Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
tininho said

ja se moram zahvaliti useru canca, imao sam ćapina na lističu i u zadnji tren sam vidio tvoj info i stavio whitea, chelsea, efes brose over i zenit i digo stvarno pristojnu svotu.

ma nista, tu smo da si pomazemo nadam se da ce biti i dalje ovakvih informacija..
By canca
#6953 Kakvu sam ja srecu veceras imao...
Tiket kvota 10, prodjem Kiela over, Dinamo Minsk under, Whitea over, i cekam Caju over 84,5 i bili na 84 i dadne lik u zadnjoj sekundi tricu hahah. A nisu ni morali igrati napad vodili 20+
By CarmeloAnthony
canca said

Kakvu sam ja srecu veceras imao...
Tiket kvota 10, prodjem Kiela over, Dinamo Minsk under, Whitea over, i cekam Caju over 84,5 i bili na 84 i dadne lik u zadnjoj sekundi tricu hahah. A nisu ni morali igrati napad vodili 20+

hahaha i ja sam imo srecu koliko sam tezak,dade Newcastle u zadnjoj sekundi gol i prodje mi tiket :D
By Aleksaaa3
#6979 Marseille-Ajaccio 1
Gil Vicente-Braga 2
CSKA-Žalgiris/151,5/ - OVER
Panathinaikos-Alba/144,5/ - OVER
Murray A.-Del Potro J.M. - Del Potro DOBIJA SET

MARSEILLE: Marseille se bori za sam vrh a sad je trenutno na trecem mestu. Igra protiv mnogo slabijeg gosta.
BRAGA: Braga je u proslom kolu pobedila i presla na trece mesto koje mislim da nece da prepusti zbog lige evropa.
CSKA-ZALGIRIS: Zdnjih 6 medjusobnih meceva su presli ovu granicu pa bi trebali lagano i sad takodje mislim dalagano ide u over PANATHINAIKOS-ALBA, Alba sama po sebi daje dosta poena gledano na to da ce da izgubi ce i Panatinaikos postici vise poena od protivnika i idu u OVER.
DEL POTRO: Mislim da je u odlicnoj formi i ta podlaga mu veoma lezi i u svim medjusobnim mecevima Del Potro postize makar set.

Ako bi ko sta promenuo neka napise. Sretno!
By Globetrotter
#7011 jedan par koji mi se cini jako izgledan

-O.Lafayette over 9.5 tecaj je vec pao na 1.70

naime,radi se o playu Žalgirisa koji inace ima dobru minutazu a posto je Popović ozlijeden siguran sam da ce imati i vece ovlasti i minutazu,proslu tekmu s Unicajom je dao 14 koeva..CSKA je pod kosem premocna i jedina sansa su vanjske pozicije,jedini problem je ako dode do blow outa posto je CSKA ogromni favorit ovdje.Sretno
By Viper
#7016 20:00 Skive - Sonderjyske UNDER 53,5 1,85

Iskreno u rukometu ne volim igrati na manji broj golova ali kad sam vidio njihove medjusobne odma me je privukao mec i jos pored Statistike ovaj mec je od velike Vaznosti.Skive se nalazi na prezadnjem mjestu izjednacen sa zadnjim i jako im je bitan ovaj mec jer sa pobjedom bi osigurali da ne ispanu direktno iz lige nego da igraju barasi dace sve od sebe.Skive je odbrambena ekipa igra 6-0 formaciju to ne govori u zadnja 3 meca rezultati ali igrali su protiv najacih u ligu tako da to ne mozemo uzet u obzir.Od 24 meca imaju samo 6 preko ove granice sto je jasno da igraju jako.Gostima je itekako isto vazna pobjeda kako bi osigurali doigravanje za titulu pa i sam trener gostiju je izjavio da ocekuje jedan veoma tezak mec i da odbrane budu i prvom planu.Granica po internetu polako se spusta u lokalne kladionice je 53,5 a dok na internet vec 52,5 i dok mec pocne past jos.Medjusobni rezultati ove 2 ekipe izgledaju ovako.

10.11.12 JAC Sønderjyske Skive 25 : 22
25.04.12 JAC Sønderjyske Skive 25 : 27
11.04.12 JAC Skive Sønderjyske 18 : 25
21.12.11 JAC Skive Sønderjyske 24 : 19
12.11.11 JAC Sønderjyske Skive 26 : 16

Ocekujem jedan tvrd mec jer veoma vazan mec za domacina tako i za gosta pa nece sigurno juriti,a i Danska liga u rukometu je poznata kao sporija za rukomet.Pa nadam se da ovo prolazi.Sretno.
By canca
#7018 CSKA over 81,5 ili hendikep 11,5
Žalgiris je u rasulu, imaju velikih problema s financijama. Grad im je obecao pomoci ali ta pomoc i dalje ne stize. Od prije imaju problema s ozljedama a veceras ce po svemu sudeci biti i bez Dardena i Popovica. CSKA ne bi trebala imati vecih problema i mislim da oba navedena tipa prolaze.
By canca
#7023 kerber - wozniacki mi se ubilo za overa. Tko imalo prati tenis zna da zene ne treba igrati 1 2 jer stvarno nisu normalne. Servis im nista ne znaci i vece je iznenadjenje kada neka uzme svoj servis a ne kada uzme brejk. Veceras nas ocekuje jako dobro polufinale i po meni je nezahvalno prognozirati pobjednicu. Obe su u odlicnoj formi i odmorne su jer su im protivnice jucer predale meceve i kao inace i veceras cu uzeti over 21,5.