Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
sale1389 said

Vec duze pratim ovaj forum i zaradio sam nesto vasim analizama (MvP39, OT, knight...u glavnom) i nikad nisam nista komentarisao niti postavljao tipove ali sad sam nesto primetio i moram da napisem =) Sad kad je pocelo to NBA natecanje su neki "nba experti" poceli da postavljaju tipove "10/10" kako bi jih nesto...mozda...slucajno usralo i uzeli bi bar 10€ bonusa na kladionici na kraju takmicenja. Sa tipovima 10/10 od kojih 5% tipova prodje ce ovaj forum otic u kurac.

Slazem se, nemoj zamjerit Knightu prvi puta pokrece ovakav projekt. Vidim da dolazi sve vise ljudi i registrira se samo da bi se prikljucilo natjecanju. Doslo je dobrih prognozera, ali moram priznat da ima i onih katastrofalnih. Admin i moderatori ce probat rjesit problem, a ako imas prijedlog javi se Knightu u pm. Hvala i pozz
By Globetrotter
#7560 evo i mojih parova za danas

Ibaka over 13.5 @ 1.82

-okc i denver su se ove sezone susreli vec 3 puta a ovo je ibakina statistika.
u zadnjoj tekmi ( 105-103 denver ) odigroa je 37 minuta uz sut 6/13 te 4 slobodna bacanja za 17 koseva
u utakmici 20-og sijecnja ( 121-118 denver nakon ot ) igrao je 41 minutu, uz sut 7/11 i 2/6 bacanja za 16 poena
a u utakmici 16-og sijecnja ( +20 za okc ) je ubacio samo 5 koseva ali je prije te utakmice bio ozlijeden 2-3 tekme a jos je bio i blowout te je odigrao samo 26 minuta .
kao svog cuvara ima Farieda,mladog i pespektivnog igraca kojemu obrana bas i nje jaca strana,sto je i vidljivo iz medusobnih tekmi sa oklahomom gdje je uvijek ulazio u probleme sa osobnim pogreskama i sigurno nije igrac koji moze zaustavit Ibaku,te i na taj nacin ocekujem jako agresivnog Ibaku sa dosta slobodnih bacanja.

Sacramento-L.A.Clippersi 2 @ 1.22

Nije potrebno puno pisati o ovme paru,Clippersi su u velikoj borbi za 3 mjesto na zapadu,prijetnja su im Denver i Memphis i ako Denver danas izgubi LAC bi svojom pobjedom stekao malu prednost pred nastavak .Clippersi su na svakoj poziciji bolja ekipa od Sacramenta i sigurno ce izkaznjavati njihove mnogobrojne greske tokom utakmice.

FortunaWin
Ukupna kvota:2.22
Ulog:8/10
By D.Rose_1
#7562 Danas svi manje više imaju slične parove a to mi se ne sviđa pa sam odabrao:

T. Lawson (-17,5+) - under

Evo ovako, uzeo sam Lawsona iz više razloga, jedan je taj da mu je s druge strane Westbrook, a i općenito OKC je druga najbolja ekipa po branjenju pozicije Lawsona ( PG ), zatim statistika Lawsona protiva OKC-a... U ovoj sezoni prosjek poena protiv njih mu je 8 (11,11,2 tako je zabijao u tim utakmicama) što nam govori da ove sezone protiv njih nikako nije prešao zadanu marginu. Nadam se da će tako biti i danas,
Pozdrav i sretno svima!
By iggidala
#7563 Danas dva izbora utakmica i to na koševe momcadi. Na obje utakmice ocekujem dosta poena. Prvi izbor odabran, samo zato sto je Orlando kriminal od ekipe, mislim kako se danas Indiana nece bazirati na nesto agresivnoj obrani, vise ce to nesto izgledati na sutersku noć- trening match . Da naglasim Orlando opasan bas na vanjskoj poziciji, imaju par kvalitetnih igraca koji znaju dobro zabiti. Mislim da ce tu na neki nacin baš parirati sa Indianom. Pod košem sigurno nece gurati loptu. Drugi izbor isto tako ocekujem otvorenu utakmicu , znamo da kada kuci Milvoki igra da se to radi od puno koseva, isto tako dosta otvoren mec. Uz to Portland sinoc imao težak mec. I sama tradicija je na strani Overa koševa mislim da ce i jedna i druga ekipa danas biti na efikasnom nivou.

Košarka - NBA - Indiana-Orlando zbroj poena 193 (193.0) + 1,85 20.3. 00:00
Košarka - NBA - Milwaukee-Portland zbroj poena 208 (208.0) + 1,85 20.3. 01:00

FortunaWin
Ukupna kvota: 3.42
Sretno!
By sale1389
MvP39 said

sale1389 said

Vec duze pratim ovaj forum i zaradio sam nesto vasim analizama (MvP39, OT, knight...u glavnom) i nikad nisam nista komentarisao niti postavljao tipove ali sad sam nesto primetio i moram da napisem =) Sad kad je pocelo to NBA natecanje su neki "nba experti" poceli da postavljaju tipove "10/10" kako bi jih nesto...mozda...slucajno usralo i uzeli bi bar 10€ bonusa na kladionici na kraju takmicenja. Sa tipovima 10/10 od kojih 5% tipova prodje ce ovaj forum otic u kurac.

Slazem se, nemoj zamjerit Knightu prvi puta pokrece ovakav projekt. Vidim da dolazi sve vise ljudi i registrira se samo da bi se prikljucilo natjecanju. Doslo je dobrih prognozera, ali moram priznat da ima i onih katastrofalnih. Admin i moderatori ce probat rjesit problem, a ako imas prijedlog javi se Knightu u pm. Hvala i pozz

Ma ne zameram ja Knightu ništa. Razmišljao sam i ja da tamo napišem ali sam znao kako tamo mnogi ovi “experti” to nece ni procitati…ovde su bar videli i mozda ce razmislit u buduce kad napišu 10/10. Nebih ja ništa rekao da napiše 10/10 neko ko je vec jako dugo na forumu i svi znaju ko je, sta je i kakav je prognozer…ali danas su npr. stake 10/10 stavili baš ti “experti” koji su Member since: “Pocetak kladionicarskog natjecanja” =) a neki posetilac foruma ce staviti te parove na svoj tiket jer deluju tako sigurno…i bacit ce pare a i nece se vracati vise na forum. Bar ce biti ti EXPERTI izbaceni iz takmicenja kad promaše 2 put toliki stake i samim tim ce ih biti uvek manje a forum ce se vratiti u normalu jer sam siguran da kad izgubu mogucnost da osvoje neku od nagrada da nece postaviti tu ni jedanu analizu više =) Nek pobedi najbolji! =D Pozdrav iz Slovenije…i tu pratimo forum =P
By iggidala
sale1389 said

MvP39 said

sale1389 said

Ma ne zameram ja Knightu ništa. Razmišljao sam i ja da tamo napišem ali sam znao kako tamo mnogi ovi “experti” to nece ni procitati…ovde su bar videli i mozda ce razmislit u buduce kad napišu 10/10. Nebih ja ništa rekao da napiše 10/10 neko ko je vec jako dugo na forumu i svi znaju ko je, sta je i kakav je prognozer…ali danas su npr. stake 10/10 stavili baš ti “experti” koji su Member since: “Pocetak kladionicarskog natjecanja” =) a neki posetilac foruma ce staviti te parove na svoj tiket jer deluju tako sigurno…i bacit ce pare a i nece se vracati vise na forum. Bar ce biti ti EXPERTI izbaceni iz takmicenja kad promaše 2 put toliki stake i samim tim ce ih biti uvek manje a forum ce se vratiti u normalu jer sam siguran da kad izgubu mogucnost da osvoje neku od nagrada da nece postaviti tu ni jedanu analizu više =) Nek pobedi najbolji! =D Pozdrav iz Slovenije…i tu pratimo forum =P

Zato fino zazmiris na takve postove, citas sta tebi odgovara i zaboli te dupe :D
By Marcos
#7568 Ne znam da li ste primjetili ali granica na meču Sacremento - LA Clippersi na netu je već otišla na 211,5. Kod mene u lokalu se još uvijek drži na 205,5. Znam da međusobni dueli ovih ekipa u ovoj sezoni i nisu baš overaški ali ja jednostvano zbog velike razlike moram odigrati ovdje OVER. Nek' je sa srećom svima koji isprate.
By sale1389
iggidala said

sale1389 said

MvP39 said

sale1389 said

Zato fino zazmiris na takve postove, citas sta tebi odgovara i zaboli te dupe http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

I da...Iggidalu sam zaboravio...i na tebi sam zaradio =P Slazem se. Nego da ne dužimo više...nije mi bila namera da nabijem sad neke postove bez analiza na ovo...samo sam zeleo da vide svi sta mislim/o i da se ne glupiraju sa 10/10 tipovima =)
By slaven96
#7570 Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 2 1.22
B. Griffin 18.5 vise 1.7

Kingsi vjerojatno bez Cousinsa, a upitan i Evans. Clippersima puse za vratom Memphis tako da se ocekuje pobjeda. Kingsi primaju puno poena. Mislim da ce tako biti i veceras, a jedna od najmanje branjenih pozicija je Griffinova.
Uk. kvota: 2.07
Ulog: 7/10

Ispricavam se na ovako kratkoj analizi, ali sve je vec puuuno puta objasnjeno, te mislim da ce trebati mijenjati neka pravila, otvarati neku novu temu i sl. Sretno svima :)
By comi
Maricuj said

evo i mojih parova za danas

Ibaka over 13.5 @ 1.82

-okc i denver su se ove sezone susreli vec 3 puta a ovo je ibakina statistika.
u zadnjoj tekmi ( 105-103 denver ) odigroa je 37 minuta uz sut 6/13 te 4 slobodna bacanja za 17 koseva
u utakmici 20-og sijecnja ( 121-118 denver nakon ot ) igrao je 41 minutu, uz sut 7/11 i 2/6 bacanja za 16 poena
a u utakmici 16-og sijecnja ( +20 za okc ) je ubacio samo 5 koseva ali je prije te utakmice bio ozlijeden 2-3 tekme a jos je bio i blowout te je odigrao samo 26 minuta .
kao svog cuvara ima Farieda,mladog i pespektivnog igraca kojemu obrana bas i nje jaca strana,sto je i vidljivo iz medusobnih tekmi sa oklahomom gdje je uvijek ulazio u probleme sa osobnim pogreskama i sigurno nije igrac koji moze zaustavit Ibaku,te i na taj nacin ocekujem jako agresivnog Ibaku sa dosta slobodnih bacanja.

Sacramento-L.A.Clippersi 2 @ 1.22

Nije potrebno puno pisati o ovme paru,Clippersi su u velikoj borbi za 3 mjesto na zapadu,prijetnja su im Denver i Memphis i ako Denver danas izgubi LAC bi svojom pobjedom stekao malu prednost pred nastavak .Clippersi su na svakoj poziciji bolja ekipa od Sacramenta i sigurno ce izkaznjavati njihove mnogobrojne greske tokom utakmice.

FortunaWin
Ukupna kvota:2.22

Najebo si večeras ko žuti, hahah... Ispratit ću ovo tvoje tako da odi molit krunicu da ti prođe :D