
Teague 16.5+
Harris 17.5+
Cousins 27.5+
Uplata 17eu .
By draganm
nikolao wrote:
Love , ne slazem se na under, bar na ne 17.5 koliko ga nude bookiji. Pre svega nece ga Davis cuvati , on ce se kako u odbrani i napadu nadmetati sa Thompsonom , Cunningham je zaduzen za pf poziciju, bar je tako bilo u zadnje vreme, uz to je Davis GTD.

Dakle Love + Wess + , slobodno 8-)

Davis je ocekivan za veceras, nije GTD a pritom isti si izgovor imao i prosli put kada su igrali protiv Clevelenda pa je opet isao na Davisa i dosao ispod.
By nikolao
#66294 Narodni :

A. Drummond 13.5 +
R. Westbrook 28.5 +
M. Williams 9.5 +
D. Howard 13.5 +
J. Holiday 13.5 +
L. Aldridge 19.5 +
K. Porzingis 18.5 +
K. Love 17.5 +
T. Booker 8.5 +
DET - SAC ki1
BKN - SAS 221.5 -
HOU 114.5 -
Baskonia - Crvena Zvezda ki1
R. Federer - M. Zverev ki1
Leeds - Nottingham 1+Ip

onako bez puno razmisljanja, ulog Euro - odds 1913 , +50% bonus , Srecno :lol:
By Kevin Jones
#66296 Sta mislite Milvoki-Hjuston 1 ?
lepa kvota 2,95 jeste da je milvoki u poslednje vreme bas rupa bez dna ali opet to nije tako losa ekipa i morace jednom da prekinu taj los niz. Zanimljivo da dosad kad god sam postavio ovde neko pitanje da je prosao par, pa ajde da nasatvimo i veceras :D :D Yoldza, Yoda sta mislite?
By vanjaBL
#66298 Idem iz grada i razmisljao malo sta odigrati i na kraju mi se ovo nekako najvise svidjelo za neki srednji ulog

(11,5+)Miami - GSW 2 1,85
(6,5+)NO-Cleveland 2 1,85
K.Durent 27,5 - 1,85
E.Kanter 14,5 + 1,85
17,71 kvota uplata 15e (175,6e)
Bet Live kladionica

Evo ukratko neko moje vidjenje za ovaj tiket GSW trenutno najbolja ekipa u nba po meni,idu na miami koji ima par povredjenih igraca i kao dva glavna su Dragic i Whiteside koji nema sanse da mogu pruziti neki otpor,naravno ako gsw bude forsirao i tu vidim odma Durenta manje jer mislim da bi moglo biti do kraja 3/4 20-tak razlike i njegovu klupu 4/4 kao i sinoc
Takodje Klivlend druga najbolja ekipa,sa velikim Jamesom ne bi trebala imati nekih problema sa NO i Obrvom,prvo sam mislio da ce i tu biti neki hendikep tipa 11,5 ali kad sam ovo vidio morao sam odigrati.
Na kraju sam se odlucio ipak na Kantera,sasvim pristojan igrac a granica 14,5 sa njegovih 30-tak minuta i 10-tak suteva i par bacanja ne bi trebala biti velika,i ja ga veceras vidim na nekih 17-18 poena,mislio Westbrooka ali opet duplo manja granica na Turcina koji je u solidnoj formi .
Usput da pozdravim brata Jokaru,mogao je sinoc dati bar jos jedan kos kad je vec Wigins dao 10 u zadnoj :D