danas dosta utakmica i dosta analiza pa da kazem i dva listica koje sam odigrao uz pomoc ekipe s foruma koji su dobili zasluzene zahvale i zvjezdice za analize
dakle: 1. listic
Indiana - Chi 1 1,60
San Ant - Toronto (201,5) više 1,85
Utah - GSW 1x 1,50
Cha - Miami\ Miami (107,5) manje 1,85
@ 7,77
Svi se slazu da je miami umoran i ne iskljucujem iznenadenje, Indiana u formi,a Chichago jucer je pokazao anti - obranu; SAS i Toronto su dvije ekipe kojima obrana nije u fokusu, pogotovo gosti, a domacini mozda najbolja tricaska momcad i u formi su, obaraju rekorde po broju trica. utah domacinska ekipa ioako je GSW iznenadenje mislim da ce Lee biti zaustavljen pod kosem tako da ce Curry morati rjesavati stvari, ali sve u svemu pobjeda domacina.
2. listic
James (26,5) manje 1,85
Kirilenko (13,5) manje 1,85
irving (22,5) više 1,85
jefferson (16,5) više 1,85
@11,71
Svi su više manje objašnjeni, a što se tice kirilenka dovoljno je reci da se vraca Love (samo se nadam da james nece poludit, da ce prici svojih 20 i stat
i konacno 3. listic
Thorhon (15,5) više 1,85
Harden (24,5) više 1,85
Walker (18,5) više 1,85
@6,33
Thorthon je po meni izgledan jer nema ni evansa ni cousina, dobar suter, ako krene ide lagano povise 20, preniska granica u ovoj situaciji za njega, harden je nezadrživ i houston u naletu, ocekujem dosta koseva, a i onda je velika vjerojatnost da je i glavni strijelac over. walker standardno dobar doma, sada je uspio i to prenijeti na gostujuce utakmice što je malo diglo marginu, danas ne ocekujem blowout i zbog toga standardno dobrog walkera uz dovoljno minuta
Nisam htio analizirat vec stvari koje su analizirane ranije da se ne ponavljam, a i nemam šta pametnije kazat
sritno svima i moje iskrene isprike kokodrilu na krivo napisanom nicku (i ti meni pises bez dva s :p)
Matya said
Utakmica Indiana- Chicago je odgođena zbog lošeg vremena.
gdje si to našao?
NYK said
Matya said
Utakmica Indiana- Chicago je odgođena zbog lošeg vremena.
gdje si to našao?
Twitter, rotoworld, na espn-u piše postponed.....ukratko, svugdje
lol pa 3 dana za redom ce igrat doma bit ce odmaranja protiv Atlante
- Aaron Afflalo (ORL) Under 18. points @1.85
- Deron Williams (BRO) Under 17. points @1.85
- Kobe Bryant (LAL) Under 32. points @1.85
- LeBron James (MIA) Under 27.5 points @1.85
The Chicago Bulls' game against the Indiana Pacers Wednesday night (December 26) at Bankers Life Fieldhouse has been postponed due to weather conditions. The game will be rescheduled and announced at a later date. Tickets for Wednesday night’s game will be honored for that game.
utah,g.state,curry,jefferson sve over
g.state na zadnjim utakmicama sve preko 100-100,pogotovo kad igra protiv ekipa sa zapada (denver,clipersi,lakersi,sacramento..)
utah doma koji poen više u prosjeku daje i prima koji poen manje
protiv istih protivnika su igrali izrazito efikane utakmice
g.state pod košem ima u obrani najviše problema a tu je utah najefikasnija u ligi,još je g.state vodeci po broju načinjenih prekršaja
u napadu g.state nema nikakvih problema ima 2 igrača koji će sigurno zabit min. 35 poena curry + lee, a tko će večeras biti raspoložen od jacka,thompsona,landrya nije ni toliko vazno
LOVE OVER 20.5
DEROZAN UNDER 19.5
SAN ANTONIO 1
odigrao sam i 2 sistema posto rijetko igram sisteme pa da probam
Jefferson over 15.5
Melo over 30.5
Lebron under 27.5
Irving over 22.5
Crawford over 17.5
Harden over 24.5
Portland 1