Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By pennyHardway
NBA PRO tips wrote:
łukka09 wrote:Promasio si tip totalno, ne mozes startnoga pleja da igras manje na tu granicu i to protiv one rupe od Milvokija

Bucksi najbolje brane PG poziciju u ligi...

Al nebitno, ne zelim da ulazim u neku raspravu.

Ne vezano o tipu tvom ali ne mozes tako rezonovati cuj najbolje brane poziciju PG-a u ligi bucksi. Ti inace bukvalno gledas stvari i to te i jebe. Zadnje tri sezone gledaj a ne ovu polu sezonu dok jos nisu igrali sa pola ekipa jos, onda sad bez Parkera ce im se sva igra promjeniti. Ti ih docaras kao da su Fenerbahce kad stisne u playoffu sa Obradovicem odbranu a ljudi ko i svi drugi revijalne utakmice igraju manje vise.
By Mrva
łukka09 wrote:Promasio si tip totalno, ne mozes startnoga pleja da igras manje na tu granicu i to protiv one rupe od Milvokija

Pa dal ti mene prcas il sto,lik u zivotu nije imao 4/5 tricu i kad ga odigras over,lik ciglari i sad se pravis pametan,ako je netko ispratio zao mi je ako sam mu novce izbio al je Russel stvarno trebao po meni u under,pa Lou Williams je za njega Bog košarke
By stephen27
Castro wrote:Da probamo pak danas na Jokic i Giannis ?
Jokic do 20.5 i CrniGrk 27.5,mogli over ?
Westbrook 30.5 over ?

Sad spusti malo loptu ne zaleci se :P Giannis i West svakako. Ja ceka grane za Barnesa,Kembu, Durenta over I Tomsona manje. Mislim u Srbiji
By perazdera
#68187 13-ta u nizu. ja sam ucestvovao u dobrom delu njihog uspeha. oni ce u PO, ja u pemziju :D hard basketbola always pays off. (zato i vasington gotivim, jbla ih ona nesrecna druga postava, onaj mali ubre excluded). bravo.

istetoviracu spoelstru na dupetu i trazicu zenkama da me spenkuju po njemu.

kad jokic potpisuje ugovor na 3 hiljade miliona dolara? sledece godine?
By Michael Jordan23
#68191 Vidim neko je u analizama stavio Thomasa iz Bostona manje veceras protiv Utah i stvarno Utah igra dobru odbranu vrace se Hill ali jedino sto me kopka ovdje ali i u svim slucajevima kad igram nekog superstara je sledece:Negdje sam procitao i slazem se sa ovim razlika izmedju dobrog i odlicnog igraca je sto ce dobar defanzivac zaustaviti dobrog igraca a dobar defanzivac odlicnom igracu moze samo da oteza posao i navede ga na vise promasaja ali ce ovaj ispuniti svoju 'kvotu', odlican igrac ce i preko tih par promasaja nastaviti sutirati,pogotovo u Bostonu gdje trenutno nema Bradley-a i sve zavisi od Thomasa,Crowder-a,Horford-a a ostali sto urade-urade a sa obzirom da Horford ide na kako ga je neko nazvao ministra odbrane Goberta onda iz unutrasnje igre ne treba ocekivati da ce nesto uraditi nego ce se izvlaciti na 3 poena mozda je bolje probati Horford-a under jer ce se izvlaciti na 3 pa kakva mu noc bude ili ce se raspucati ili ne
By LaVine
#68198 Nesto mi se vrti u glavi utakmica OKLvsGS, svi znamo da je ovo u regularnom dijelu cirkus.Durant koji je predstavljen kao izdajnik prvi put dolazi kuci, moje misljenje je da bi to mogla da bude kao neka pobjeda OKL sa brutalnom partijom Westbroka :mrgreen:
Mogu li da cujem vasa misljenje oko ove utakmice, nekako mi glupo da ih GS oduva.
By Master Yoda
Bajo wrote:
Master Yoda wrote:strašno kolko se podcjenjuje boston

pa jel vi uopće gledate njih kako igraju. to su ajmo reć spursi istoka po pitanju ball movementa i pozicija koje igrači dobijaju u napadu

pogledajte roster bostona i sa kakvim igračima oni drže drugo mjesto istoka. ljudi imaju top 3 trenera lige koji realno izvlači 200% iz svakog igrača i cijelu ekipu čini duplo boljom nego šta jesu. ne daj bože za cavse da boston napravi trejd za butlera ili georgea jer će onda cavsima bit veselo protiv njih.

i pazite šta vam kažem, boston je kroz dvije godine u finalu nba-a. iza ovoga stojim 1000%

kolko stignem gledam, preko trjedna manje kad radim od jutra, petak, subota gledam redovito, ajde ti makar imas neke relativno dobre argumente, razumijem da gledas navijacki ovo kroz boston, znaci ove sezone u horfordu nista dobili neki upgrade kakav su vecina ocekivala, crowder je dobar protiv smisnih ekipa, cim dodu bagra lbj, kd i ostala elita momak nezna di goni a ovo za trejd nece biti nista jer aingie nema muda, na njihovom mistu butler i noel bi bili trejdovi za srusit kavse i ja bi prvi osobno volija ali kazem nista od toga, bostonov plafon za ovu sezonu je maksimalno prolaz prve runde plejofa, a ovo da ce kroz dvije sezone igrat finale i nije nesto posebno jer sa tolkim pikovima i svime moras biti nesposoban da to ne iskoristis, od mene tolko................

a šta to točno boston ima da finale kroz dvije godine nije dobar rezultat??

imali su treći pick prošle sezone, ove će vjerojatno imat prvi, dobili su crowdera koji je prije dolaska bio no-name igrač, dobili su thomasa koji je prije bostona bio zamjenski pg u sunsima, dobili su smarta i bradleyja u nekim prijašnjim draftovima i to na dosta visokim mjestima, obojica su igrači zadatka i asseti u tradeu

i mene sad zanima je li ovo šta boston ima neka specijalna ekipa??? pa pogledaj toronto, pogledaj wizardse, pogledaj detroita, pogledaj čak indianu. sve ekipe koje po imenima imaju bolje igrače ali boston ima ono šta nitko od njih nema, a to je brutalan trener i sistem u kojem svatko zna šta radi

i sad uzmi ovakav sistem bostona i zamisli da umjesto bradleya i crowdera imaš butlera a umjesto olynka ili zellera noela naprimjer. pa to je ekipa za igrat sedmu utakmicu sa cavsima. ainge sigurno ide u akciju, vjerojatno ne sad što je pametno jer nema smisla usred sezone trejdat za neko veliko ime jer je malo vremena za uigravanje. na ljeto će oni sigurno povuć neki potez, pretpostavljam da će to bit za butlera plus siguran top 3 pick koji će imat a onda će bit čuvajte se cavsi i ostali
By perazdera
#68203 ok je sto ti mislis da je boston dobar, stivens odlican, a thomas majstor.

nije ok da obrises u komentarima, gde je i mesto tome, misljenje, da je boston los, a da je thomas siledzijski midzet koga ce isilovati u ozbiljnim tekmama. za trenera se slazem da je dobar.

nije da me nesto briga. ali cisto da recem.