Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By OT
#671 Sad sam preko FB pričao sa jednim drugom on živi i radi u LA tačnije zaposlen je u časopisu LA Times,radi kao office manager brine oko nabavke materijala i održavanja sistema,jako je dobar sa svim novinarima i čisto sam ga pitao za neke informacije vezane za LA Lakerse.Kako mi ona kaže atmosfera je odlična u ekipi nakon velike pobjede nad NYK,Kobe je sretan kao prase u blatu,konačno se ta hemija posložila i ide naprijed.Kako ima zadnje inforamcije za večerašnju utakmicu Jordan Hill je pod znakom pitanja ali će vjerovatno igrati,a kako su saznali ostali iz te ekipe LA Timesa Ty Lawson je game time decision.Jamison bi trebao večeras da ima dosta veliku minutažu s obizorm da je Hill po znakom pitanja..Ja sam Lakerse svakako igrao na visoki ulog tako da mi je ovo super stvar..
By Goodness
#672 Jucer je bila dobra vecer i velika ponuda super sporta, 5-6 igraca po utakmici, divota :D
danas dosta utakmica i dosta analiza pa da kazem i dva listica koje sam odigrao uz pomoc ekipe s foruma koji su dobili zasluzene zahvale i zvjezdice za analize ;)
dakle: 1. listic
Indiana - Chi 1 1,60
San Ant - Toronto (201,5) više 1,85
Utah - GSW 1x 1,50
Cha - Miami\ Miami (107,5) manje 1,85

@ 7,77
Svi se slazu da je miami umoran i ne iskljucujem iznenadenje, Indiana u formi,a Chichago jucer je pokazao anti - obranu; SAS i Toronto su dvije ekipe kojima obrana nije u fokusu, pogotovo gosti, a domacini mozda najbolja tricaska momcad i u formi su, obaraju rekorde po broju trica. utah domacinska ekipa ioako je GSW iznenadenje mislim da ce Lee biti zaustavljen pod kosem tako da ce Curry morati rjesavati stvari, ali sve u svemu pobjeda domacina.

2. listic
James (26,5) manje 1,85
Kirilenko (13,5) manje 1,85
irving (22,5) više 1,85
jefferson (16,5) više 1,85
@11,71

Svi su više manje objašnjeni, a što se tice kirilenka dovoljno je reci da se vraca Love (samo se nadam da james nece poludit, da ce prici svojih 20 i stat :) )

i konacno 3. listic
Thorhon (15,5) više 1,85
Harden (24,5) više 1,85
Walker (18,5) više 1,85
@6,33

Thorthon je po meni izgledan jer nema ni evansa ni cousina, dobar suter, ako krene ide lagano povise 20, preniska granica u ovoj situaciji za njega, harden je nezadrživ i houston u naletu, ocekujem dosta koseva, a i onda je velika vjerojatnost da je i glavni strijelac over. walker standardno dobar doma, sada je uspio i to prenijeti na gostujuce utakmice što je malo diglo marginu, danas ne ocekujem blowout i zbog toga standardno dobrog walkera uz dovoljno minuta

Nisam htio analizirat vec stvari koje su analizirane ranije da se ne ponavljam, a i nemam šta pametnije kazat
sritno svima i moje iskrene isprike kokodrilu na krivo napisanom nicku (i ti meni pises bez dva s :p)
By Baja
#673 Iako ne znam nikog u La Timesu mislim da ce Jamison imat senzacionalnu minutazu slicno ko i sinoc od 0-5 minuta Cool
By NYK
Matya said

Utakmica Indiana- Chicago je odgođena zbog lošeg vremena. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

gdje si to našao?
By Matya EllisMVP
NYK said

Matya said

Utakmica Indiana- Chicago je odgođena zbog lošeg vremena. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

gdje si to našao?

Twitter, rotoworld, na espn-u piše postponed.....ukratko, svugdje Laugh
By Baja
#676 I'd be shocked if the Bulls and Pacers play tomorrow b/c Pacers have games on Friday (home vs Phoenix) and Saturday (at Atlanta)
lol pa 3 dana za redom ce igrat doma bit ce odmaranja protiv Atlante
By marley
#677 Ove granice na betssonu pomalo su mi previsoke;

- Aaron Afflalo (ORL) Under 18. points @1.85
- Deron Williams (BRO) Under 17. points @1.85
- Kobe Bryant (LAL) Under 32. points @1.85
- LeBron James (MIA) Under 27.5 points @1.85
By xxx01
#678 službena face stranica bullsa
The Chicago Bulls' game against the Indiana Pacers Wednesday night (December 26) at Bankers Life Fieldhouse has been postponed due to weather conditions. The game will be rescheduled and announced at a later date. Tickets for Wednesday night’s game will be honored for that game.
By kokodril
#679 jedan prijedlog za narodni listić,čisto da se isprati
utah,g.state,curry,jefferson sve over
g.state na zadnjim utakmicama sve preko 100-100,pogotovo kad igra protiv ekipa sa zapada (denver,clipersi,lakersi,sacramento..)
utah doma koji poen više u prosjeku daje i prima koji poen manje
protiv istih protivnika su igrali izrazito efikane utakmice
g.state pod košem ima u obrani najviše problema a tu je utah najefikasnija u ligi,još je g.state vodeci po broju načinjenih prekršaja
u napadu g.state nema nikakvih problema ima 2 igrača koji će sigurno zabit min. 35 poena curry + lee, a tko će večeras biti raspoložen od jacka,thompsona,landrya nije ni toliko vazno
By kinder
#680 ja sam veceras malo jace odigrao
LOVE OVER 20.5
DEROZAN UNDER 19.5
SAN ANTONIO 1

odigrao sam i 2 sistema posto rijetko igram sisteme pa da probam

Jefferson over 15.5
Melo over 30.5
Lebron under 27.5
Irving over 22.5
Crawford over 17.5
Harden over 24.5