Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Shaw Hitcher
MvP39 wrote:
Shaw Hitcher wrote:Carmelo Anthony 17.5 Plus
Enes Kanter 14.5 Plus

Neznam zasto nema analiza za Karmela po meni vrlo izgledan par. Znao je u predsezoni dati 19 do poluvremena plus igra protiv Knicksa, nisu se oprostili kako treba on i protiv Denvera ulazio je svaku tekmu plus jednostavno moram ga uzet puno je radio letos smanjio kilazu i ocekujem jednu super sezonu jer prvi put posle toliko godina bice sretan sto igra u contender i motiv nece biti problem veceras.

Ista je situacija za Kantera prosli klub plus u predsezoni sam ga gledao protiv Wizardsa izgleda jako lepo na terenu motiv isto nece biti na ga tko zaustavit u 2nd unitu bar bi trebao da ulazi sklupe videcemo.

Nebi se slozio s tobom, mislio sam oba dva para igrati manje. Predsezona ne mora biti pokazatelj jer su minutaze svih igraca drukcije nego u sezoni. Obrana se ne igra, sve je puno opustenije nego u sezoni.
Anthony kraj sebe ima Georga i Westbrooka, ne znam kolko ce slobode imat u napadu. Zabijao je malo vise od 20 poena dok je igrao u Knicksima, vidi se pad u njegovoj formi. Sumnjam da ce ove sezone biti na prosjeku od 20 poena, a kamoli vise. Negdje ga se moze naci na granici od 18,5 sto bi definitivno uzeo manje. Nek bude na 18 nakon tekme i svi sretni.
Kanter bi mogao proci, ali sumnjam da ce ic previse preko granice. Nekako sam skeptican oko njega zbog toga sto nista posebno nije pokazao prosle sezone. Jos ce Lee i Hardaway palit svoje suteve, imam osjecaj da uz Porzingisa Kanter nece imat puno suteva. Sretno ! :D

Sve to stoji ja sam skeptik za Kantera ali igram prvicno jer igraju protiv bivseg kluba igram samo ovaj put izbegavacu ove sezone i Kanter i Karmelo
By UcenikBGD
#72478 Ko planira Karmela MINUS imau pinnbetu 19,5 granicu!!! Meni je na toj utakmici nekako Tim Hardavej Jr OVER17,5!!! Draftovao sam ga u svim fantasy ligama koje igram jer od njega očekujem ove sezone prosek +20pts ! Momak je prošle sezone pored Shrudera,Misapa i kompanije trpao ko lud,a u New Yorku osim visokog Letonca nema ko drugi da da koš osim Juniora
By Don_King
#72479 WestbrookR(-25,5+) manje 1.85 ( supersport )
Može Rašo ubacit 30 koševa kad god i kome god i tu nema nikakve dileme, ali ove sezone, a pogotovo večeras mislim da nema nikakve potrebe za tim.Protiv raspalog New Yorka sa Georgom i Carmelom u ekipi čemu divljat.Mogao bi Westbrook laagano do prvog triple-doublea u prvoj utakmici.

Ibaka S.(-14,5+) manje 1.85 ( supersport)
Toronto bi trebao jednostavno samljet mrtvog Chicaga, a ovi i pored toga šta su i inače mrtvi, večeras im još pol ekipe ni ne igra. Lowry ,DeMar, Powell, Valenciunas, može Toronto sa svih strana, a mogao bi Ibaka imat i posla u obrani sa Markanenom.

L.Williams(-13,5+) više 1.85 ( supersport)
Mislim da će ova granica u idućim utakmicama rasti.Trebao bi ove sezone imat nešto veću minutažu jer itekako ima prostora za njega.Rivers, Beverly, Teodosić...Po meni je tu Luo Williams ofenzivno najbolji.Večeras tekma protiv Lakersa, otvorena bez nekih specijalnih obrana.Očekuje se velik broj koševa.Prošle sezone u Houstonu, igrao je jednu tekmu protiv Lakersa i zabio je 30 poena.Večeras je dosta pola.
By grizzlie
#72480 Problem je u tome sto se ne mogu pisati analize koji se oslanjaju na ozbiljniju statistiku jer je sam pocetak sezone, ali potrudio sam se koliko toliko...

Robin Lopez / 10.5 / + /

Iako je odsustvo Mirotića bitno, ne utiče previše na moj tip. Ovaj tim Čikaga je zaista školski primer toga kako izgleda kada uprava tima odluči da napravi smenu generacija i odluči se za tankovanje. Igrači poput Lopeza, LaVina, Mirotica, Dunaa će imati puno slobode ove godine, ali ono sto mi je jos bitnije je to da nece snositi krivicu ako nesto podje po zlu iz prostog razloga jer igraju za najgori tim NBA lige ove sezone(moje skromno misljenje).

Mnogi se zaleću i stavljaju Markanena na poprilicno veliku granicu, a zaboravljaju to da mu je ovo prva sezona i to da ovo nije vise pripremni period(u kom je bio solidan) i to samo zato jer ne igra Mirotic. Nije Mirotic bas toliko bitan sraf u ovoj ekipi.

Očekujem Lopeza na svojih 10 do 12 suteva iz igre i 2 do 3 suta sa slobodnih bacanja. Imao je solidnu predsezonu, sa oko 11 poena po mecu u kojima je u proseku sutirao po 9 puta iz igre.

Nema ovde previse pametovanja. Nemoguce je pametovati ove sezone kad su Bullsi u pitanju.

Tim Hardaway Jr. / 17.5 / +

71 milion razloga rasporedjenih na cetiri godine bi bili dovoljni da opisem zasto ga igram u plus. Jos pre pocetka sezona sam isplanirao da on bude jedan od igraca koje cu cesce da igram u ovoj sezoni. Istina je da je tu Porzingis, ali nece moci on sve sam. Podjednako je bitan Hardaway Njujorku koliko i Porzingis, poprilicno sam siguran u to.

Takodje je bio solidan u predsezoni, belezio je oko 17 poena po mecu uz solidan procenat suta iz igre. Ne bi me cudilo da u nekoj od utakmica ove sezone udje u Klub 50 i postigne 50+ poena jer ima zaista odican sut za 3pt (prosle godine 36%).

Steve Adams / 10.5 / +

Brandon Ingram / 12.5 / +

Pored dva singla, odigracu i jedan double danas. Steve Adamsa igram zbog minutaze najvise. Prosto, covek je masina i igra 38+ minuta cesto. Bice tu gomila pokupljenih lopti ispod kosa posle promasaja jer sta drugo a ocekujes kad u timu imas igrace poput Vestbruka, Dzordza i Entonija. Takodje, radio je na bacanjima u pauzi izmedju sezona, tako da se oslanjam i na to.

Ingrama igram mozda malo vise navijacki jer verujem da je ovo njegova sezona. Verujem da ce biti proglasen za igraca koji je najvise napredovao na kraju sezone. Prosto ima mnogo vise kvaliteta od onoga sto je pokazao prosle sezone. Previse je tu mesta za napredak. Prosle godine je za 28 minuta po mecu belezio 9 poena, 4 skoka. Ove godine verujem da ce mu minutaza skociti na 32+ minuta. U korist mu ide i to sto ne verujem da ce Klipersi biti jedna od boljih odbrana ove sezone.

Postavio sam i na sajtu: https://nbakutak.wordpress.com/2017/10/ ... 9-oktobar/
By vintage1978
#72481 Dva dana, dva pogotka...da covik ne poviruje :) sad iden po three peat.
Moj tip za veceras je:
Westbrook MANJE od 25,5pts Hat-trick kladara
Razlog zasto sam ovo odigrao je sljedeci...Wess je prosle sezone na individualnom planu napravio sve i svjestan je da ne moze sve sam, stoga su mu i dovedeni Melo i PG13 kako bi se dobio prsten.
Nakon sto je sam sebe dokazao, sad je vrime da ukomponira orkestar na celu s njim dvojicom, a to nece sigurno uspit prašeći po 30tak baluna po utakmici. U prilog tome sta sam odigrao manje od 25pts ide i velika vjerovatnost blow outa protiv Knicksa.
Sritno svima i nek se nastavi u ovakvom tempu ;)
By SPY
#72482 Ko ima račun u Bet Live uocio sam grešku u ponudi.. Ponudili su OKC 108,5 koševa a kvota na over je 2,1 :) iskombinovao sam sa LAC i Mr. Trippledouble manje :)

Image

Imao bi strašan value da ne uzima se porez pa hrdnut 'iljadarku na over 108 i under 110 :twisted:
By oktogon
#72484 Tim Hardaway over 15,5 1,85

Williamhill Kladionica

Mislim najniza linija sto sam je pronasao za 2 poena nego u drugim kladionicama, uz Porzingisa igrac koji ce imati najvece ovlasti i najvise suteva , mislim da ovu granicu prelazi laganini, gledajuci ova dva dana mislim da se ove sezone u regularnom djelu obrana neigra..Sretno ko isprati..
By nbaspecialtips
#72485 Poz, evo mene nazad ako me se sjecate... necu nista dodavati, samo cu copy paste ovo sto radim na engleskom. Nisam spavao dva dana pa ako vidite neke nelogicnosti u tekstu i lapsuse- imajte to u vidu :D U medjuvremenu se margina na Kantera pomjerila al msm da se na drugim mjestima moze naci ista kao sto je ovdje napisana, a williams se mozda moze i naci an 13,5 (na wwinu je 13,5 al ne moze single)

SRECNO! :)

T.Hardaway [15,5] OVER 2,5/10 (betfair,paddypower,sportsbet) NYK

I expected 18-19 margin here, and on that one I would skip him and maybe see him as under, but I saw this margin on betfair and I think this could be a good bet. He should be one of primary offensive options and should be taking many shots. He had goo rpeseason in which he played 30, 28, 26 and 28 minutes while scoring 23, 21, 13 and 15. Tonight he should play similar time (if BO) or more (around 35). He should take solid amount of shots, and I see him around 16-18 points tonight. Other bookies have him as high as 19,5 so that shows part of value here. Rotowire predicts him at 16, and my personal opinion is that he will be averaging 15-20 points on average this season. BO is big danger ofc, but with his usage rate he could go over even in 3 quarters.

L.Williams [14,5] OVER 3/10 (bet365@1,8) Clippers

Hardaway is something that came to my mind later, but Williams is a player I took in consideration when I started writing first set of analysis. I didnt saw him offered on bet365 (probably overlooked) but 14,5 is a decent margin, especially when you take in consideraiton that he is on 16,0 on crownbet. Williams is an excellent 6th man, one of the best in the league surely. He will lead CLippers second unit and evne though he will probably play around 25 minutes only, he will have big usage rate and take many shots- just like he was doing in Houston and Lakers. Last season he had average of 17,5 points! And he is projected to have average of 18,1 this season- for a reason! In second unit, he will be main offensive option as I said already, and he will be sharing the floor with players like Teodosic for some time- and we all know how Teodosic passes, so I think Williams will hugely profit from this- I think they will work well enough with Williams cutting inside. Bookies predict 216 points here which is a big amount so having 16 from Williams isnt a lot to ask for. I think he should have bigger usage rate that in lakers and Houston because he has less shoters in second unit here to share ball with so 14,5 margin seems pretty low whne you compare it to 17,5 marign that he had for most of the last season. Rotowire predicts him at 18 points tonight which is much higher than margin. Also, he spent 1,5 season with Lakers, he might be fired up because of that. Last thing- he had a decent pre season and I think it is an another small plus here.

D.Jordan [13,5] OVER 2/10 (all bookies; Crownbet12,5) Clippers

Really important game, that will probably be broadcasted on national tv. This has potential to be a really great game to watch. I was looking at few possibilities and I went with low bet on Jordan. I planned this in advance but I expected a little better margin than 13,5. With Teodosic in, Jordan should be getting some easy points because Teodosic is with assists, and at same time, Jordan is going against Brook Lopez which is terrible defender. Also, I should mention Gallinari- he had huge freedom in Denver, he often played solo a lot, but I doubt this will be allowed in Clippers, and that they will play it with good organization in both offense and defense so Gallinari taking many shots shouldnt be a problem here. Jordan had a decent pre season and I hope he will continue in that direction here. Bookies predict 218 points here which is a decent plus.

E.Kanter [14,5] OVER 2,5/10 (betfair/paddy @2,1 odds) NYK

Yesterday when I was watching schedule, I already had my mind about Kanter, and I expected higher margin so this is good. First, Kanter is good offensive players- he was doing great job in OKC in offense (defense is really bad tbh) and during regular season in OKC he had this margin. Now he came to Knicks where he should have much bigger freedom and offensive role and he should be second offensive option right after Porzingis. Porzingis is GTD but will probably play- still, this is a small plus because other players should step up. Kanter played well in pre season- he was scoring 15, 14 and 16 while playing 23, 23 and 25 minutes. Tonight I expect him at a little more than that (even though he is coming of the bench). I also think there is that small personal thing for him- I think he will try to prove himself and be fired up for this game. He left OKC in good terms, but again- I remember seeing him posting on twitter something about OKC being his family, and two days after that- he gets traded... Rotowire predicts him at 15 minutes, but if he plays near 30 minutes like I expect. I think he will come around 20 points. I went with 2,5 units here because of two reasons: odds are huge, so we dont need to risk a lot to get nice potential profit, and also- there is danger of BO which is the biggest minus here.

L.Markkanen [14,5] OVER 2,5/10 (betfair/paddy- odds 2,0) Bulls

I will first start with minuses- he is going against Ibaka which is a good defender, there is huge chance for BO and well, he is rookie. But here is why I think this wont be a huge problem- Toronto should win this without any problems, so I think Ibaka wouldnt need to give his 100% here and could play relaxed in defense. Now, the reason why I took him even though I dont often play this type of players: Portis knocked Mirotic, so he is suspended, while at same time he broke Mirotic's face and Mirotic cant play for a 1,5 month probably, and Bulls werent that wide on 4 and 5 even before that. Now they are left with 4 players than can play 4 and 5 with Zipsers also being on SF so there is even more time for those 3 players that need to play. I think even in case of BO Markkanen could get big minutes because this is greaty place and time to get plenty minutes and get used to NBA. He scored decently in pre season in which ofc he didnt played too many minutes and also had to share time with Mirotic and Portis. On Eurobasket he had 19 points in average in 27 minutes... so he seems like decent player.
By under
#72487 pozdrav ekipa, evo da i ja krenem u novu sezonu, iako nemam skoro nista vremena za pratiti , ali jedan tip mi se sam po sebi namece :

DeMar DeRozan Under 25,5 betfair @2,00

lijepa kvota za početak sezone, naravno očekujem BO, protiv raspalog CHI , Toronto nije puno mijenjao ekipu, tako da opet ostaju na Demaru i Lowyu, mozda im se priključi Miles , predsezonu mi je glupo spominjat, ali eto nije ni prismrdio ovoj granici, a opet nije se ni nesto posebno iskazao, uglavnom DeMar nema sut za 3 , tako da bi morao bas forsirat svoje ulaze pod kos da dodje preko ove grane, a sumnjam da ce to danas biti potrebno ...