Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ahmony
D-Mac wrote:Ja sam ga odmah odigrao na 23,5 više cim sam to saznao, a sad nije u nekoj formi al trebala bi bit egal utakmica a kad je u blizu utakmica a nema Wade onda Jimmy bi trebao povuć, jos sam dodao Galinari više i whiteside manje

a ja bas razmisljam o galinariju da ga under opalim, dobar je u zadnje vrijeme al ovo smrdi na blowout.. pa sad ne znam :lol:
By D-Mac
#69770 A kao Jokić questionable i Faried out, Sacramento sinoc produzetak igrao sigurno da je im je to ostavilo nekog traga, al puno igra Denvera ovisi o Jokicu ako ne bude igrao Plumlee prvi centar a to je u odnosu na Jokaru veliki downgrade
By ahmony
D-Mac wrote:A kao Jokić questionable i Faried out, Sacramento sinoc produzetak igrao sigurno da je im je to ostavilo nekog traga, al puno igra Denvera ovisi o Jokicu ako ne bude igrao Plumlee prvi centar a to je u odnosu na Jokaru veliki downgrade
Ako Jokera ne bude bilo onda je malo opasnije, mada Sacrametnu 5-6 igraca sinoc igralo 40-tak minuta i danas idu u goste.. ja se nadam da ce to prevagnuti mada nikad se ne zna