b2b utakmica Minesote, ide na Houwarda posle sinocnjeg meca protiv Drumonda gde je isto dosao Under.
Ocekujem da Houward moze da ga zadrzi na 21 poenu dok ce Wigins i Butler biti prve napadacke opcije veceras...
Jackthetriper16 wrote:Shaw Hitcher wrote:DOUBLE
J.Nurkic 15.5 Manje
Orlando-Indiana 1
3.15
Samo da se ne sklanjaju ko protiv Jute.
Bas zato ih igram jer su se sklanjali
posle sinoćnjeg poraza, moraju pokušati da se isprave protiv Šarlota. Butler mi se čini nekako zapne protiv ekipa sa Istoka... samo je pitanje hoće li ili neće da uzme stvari u svoje ruke...
Howard 12.5+ over ista priča, ako bude želeo ovo može lagano da pređe, a uvek ima motivaciju protiv dobrih centara.
James 29.5+ over Kralj je igrač koji može da razigrava ekipu ili da ubaci 30 poena iz 20+ šuteva. Možda će nekom zvučati smešno, ali gledao sam utakmicu i izjava posle meča, gde je sa klincima i gde njegov sin kaže daću mu A- za ovu igru a on se na to nasmeje i kaže dobro potrudićemo se da protiv Detroita u ponedeljak bude za A+... da ne bude da pričam u prazno pogledajte
https://www.youtube.com/watch?v=8yoam46mJRU
Naravno zanimaju me i vaša mišljenja za ovaj tripl...
Ja igram NBA sa dvije banke.
Prva banka sa kojom igram ozbiljno ulazem po 100e i igram samo singlove, ali samo na konacni ishod ili broj poena i kvota mi je rijetko ispod 2.Desavaju se i dublovi na manje kvote ako procjenim da su sigurne opklade.Ova banka mi je uvjek u plusu i to dobrom
E sada imam drugu banku gdje igram sa manjim uplatama, a igram samo igrace.Npr. odigram 3 dubla, 1 tripl i 2 narodna.Ovako to izgledana noc: dubl 20ex3, tripl 20ex1,narodni 5e 6 parovax1, narodni, narodni 4e 9 parovax1, i narodni sa 1e za 25.000.To je 90e, ova banka je uvjek negdje oko nule ili cak u minusu sve dok ne pogodim narodni, a onda predje u plus.E sada to je sve stvar srece da dodje narodni
Naucite me kako se vi kladite na igrace, a da napravite osjetni plus
Ako se neko pita zasto ne igras samo to sto ti donosi finu dobit, odgovor je da moram da zadovoljim svoju potrebu za kockom i proizvodnjom adrenalina koju mi proizvodi bas ta igra na broj koseva igraca
LaVine wrote:Ljudi, moze li jedno pitanje![]()
Ja igram NBA sa dvije banke.
Prva banka sa kojom igram ozbiljno ulazem po 100e i igram samo singlove, ali samo na konacni ishod ili broj poena i kvota mi je rijetko ispod 2.Desavaju se i dublovi na manje kvote ako procjenim da su sigurne opklade.Ova banka mi je uvjek u plusu i to dobrom![]()
E sada imam drugu banku gdje igram sa manjim uplatama, a igram samo igrace.Npr. odigram 3 dubla, 1 tripl i 2 narodna.Ovako to izgledana noc: dubl 20ex3, tripl 20ex1,narodni 5e 6 parovax1, narodni, narodni 4e 9 parovax1, i narodni sa 1e za 25.000.To je 90e, ova banka je uvjek negdje oko nule ili cak u minusu sve dok ne pogodim narodni, a onda predje u plus.E sada to je sve stvar srece da dodje narodni![]()
Naucite me kako se vi kladite na igrace, a da napravite osjetni plus![]()
Ako se neko pita zasto ne igras samo to sto ti donosi finu dobit, odgovor je da moram da zadovoljim svoju potrebu za kockom i proizvodnjom adrenalina koju mi proizvodi bas ta igra na broj koseva igraca
Na pravom putu si sa prvu kombinaciju sa 10 odigranih singlova sa 2 kvote sa 5 si na nuli sve posle ti je plus,a sa 1.85 moras pogodit 7 da si u blagom plusu samo nastavi tako
Kad ti uleti narodnjak, a uletit će, tek onda ćeš vidjeti šta je pravi dobitak, više ti se neće dati igrati doubleovi nego narodnjaci.
Prijateljski savjet ti je da te ne ponese, jer kad te ponese onda igraš svašta i nogomet i rukomet... i istopi se lova i kreneš posuđivati. Najbolje bi bilo nikako ne kockati,ali kad već kockamo onda bolje da to radimo onako usput i da se probamo kontrolirati. Ali je jebeno teško