Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By larsson777
bedblueboys said

ajmo nesto i koseve da istipujemo:

Cikago-Boston under poene (189).
Dve granitne odbrane,mislim da ce se igrati sahovska partija na obe strane.Cikago po obicaju malo daje i prima koseve,Boston nesto malo vise od cikaga,ali granica je ok pa uzecu under.

Milwokee-Indiana- domacin manje 91,5.
Sta reci,u predvid uzimam slabu formu bukse,i fenomenalna i lepo rasporedena obrana indiane. po meni egal tekma i moguci rezultat recimo 89-86.

Denver Nuggets - San Antonio Spurs-under poene (208) .OK je kad Denver igra recimo s Minesotom,Charlota,Clivlenda,ekipe koji previse ne igraju obranu,nego cilj im je samo napad,ali spurse su nesto drugo,imaju dobar napad ,ali bogami i perfektnu obranu,i mislim da je ova margina ipak poklon.Isto jako sigurno mi je i Denver manje poena.

Gde ima Milvoki na 91.5 ,kod mene je 95 domacin ?
By tony_kukoc
#68 James(26,5) over- neznam zašto nitko ne spominje lebrona a po meni bi trebo glatko proć, svi znamo da je zvjer i voli ovakve utakmice, i on sam kaže da se veliki igrači vide u velikim tekmama a minesota se neće predati do zadnje sekunde to je 100 % jer su im se vratili rubio i love, kirilenko i peković su spremni a to da su umorni ja ne gledam nikad ko vi, to su zvjeri kojima je to posao, uživaju igrat košarku i dobivaju miliune za to, a i tu je sigurno puno tableta i svih živih napitaka za umor,opuštanje mišića itd. to je nba ekipa nikome nemože bit alibi umor! Sretno svima Laugh
By Matya EllisMVP
#69 Beno Udrih ne igra danas za Buckse Znači Jennigs ce morati igrati preko 40 minuta. Uzimam over 17,5 sa jos nekim igracima sa foruma na mali ulog cisto da se okusa sreca.
By MvP39
bedblueboys said

ovo vec lici na nesto.podseca me na bivsi kladionicar forum.

Ale evo izgleda da cu biti prvi koji ce da postira za danasnje tekme.Znate i sami da igram strogo konacni ishodi pa cu i tako da produzim,inace u poslednje vrijeme nisam bas uspesan kao unazad 2-3 nedelja(svaki mi tiket pada na jednu tekmu) ali mislim da posle kise dolazi sunce,tako je pevao nas pevac i heroj Tose Proeski.Nadajmo se da ce nas ogrejati svima vama koji pratite moje prijedloge.
Za veceras sam se odlucio za ove parove,iako do nocas moze se mnoge stvare preokremuti ,ali uglavnom za sada su ove po meni jako sigurne.

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.67
Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.48
Golden State Warriors - New Orleans Hornets Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.26
Denver Nuggets - San Antonio Spurs Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.74
Brooklyn Nets - Utah Jazz Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.49
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.51

Mozda me malo brine Denver,ali Ginobili juce im je dosta falio spursima,i nisu tako ubedljivi bez njega,a Denver bogami jao neugodan.

p,s

Zamolio bih jedan clan ovde (sad se ne mogu setiti koji je bio ) koji je otvorio temu pre nekih dana,i gde je valjda sa screen shootom postirao link koj je bio stvarno pregledan u vezi ozlijede igrace,sa crvenim slovima su bili potencirane one koji ne igraju a su vazni za ekipu.

evo ti link od te stranice sa ozljedama http://www.donbest.com/nba/injuries/ ;)
By kinder
Matya EllisMVP said

Beno Udrih ne igra danas za Buckse Znači Jennigs ce morati igrati preko 40 minuta. Uzimam over 17,5 sa jos nekim igracima sa foruma na mali ulog cisto da se okusa sreca.

kakav lik
pa covjece beno udrih ne igra odavno, malo se ukljuci
By kinder
#72 kobe po mom misljenju under 30.5 8/10 kao sto sam danas i napisao
pekovic under jer ocekujem da ce majami limitirati vukove, a beal over jer decko igra puno i trosi puno lopti.Takodje crawfordova losa forma ide u prilog tome.
By Matya EllisMVP
kinder said

Matya EllisMVP said

Beno Udrih ne igra danas za Buckse Znači Jennigs ce morati igrati preko 40 minuta. Uzimam over 17,5 sa jos nekim igracima sa foruma na mali ulog cisto da se okusa sreca.

kakav lik
pa covjece beno udrih ne igra odavno, malo se ukljuci

jbg moja greska Embarassed
By Goodness
#74 Kasno je već i vecina je sve već i odigrala, ali prije svega da pohvalim novi izgled foruma :D
Pa da ne duljim:
Mia - Min \ Mia (103,5) više 1,70
- Očekujem pobjedu Miamia s dosta koševa, a pošto je mala kvota na ukupnu pobjedu rađe biram ovo.
Was - Atlanta 2 1,45
- Was desetkovan (kao i uvijek) i najlošija ekipa trenutno tako da mislim da bi gosti mogli do punog plijena
Nets - Utah 1 1,50
- Utah prava domacinska ekipa, zna im se zalomit i poneka dobra partija i u gostima, ali ne i ove veceri
Dallas - Philla 1 1,50
- netko je već iscrpno sve objasnio
K. Walker manje (17,5) 1,85
- Uvijek ga igram under u gostima i do sada je prolazilo, prevelika je razlika između doma/vani i fala Bogu što kladionice stavljaju ukupni prosjek :) mogao bi biti i blowout pa bi mogla biti i manja minutaza, a on ionako uzima manje šuteva u gostima (mislim oko 3,4)
Ukupna kvota 10,6 SS

još sam na narodni dodao i Kobi under, Deng više, Peković under i Jennings više što diže kvotu na 114
Eto toliko od mene i sretno svima ;)