Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Castro
Shaw Hitcher wrote:
Castro wrote:Koje su ove granice,bez obzira svega ..al ovo je preterizam ..
Giannis 25.5
Bradley 19.5
Rondo ga nema u ponudi ..cekam ponudu od drugu kladionicu,jer ova je sprdnja vec ..

Gledam deka si makedonec nazad ako gresham neznam,ama go imash vo evrotip na 10.5

Ima ga u jednu selu u skopje :lol:
Ti jbm kladionica gde ima edno uplatno mjesto ..
By Shaw Hitcher
Castro wrote:
Shaw Hitcher wrote:
Castro wrote:Koje su ove granice,bez obzira svega ..al ovo je preterizam ..
Giannis 25.5
Bradley 19.5
Rondo ga nema u ponudi ..cekam ponudu od drugu kladionicu,jer ova je sprdnja vec ..

Gledam deka si makedonec nazad ako gresham neznam,ama go imash vo evrotip na 10.5

Ima ga u jednu selu u skopje :lol:
Ti jbm kladionica gde ima edno uplatno mjesto ..

Vo skopje taka e,vo bitola 2 uplatni mesta ima
By J-Rich
#70458 Jedno pitanje za admine: zasto dozovljavate da se u temi analize pisu svakojake gluposti u fazonu ko hoce da isprati ispratice, ko nece ne mora :shock: Sta to treba da znaci? Par statistickih podataka,koji je igrac u pitanju,granica i to je to.Pa to svako dete koje ima internet i koje se registruje moze da napise
By Teo
Shaw Hitcher wrote:Zasto zubac igrao samo 11 minuta? protiv houstona? nisam gledo gledam imao 4 faula jel zbog toga?

Zbog toga.Prva tri minuta dobio dvije licne,usao 5 minuta do kraja druge,dobio trecu za 30 sekundi,odma izasao,poceo trecu cetvrtinu igrao 4minuta dobio 4 i onda usao nekolika minuta prije kraja.
By Shaw Hitcher
#70463 Smart 11.5+
Rondo 10.5+
Zubac 10.5+

Smart jasan razlog neigranje Thomasa on uskace u startnu petorku u dobroj je formi i trebao bi proci.

Ronda isto nema Wade-a igra opet po 35+ minuta na utakmici zadnje 2 utakmice 20 i 17

Zubac zato sto su pogresili sa granicom nije igrao zbog faulova i danas odmoran protiv Bucksa trebao bi proci ovu granicu.

Po meni jako izgledan tripl za veceras. :D
By Teo
Shaw Hitcher wrote:Smart 11.5+
Rondo 10.5+
Zubac 10.5+

Smart jasan razlog neigranje Thomasa on uskace u startnu petorku u dobroj je formi i trebao bi proci.

Ronda isto nema Wade-a igra opet po 35+ minuta na utakmici zadnje 2 utakmice 20 i 17

Zubac zato sto su pogresili sa granicom nije igrao zbog faulova i danas odmoran protiv Bucksa trebao bi proci ovu granicu.

Prva dva para imaju value,sacekaj jos malo za Zubca posto je Black upitan za veceras,nije odradio suterski trening pa ako on ne igrao moze se i Zubac odigrati.Gledao sam prosli mec,bas je naivno ulazio u probleme sa prekrsajima,moze se slicno desiti i veceras i zbog toga cu ga ja preskociti.
By Ehrmantraut
#70465 Ima li value Wall under na 24,5, s obzirom da je imao povredu stopala, ali uglavnom ovakve vesti ne moraju nista da znace, jer cim je na parketu, znaci da je 100%, ali bi mogao smanjiti gas i ne zaletati se na kos kako on to ume, a veceras idu na bulse koji su bez Wade do kraja sezone, cini mi se da mogu i bez njegovih 25 poena.
Vase misljenje?
By Shaw Hitcher
Teo wrote:
Shaw Hitcher wrote:Smart 11.5+
Rondo 10.5+
Zubac 10.5+

Prva dva para imaju value,sacekaj jos malo za Zubca posto je Black upitan za veceras,nije odradio suterski trening pa ako on ne igrao moze se i Zubac odigrati.Gledao sam prosli mec,bas je naivno ulazio u probleme sa prekrsajima,moze se slicno desiti i veceras i zbog toga cu ga ja preskociti.

Walton said he wants to see Zubac go straight up and try to avoid reaching down to try and get an extra block Neverujem u tome da opet udje u foul trouble ja cu ga svakako odigrati a ako Black neigra to je plus svakako za odigrati :D