Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By royalac
#7339 Nakon dugo vremena se javljam s molbom.

Ako može samo jedna informacija ne toliko vezana za NBA.
Zanima me da li i koja konkretno domaća kladionica (BiH) ima u ponudi NCAAB?
Dakle konkretno da li ijedna domaća kladionica nudi klađenje na Američku košarkašku ligu koledža?
Zainteresovan sam i za money line klađenje a ne bi bilo loše i da nude hendicap klađenje i totale.
Već se kladim putem stranih kladionica ali informacije dobijam dovoljno kasno da često te strane kladionice stignu promjeniti marginu ponekad čak i preko 5 poena (mada ih takođe nerijetko preduhitrim). Vjerujem da u slučaju ponude klađenja na ovu ligu u domaćim kladionicama bih bez puno muke daleko lakše dolazio do željenih parova.

Bio bih veoma zahvalan na informacijama.

U obzir takođe ulaze i kladionice iz HRV ili SRB ali usključivo uz mogućnost depozita sa moneybookersa/paypala ili direktno sa kredinte kartice (kao i povlačenja novca na iste).
By melo7
#7340 walker 16.5 više 1.82
danas kod kuce igraju protiv wsh koji s ove pozicije primaju 20.6p a u gostima i 21.3p , walker je kod kuce puno bolji i zabija 19.5p tj. puno vise nego vani tako da sam prilicno siguran za ovaj par, na ruku ide i sto je u tri tekme ove sezone protiv danasnjih protivnika na prosjeku od 19.3p, u igri je prosjecno 35min i mislim da ce se ovdje washington malo vise pomuciti da dode do pobjede i mislim da walker danas ide over u svakom slucaju.

anderson 14.5 više 1.82
igraju danas kod kuce protiv warriorsa i cim sam vidio ovako nisku granicu za andersona morao sam ga uzeti, dakle golden state s njegove pozicije prima 20.7p a u gostima i 21.1p, znamo da anderson voli uzeti dosta suteva i po 5 trica po tekmi uz koje bacanje mislim da ovo mora proci, ove je sezone na prosjeku od 23p protiv gs u 2 tekme tako da i to ide u prilog mojem paru, te u igri provodi solidnu 31min.

fortunawin
kvota: 3.31
ulog: 7/10
By tininho
#7342 danas idem na double sa sljedećim parovima
K. Walker- over 16.5 Koef 1.85
Idem na Kembu koji igra po sistemu toplo hladno. Pratim ga jer mi je ove godine dosta puta bio na listiću i otišao over. Danas igraju sa Wizardsima i ocekujem egal utakmicu, što nije često kada igraju Bobcatsi. Istina je da je Henderson u dobroj formi i da trpa u zadnje vrijeme, no Kemba Wizardsima daje u prosjeku 19.3 koša pa smatram da je ova granica možda ipak malo pre niska i da će Kemba proći granicu ako ga samo malo bolje krene šut.
J. Smith- over 16.5 Koef 1.85
Istina je da Smitha ne volim igrati jer me koštao već dosta novaca. No mislim da će danas protiv Dallasa otići u over i da je ova granica pre niska. Jedino što me brine je to što katastrofalno izvodi slobodna bacanja. Također u prilog ne ide ni to što je Harford u velikoj formi. No svejedno mislim da će Smith biti na nekih 20ak poena, jer će sigurno puknuti nekih 15 šuteva i uz par slobodnih trebao bi ovu granicu lagano proći. Jučer je Netsima zabio 21, danas očekujem utakmicu sa većim brojem poena, pa samim time i koji koš više za Smitha.

Kladionica Hrvatska lutrija
By Edis
#7347 New Orleans - Golden State 2 1.68
Odlicna kvota na Golden State koji dize svoju formu nakon sto su imali strasan pad forme kada su imali veliku gostujucu turneju. Nocas su sa lakocom savladi direktne rivale za playoff poziciju Houston Rocketse sa cak 30 poena razlike, te s velikim samopouzdanjem idu na gostovanje u New Orleanas. Hornetsi su u zadnjih sedam utakmica upisali sest poraza i svakako da veceras imaju male sanse protiv ekipe koja se bori za playoff i kojoj je svaka utakmica izuzetno vazna, s toga pobjeda Golden State je jako izgledna, s obzirom na formu i stanje na tablici sve osim pobjede Golden State bit ce iznenadjenje.

Charlotte - Washington 2 1.33
Wahington je povratkom Walla znatno popravio svoju igru, i igraju jako dobro u poslednje vrijeme, imaju tri vezane pobjede.U zadnjoj utakmici su bez problema savladali Phoenix sa 127:105, a jos bitnije za njih je da im se u sastav vratio Bradley Beal koji je propustio dosta meceva u poslednje vrijeme zbog povrede. Charlotte je u izuzetno losoj formi izgubili su 12 od poslednjih 13 utakmica, a jedan od tih poraza bio je upravo od Washingtona kada su ih Wizardsi bez problema nadigrali sa 104:87. Bit ce ovo lagan posao za Washington koji ima mnogo jaci igracki kadar od Charlottea, a i u mnogo boljoj formi ulaze u ovaj mec i nebi trebalo biti vecih problema za Wizardse.
Boston - Miami 2 1.47
Iako su derbi mecevi vecinom neizvjesni ovde igram dvicu prije svega jer je ovaj mec povijesni za Miami i svakako da sa mnogo vecim samopouzdanjem i zarom ulaze u ovaj mec. Iako svi ocekuju prekid impresivnog niza Miamia mislim da se to nocas nece dogoditi, i da ce Miami lagano upisati svoj povijesni 23. uzastopni trijumf. Jednostavno je Miami igra odlicno, u svim segmentima kosarkaske igre dominiraju, i prekid niza morat cemo cekati neki drugi dan.

FortunaWin
Kvota : 3.22
Ulog : 5/10
By Globetrotter
#7352 Cleveland-Indiana konacni rezultat 2 @ 1.35

-Indiana je zaredala sa 2 mozda i neocekivana poraza,kuci od Lakersa i u gostima od Philadelphije.NJihov trener je jako nezadovoljan igrom njegove obrane koja je vrlo lose odigrala ppojedine dijelove utakmice protiv Lakersa a protiv Philadelphije su u zadnjoj cetvrtini primili 27 koseva,sto je kako sam trener kaze za njih nedopustivo..Cleveland je svoju zadnju utakmicu odigrao u San Antoniu gdje su izgubili utakmicu u posjednjim trenucima,i sam trenner Cavsa je izjavio da je iznenaden kako su njegovi igraci odigrali,imali su vrlo dobar postotak suta i zato su bili u egalu.
Dakle,moj tip na Indianu ide iz razloga sto su sigurno bolja ekipa,pogotov pod kosem di bi Hibbert i West morali dominirati,te ocekujem njihovu puno bolju obranu koja ce sprijeciti Cleveland da se nada nekom rezultatu.

Holiday vise od 18.5 @ 1.82

-Phila danas docekuje Portland koji jos uvijek ima sanse izboriti doigravanje,dok je to za Philu gotovo pa nemoguca misija..Moj danasnji tip sa ove tekme je Holiday over,moamk koji polako ulazi u sutersku formu,i sigurno je igrac sa najvecim ovlastima u svojoj ekipi,zadnje 3 tekme :protiv Netsa samo 15 poena i samo 8 uzetih suteva,protiv Miamia 21 poen i zadnju tekmu protiv Indiane cak 27 koseva iz 25 uzetih suteva..u jedinom medusobnom susretu ovih dviju ekipa ove sezone Holiday je bio odlican sa 29 poena,dakle i danas ocekujem jako agresivnog Holidaya,posto Lillard nije odvec dobar branic,te bi na taj nacin trebao postic 19+ koseva

LISTIC 1
kladionica : FortunaWin
ukupni tecaj: 2.46
ulog: 6/10
By BGriffin32
#7356 Atlanta - Dallas 1 1,67
Imaju tri pobjede za redom i mislim da mogu i do četvrte.Dallas i nije baš neka ekipa.Nadam se prolazu! :D

Phoenix - LA Lakers 2 1,44
Phoenix nije loša ekipa, ali Lakersi su dosta bolji.Zadnje dvije utakmice su pobijedili i ako nije igrao Kobe. Nadam se prolazu! :D

Boston - Miami 2 1,47
Miami ima 22 pobjede za redom i sigurno žele srušiti rekord Lakersa (33) iz sezone '71/'72.Miami igra odlično a Boston se muči sa prosječnim ekipama.Nadam se prolazu! :D
By slaven96
#7358 K. Walker (Cha) 16.5 više 1,82 FortunaWin
Već su ga neki kratko analizirali, ali evo ja ću pokušati malo opširnije.
Radi se o igraču koji u posljednje vrijeme oscilira, možemo reći da pruža loše igre. Imao je niz od 4 utakmice sa 24+ poena, a onda zapada u krizu (6 puta u nizu ispod ove granice). Nakon toga u sljedeće 4 utakmice 2 puta preko, a 2 puta ispod (obje utakmice protiv Bostona, a znamo da Bradley igra odličnu obranu). Večeras im u goste stižu Wizardsi. Igrali su tri puta ove sezone, a Kemba im je ubacivao redom 17(šut 5/13), 12 (3/17), 29 (prije 9 dana), pa na kraju protiv njih ima iz te tri utakmice prosjek 19.5 poena. Kod kuće bilježi čak 19.5 poena u prosjeku, a i protiv ekipa iz iste divizije (među kojima su i Wizardsi) bilježi 19.3 poena. Wall ne igra pretjerano dobro obranu pa su 18. u ligi po primljenim poenima sa 20.6 poena. Očekujem tvrdu, egal utakmicu gdje će Kemba morati potegnuti i mislim da će lako prijeći ovu granicu.

Ulog: 6/10

G. Monroe 15.5 više 1.82
U prvoj utakmici protiv Netsa je imao 17 poena, a u drugoj 23. Iako nije u sjajnoj formi (zadnjih 5 utakmica išao ispod ove granice), te ekipa ima 8 poraza u nizu, mislim da večeras ima priliku upisati 20+ poena. Lopez ne igra baš dobro obranu, pa su na 25. mjestu sa 19 primljenih poena s te pozicije. Također je zanimljivost da kada ima 1 dan odmora, kao što je sada slučaj, bilježi 16.9 poena (prosjek je iz 40 odigranih utamica).
NO Hornets - GS Warriors konačan ishod 2 1.63
Warriorsi su imali loš niz pa su pali na šestu poziciju. Već sada im za vratom puše Houston koji su sinoć pobijedili sa čak 30 razlike. Ekipu su nosili Curry (koji je u sjajnoj formi) sa 29 poena i Thompson sa 26. U prošle dvije međusobne utakmice su Warriorsi pobijedili sa 7 i sa 4 razlike (tada su Hornetsi imali nevjerojatnu noći i pogodili su 57% šuteva iz igre). Oba puta su sjajni bili Curry i Thompson pa to i večeras očekujem.

Uk. kvota : 2.97
Ulog: 4/10
Sretno! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By canca
#7362 NOr-Gol:Anderson R. (14.5) 2 1.82
Dobro su spustili granicu na Andersona, neki dan je bila i 17,5. Šesti igrac New Orleansa, odlican suter koji u prosjeku igra oko 30 minuta. Danas New Orleans docekuje Golden State koji voli igrati brzu kosarku tako da ocekujem dosta koseva. Anderson se sa Golden State-om susreo 2 puta ove sezone, u prvoj utakmici im je ubacio 28 a u drugoj 19 poena. Mislim da danas prelazi ovu granicu jer uzima dosta suteva i uz koju tricu i slobodno bacanje ovo ne bi trebao biti problem.

Bos-Mia:LeB.James (26.5) 2 1.82
Sinoc je Miami upisao novu pobjedu a od velike trojke samo je James ostao u underu a i dosta je odmarao, igrao je samo 34 minute. Veceras ga ocekujem na nivou jer idu u goste velikom rivalu Bostonu koji je usao u dobru formu nakon ozljede Ronda. James se susreo sa Bostonom dva puta ove sezone, u prvoj utamici im je ubacio 26 poena a u drugoj 34. Veceras ocekujem dobru utakmicu, Boston se nece tako lako predati i mislim da ce James morati puno vise nego sinoc preuzimati odgovornost na sebe.Sretno !

Kladionica fortunawin, kvota 3,31 , sigurnost 7/10