volim_basket wrote:Nemam previse vremena da pisem, zurim na posao![]()
Dva tipa od mene:
Fener-CSKA UNDER 160.5 @1.85 (ili u Mozzartu ima igra ukupno poena najefikasnija cetvrtina manje od 47.5)
CSKA bez Tea igra dosta sporije, to je bas ocigledno. Uhvatio sam ih par puta fin under i u VTB ligi i u EL. Bitan mec za pozicije za oba tima, Fener je podigrao formu, poslednja tri meca tri pobede. CSKA u gostima ne blista, poslednja tri meca su izgubili. Ocekujem neizvestan i tvrd mec.
Tomic UNDER 10.5 @1.8 (Soccer, jedino tu sam ga nasao na 10.5, svuda ostalo je 9.5)
Barsi se vratili skoro svi igraci koji su bili povredjeni. Dosao je centar Vitor Faverani koji je odmah od starta pokazao da ce biti dobro pojacanje. Belezio je redom 18, 10, 11pts za nesto vise od 21min u proseku na terenu. Tomic je u ta tri meca pao u zaborav. Igrao je samo 13, 19, 13 minuta i belezio 2, 4, 2 poena. Nema previse mudorvanja, ocekujem i veceras da igra max 15 minuta, a granica od 10.5 je previse za njega za tu minutazu.
Pozdrav svima i srecno
Bravo za Tomica !
Igrao malo duze nego ocekivano, ali prelako je dosao
Prosli i Doelman, Papanikolau, Green... Jos Moerman kad bi ispostovao i vrhunsko vece na EL