Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#7302 Evo da već sada otvorim temu za analize jer imam sutra ujutro obaveze pa da ne bi zaboravio. Nadam se da ste upoznati s kladioničarskim natjecanjem koje kreće danas i da će vas što više sudjelovati u njemu.
Više o natjecanju saznajte preko ovog linka: http://nbaknights.com/kladionicarsko-natjecanje-by-nba-knights/

Danas 11 utakmica na rasporedu i da vidimo koliko će nas kladionice razveseliti ponudom.
By Master Yoda
#7317 idemo konačno po 3 zaredom

Carlos Boozer (-16,5+) više 1,85

danas Bullsi igraju kod kuće sa Nuggetsima koji prosječno primaju 19 koševa s njegove pozicije, Boozer je i u odličnoj formi, zabijao je 21, 21, 12 i 22 u zadnje 4 utakmice s time da je ovih 12 zabio Lakersima uz katastrofalan šut 4/16, ove sezone su igrali već jednom i zabio im je 18 uz samo 22 minute provedene na parketu pošto je bio blowout, protiv sebe će imat Farieda ili Mcgeeja koji njemu ne bi trebali predstavljati veliki problem, očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja i sigurno će Boozerova minutaža bit između 35-40 minuta pošto je Chicago ostao samo na njemu i Noahu od ozbiljnih visokoh igračai to bi trebalo bit dovoljno za preći ovu granicu pošto će on sigurno uzet svoju porciju šuteva

Josh Smith (-17,5+) više 1,85

Hawksi noćas igraju protiv Dallasa kod kuće, puno sam puta spominjao kako je Dallas očajna obrambena momčad što dokazuju iz večeri u večer, prosječno primaju 21 koš u gostima sa Smithove pozicije a ove sezone im je Smith već ubacio 26 u njihovom međusobnom dvoboju, jednostavno ne vidim tko bi u Dallasu mogao zasutavit Smitha tako da mi se ovo čini kako odličan pick, jedina opasnost je mogući blowout pošto je Dallas sinoć igrao tešku utakmicu sa Thunderom, ali tješi me činjenica da je i Atlanta sinoć igrala protiv Netsa pa se nadam da će se Dallas držat koliko toliko u egalu većinu utakmice

kladionica: Germania
ulog: srednji
By euskal
#7318 Boston +5,5
-bez obzira na nevjerovatan niz Mia od 22 uzastopne pobjede s kojim su izjednacili niz Hou otprije 5g koji je ujedno drugi sta se tice povijesti,mislim da ce danas seriji doci kraj.Kako sam i predvidjao Kelti su nakon loseg pocetka napokon poceli izgledat na momcad i nakon ozljeda Ronda i Sullingera biljeze odlicnih 16-6 i izvanrednih 11-0 u Gardenu i zanimljivo da je ta serija pocela upravo pobjedom kontra Heat nakon 2 produzetka(makar po svemu prikazanom trebala je biti izborena u regularnom vremenu).Bolji poznavaoci prilika u NBA znaju da igra Bostona nikako ne odgovara prvacima,a posebno se to odnosi u regularnom dijelu sezone gdje Miami u eri Jamesa jos nije ubiljezio pobjedu u Gardenu i gdje je skor 7-3 u medjusobnim u korist Kelta.U zadnjih 13 utakmica u Bostonu omjer je 11-2 u korist domacina.S obzirom na sve navedeno dugogodisnjim pracenjem Kelta uzimam Bos+5,5 jer idem na sigurniju varijantu zbog moguceg produzetka.

sretno svima koji isprate i nadam se prekidu MIamievog nizaWink.Sad vidim da nigdje osim u Germaniji nema ovaj par u ponudi pa necu uplatiti s obzirom da mi nije usput,tako da svako ako uzima uzme po svojoj savjesti kad ovi nasi konji nemaju u ponudi najjaci danasnji parYell.ipak uplatio u SS na BOs+5,5Wink.
By NBA Knight
#7319 Jedan od naših najcjenjenijih članova foruma se upravo pridružio Facebook mreži i tamo će stavljati svoja razmišljanja o NBA ligi. Ako ga želite pratiti dodajte ga preko ovog linka. http://www.facebook.com/ot.nba.9

Imamo njegovo dopuštenje da sve što stavi na FB kopiramo na forum, ali volio bi da ga dodate i time iskažete respect.
By Master Yoda
NBA Knight said

Jedan od naših najcjenjenijih članova foruma se upravo pridružio Facebook mreži i tamo će stavljati svoja razmišljanja o NBA ligi. Ako ga želite pratiti dodajte ga preko ovog linka. http://www.facebook.com/ot.nba.9

Imamo njegovo dopuštenje da sve što stavi na FB kopiramo na forum, ali volio bi da ga dodate i time iskažete respect.

respect za OT-a
By bedblueboys
#7322 what a fuck with HOUSTON last night??

ne mogu da verujem namalio sam marginu i to uplatio na 1,25 kvota da ce dati 103 kosa,a on 78 ,stvarno nemam komentara,kad se iovo moze desiti protiv ekipu sa skromnom odbranu .jaojj svasta
By kicoo19
#7324 Lawson T.(-16,5+)-Chi-Den
Ovo daje ss i treba jako brzo iskoristit još de skuže pogrešku i poprave marginu ili smanje koef.
svi znamo da su busli najtanji baš na njegovoj poziciji i poziciji 2.. jer deng boozer i noaf jako dobro grane 3,4,5 pozicije... i mislim da če danas bit tekma u egalu i da če baš on povuč i preč tu granicu ko od šale !!!

Dragič G.(-13,5+)-Pho-LAL više
Jedini igrač koji nešto "vrijedi" u ovom phinixu i koji uzima dosta lopti ..danas protiv nasha (umornog jučer odigrno 35 min) mislimda ga može proč i uz 6-8 bacanja uz koju tricu i polaganje može proč bez problema ovu granicu

kvota:3.42 ss
ulog:srednji-visok (moj 200kn)
By FamilyGuy
#7325 Holiday 18,5 VIŠE 1,85

Jrue Holiday je najbolje što 76ersi imaju ove sezone, ovaj playmaker u prosjeku zabija po utakmici 18,7 poena i ima uz to i 8,7 asistencija. Nekoliko prethodnih utakmica Holiday je odigrao ispod svog nivoa, šut ga u tim susretima nije mazio. Posljednje dvije utakmice na domaćem parketu pokazale su da bi Holiday mogao igrati kao veliku većinu ove sezone. I protiv Heata i protiv Pacersa utakmicu je završio sa 20+ poena (Heat 21, Pacers 27). Ovaj par mi se čini vrlo izglednim jer Holiday je očito ulovio dobru formu, a večeras igraju njegovi 76ersi kod kuće protiv Portlanda momčadi kojoj je u njihovoj dvorani zabio 29 poena. Portland nema igrača na poziciji playmakera koji može zaustaviti Holidaya stoga očekujem i treću utakmicu sa 20+ poena zaredom za razigravača 76ersa.

Boozer 16,5 Više 1,85

Taj Gibson propustio je jučeršanji trening što znači da će i večeras povećanu minutažu ukoliko ne bude blowouta imati Carlos Boozer. U zadnje dvije utakmice blowout nije smetao ovom krilnom igraču Bullsa da prebaci 20 poena u utakmici. Protiv Kingsa u srijedu Bullsi su izgubili uvjerljivo, da bi u petak uvjerljivo slavili kod Wariorsa. U obje te utakmice Boozer je unatoč blowotu na terenu bio oko 30 minuta (29,33). Večeras u Chicagu gostuju Nuggetsi momčad koja je porazila uvjerljivo u svom Ppesi Centru Bullse u prvom njihovom susretu ove sezone. Sa Gibsonom u momčadi Boozer je imao smanjenu minutažu, na terenu je proveo samo 22 minute no i to mu je bilo dovoljno da zabije 18 poena. Denver je tanak defenzivno pod košem, a Boozer zbog izostanka i Hamlitona i Hinricha ima i loptu češće u rukama. Posljednje dvije utakmice šutirao je preko 50%, očekujem da i večeras ga šut dobro služi i da prebaci ovu granicu, provede li na terenu 30 minuta i sa trenutnom formom mislim da ovaj over ne bi trebao biti upitan.

Detroit-Brooklyn 2 1,55

Jučeršanjim porazom u svom Barclys Centru Netsi su krenuli na dugačak road trip od 8 utakmica u idućih 17 dana. Prva stanica je Detroit, grad u kojemu su Netsi slavili pobjedu ove sezone bilo je tjesnih 93-90. Deron Williams je imao lošu večer u kojoj je postigao 12 poena, malo bolji u tom susretu bili su Joe Johnson sa 16 i Brook Lopez sa 17 poena . Dvorana Pistonsa izuzev te utakmiceleži Williamsu i Lopezu koji u prosjeku tu zabijaju 20,8 i 21,8 poena. Detroit je u vrlo lošoj formi i 6. utakmicu zaredom Pistonsi će igrati bez trenera Lawfrencea Franka, a Brandon Knight bi mogao također propustiti još jedan susret za domaće. Obrana je u zadnjih nekoliko utakmica postala nepoznati pojam za Pistone koji primaju preko 100 poena u zadnjih 8 utakmica (106,5). U tih zadnjih 8 utakmica Pistonsi nisu pobjedili nikoga i ovo je idealna šansa Netsima da otvore pobjedom ovaj dugački niz gostovanja. Jučeršanji poraz Netsa protiv Hawksa bila je vrlo dobra obrana Hawksa i puno izgubljenih lopti Netsa u ovome susretu očekujem da se Netsi prošeću Detroitom i "izgubljenim" Pistonsima nanesu novi poraz.

[b]Kladionica: PSK