Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By j-cross
#72956 Tripl:

G.Harris 13.5 over
Cauley-Stein 10.5 over
Cleveland / NYK 1
3.70 Premier

----------
Nesto ukratko:

Haris na mnogo nizoj granici nego njegov prosek ove sezone. 4/5 je presao ovu granicu. Protivnik Bruklin koji vazi za losu defanzivnu ekipa. U mnogim kladionicama je na 17-18 margini.

Mlad, perspektivan centar, 3/5 isao preko ove margine. Prosle sezone postigao 20 poena protiv Vizardsa. Nema Rendofla pa ce se otvoriti prostor za nejga i Labissiera.

Klivlend kuci, protiv Niksa, vraca se Rouz, ocekujem laganu pobedu.
Last edited by j-cross on 29 Oct 2017, 15:57, edited 1 time in total.
By Mrva
#72960 Schroder 23,5 manje SS
Ma ovom tipu nikad nitko nezna,da ne forsira mozda bi hawksi bolje igrali,ali on non stop forsira,plan za ovaj tip mi je njegov česti ulaz,Brogdon je solidan defanzivac te ga moze ispratit a bar jednom dvaput ce ga Giannis tamo dočekat a onda znamo da ce ga ubit na layupu bar jednom(ako se nadje tamo).
Drugi tip mi je Bogdanovic 12,5 manje SS
Bogdanovic se nije po meni bas pronasao u ovoj selekciji i ne dobiva dosta suteva,te ako lose krene,nastavit ce trpat na Oladipa na kojeg je isto fina grana od 21,5 za više.
By Shaw Hitcher
#72968 G.Antetokounmpo 30.5 Vise
T.Hardaway JR 11.5 Vise

Antetokounmpo je grk igra u ranijem terminu i ove sezone je u puni zalet ocekujem 30+ veceras.

11.5 je premala granica ako mene pitate jer kad je pocela sezona su ga predvidjali na 17.5 18.5 ali sad na 11.5 uzevsi u obzir obranu JR Smitha moram ga odigrati plus. :arrow:
By nbaspecialtips
#72970 ON ce dobijati ako je dobar tipser, al ak koristi martingale- on idu u minus dugorocno... to je najosnovnija matematika.. tu duplanje, troduplanje ne funkcionise nigdje zbog zakona velikih brojeva- kad tad cete izgubiti a necete moci duuplat jer ste vec to uradili nekoliko puta.

Zamisli krenes sa 3 i svaki put trodupli ulog kad izgubis.... na petom tiketu ces vec morat stavit 250e... Duplanje mozes stavit ko izazov- kao ajde da uduplas marku 10 puta pa da imas 1000... al duplanje nakong sto padnes tiket je propast.

A htjeo bih da se nanodam na Hardawaya- Smith nije los defanzivac, cak suprotno. Problem s njim sto je cesto ide gole dore- odigra dobru defanzivnu utakmicu, pa odma sledecu odigra katastrofalno..
By Shaw Hitcher
nbaspecialtips wrote:ON ce dobijati ako je dobar tipser, al ak koristi martingale- on idu u minus dugorocno... to je najosnovnija matematika.. tu duplanje, troduplanje ne funkcionise nigdje zbog zakona velikih brojeva- kad tad cete izgubiti a necete moci duuplat jer ste vec to uradili nekoliko puta.

Zamisli krenes sa 3 i svaki put trodupli ulog kad izgubis.... na petom tiketu ces vec morat stavit 250e... Duplanje mozes stavit ko izazov- kao ajde da uduplas marku 10 puta pa da imas 1000... al duplanje nakong sto padnes tiket je propast.

A htjeo bih da se nanodam na Hardawaya- Smith nije los defanzivac, cak suprotno. Problem s njim sto je cesto ide gole dore- odigra dobru defanzivnu utakmicu, pa odma sledecu odigra katastrofalno..

Juce Moore je dao 20+ Hardaway treba jednu utakmicu da namjesti ruku posle ce mu grana ic na 15 sigurno. Inace su granice iz mozzart.
By nbaspecialtips
Shaw Hitcher wrote:
nbaspecialtips wrote:ON ce dobijati ako je dobar tipser, al ak koristi martingale- on idu u minus dugorocno... to je najosnovnija matematika.. tu duplanje, troduplanje ne funkcionise nigdje zbog zakona velikih brojeva- kad tad cete izgubiti a necete moci duuplat jer ste vec to uradili nekoliko puta.

Juce Moore je dao 20+ Hardaway treba jednu utakmicu da namjesti ruku posle ce mu grana ic na 15 sigurno. Inace su granice iz mozzart.

ma ja sam to samo rekao zbog smitha.. Hardaway je ocekivan na 16-17 ove sezone, i ja sam se jednom opekao s njim (ona utkamica sa 8 poena protiv OKC). Ja bih tu uzeo Kantera kao lijep under