Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By johnny K.
#7573 Pozdrav ljudi...evo da stavim 2 analize jer nemam neku veliku ponudu...stavio bi i Westbrooka ali evo vidim da su neki vec sve objasnili pa idem dalje...
P.GEORGE (16,5-17,5) - VISE
Sinoc je Paul George isao manje iz razloga sto je Indiana dominirala protiv Cavsa te smo vidjeli rani blowout. U prvom poluvremenu imao je 10 poena a u drugom je odigrao samo nekoliko minuta.No mislim da to veceras necemo gledati jer Orlando zadnjih nekoliko utakmica stvara dosta problema mnogim momcadima koje su solidno postavljene u svojim konferencijama.Namucili su Buckse , Oklahomi su ubacili 104 poena a Lakersi su ih uspjeli slomiti tek u posljednjih 5-6 minuta.U zadnjem mecu ovih dvaju timova (8.3) Indiana je bila puno bolja, no u prvom mecu (16.1)Orlando je slavio sa 9 koseva razlike a George je imao 20 poena.Takoder je u momcadi Pacersa upitan i West koji sinoc nije nastupio...
A.AFFLALO (16,5-17,5) - VISE
Vecc sam naveo da veceras ocekujem dobru utakmicu izmedu Indiane i Orlanda.Iako znamo da George igra dobru obranu, u prvoj utakmici Afflalo je dosta dobro ubacivao.Sut za 2 mu je bio 53% a trica 1-3.Orlando je bio bolji te je Afflalo proveo 34 minute na parketu u prosjek mu je 37 , no ako veceras bude gusta utakmica mislim da ce ici preko prosjeka.Ni njegova forma u zadnje vrijeme nije zanemariva u zadnjih pet utakmica bio je solidan (24,20,17,17,20) sto se odrazilo i na igru ekipee...

PUNO SRECE VECERAS Smile
By melo7
Maricuj said

klasa2711 said

listic

Afflalo (18.5) manje (1.82)- Mislim da ce doci do blowout,te da se afflalo bas i nece naigrati.
Gallinari (15.5) manje (1.82)-O ovomu netrebamo puno pricati jel ga cuva jedan od najboljih igraca danasnjice (Durant).
Griffin (18.5) vise (1.7)-nece biti blowouta pa ce zato ide vise.

fortunawin
kvota: 5.63
ulog: 10/10

definitivno 3 najgluplje "analize" koje sam vidio..ja da sam admin ne bi ti prihvatio ovaj listic

hahaha ma ako nista ovakve me analize barem dobro nasmiju i to procitao ih jednom ili deset puta ;)
By tininho
#7575 ne znam jel netko odigrao ovo ili nitko nije vidio no ja danas na ovaj par idem sa najvecim ulogom ove godine
Duel Aldridge- Westbrook Tip 2 Koef 1.65
Danas svi pisu da je Westbrook tip dana, i po meni i je. Prvo cu se baviti matematikom. Znaci kladionice imaju ovakav pogled Westbrook over 25.5 koef 1.6, Aldridge over 21.5 koef 1.85. Vec samim time ovaj par izgleda vise nego solidno. No ono sto je bitnije je kako Westbrook igra protiv Denvera koji je do sada vec natrpao tri puta i ima prosjek preko 30 koseva. Aldridge je u dobroj formi, i ocekuje se utakmica sa puno koseva, no na utakmici OKC- Denver ce sigurno biti puno vise koseva. Onda si opet razmisljam nije Ilyasova neki obrambeni igrac da zaustavi Aldridgea, no onda sam jos sigurniji ako tako gledam jer je Lawson voda u obrani i Westbrook ce ga natamburati danas, uostalom kao i svaki put. Kada sam uzeo sve u obzir, nisam nasao niti jedan razlog zasto danas Westbrook ne bi zabio vise od Aldridgea. Aldridge ako ce imati sjajnu vecer moze zabiti oko 25 koseva, Westbrook ako ce imati prosjecnu vecer zabiti ce preko 25. Nisam u onome natjecanju, i ne stavljam inace sa kolikim ulogom idem, no ovo mi je danas stvarno najveci ulog ove godine. Necu staviti da je sigurnost 10/10 jer takvi parovi po meni ne postoje, no ovo je najblize tome sto sam nasao.
Kladionica PSK
By hrvoNBA
tininho said

ne znam jel netko odigrao ovo ili nitko nije vidio no ja danas na ovaj par idem sa najvecim ulogom ove godine
Duel Aldridge- Westbrook Tip 2 Koef 1.65
Danas svi pisu da je Westbrook tip dana, i po meni i je. Prvo cu se baviti matematikom. Znaci kladionice imaju ovakav pogled Westbrook over 25.5 koef 1.6, Aldridge over 21.5 koef 1.85. Vec samim time ovaj par izgleda vise nego solidno. No ono sto je bitnije je kako Westbrook igra protiv Denvera koji je do sada vec natrpao tri puta i ima prosjek preko 30 koseva. Aldridge je u dobroj formi, i ocekuje se utakmica sa puno koseva, no na utakmici OKC- Denver ce sigurno biti puno vise koseva. Onda si opet razmisljam nije Ilyasova neki obrambeni igrac da zaustavi Aldridgea, no onda sam jos sigurniji ako tako gledam jer je Lawson voda u obrani i Westbrook ce ga natamburati danas, uostalom kao i svaki put. Kada sam uzeo sve u obzir, nisam nasao niti jedan razlog zasto danas Westbrook ne bi zabio vise od Aldridgea. Aldridge ako ce imati sjajnu vecer moze zabiti oko 25 koseva, Westbrook ako ce imati prosjecnu vecer zabiti ce preko 25. Nisam u onome natjecanju, i ne stavljam inace sa kolikim ulogom idem, no ovo mi je danas stvarno najveci ulog ove godine. Necu staviti da je sigurnost 10/10 jer takvi parovi po meni ne postoje, no ovo je najblize tome sto sam nasao.
Kladionica PSK

I aldrigde je pao na 22,5 na 1,65 u nekim kladionicama http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif
Westbrook je na 25,5 pao na 1,57 over
Ellis na 23,5 pao na 1,65 over
Jennings na 17,5 pao na 1,65 over
Afflalo na 17,5 pao na 1,75 under

toliko o padovima za sada ,ovo cu na jedan list stavit pa kud oplelo oplelo,a glavni su mi Ellis over i Afflalo under,pa nek bude sta bude.. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif
By NBA Knight
#7579 Par koji je OT danas postavio na svom FB profilu, link od profila: http://www.facebook.com/ot.nba.9

Evo ja za danas igram jedan single :

Bucks-Blazers 208,5 OVER
Prošle godine Buckse samo obožavao igrati na under poena iz prostog razloga što nisu imali niti jednog igrača koji bi mogao ozbiljnije da pomogne Jenningsu,cijeli sistem se raspadao i jedna anemična i spora ekipa Bucksa bila mi je prava poslastica poršle sezone na under poena.Traidom za Ellisa ( i ako u glavi Ellis nije dobar nikako) Jennings je dobio ne samo saigrača nego i velikog prijatelja.Daleko iznad svih očekivanja hemija je fenomenalno proradila između njih dvojice i Bucksi su od anemije i opće nemogućnosti da zabiju koš prerasli u ekipu koja forsira up tempo,full court offense i koja voli da završi brzo napade.Sezonu su dobro počeli,pa onda je bilo padova pa opet uspona ali su se ustailili na 8,mjestu istoka osigurali play off,a sada je več sve ostali pitanje njih samih.Bucksi su u zadnjih 10 utakmica u njih 9 dozvoljavali protivnicima preko 100 poena dok su oni davali u prosjeku 105,6 poena.Portland je nakon tragedija sa Odenom i Royem konačno stao na noge i dobio strašnog igrača u liku Damiana Lillarda po meni najboljeg rookia još od LeBrona Jamesa.Pored talenta i sjajnih fizičkih predispozicija Lillard pokazuje takvu dozu smirenosti,rutine i lakoće u igri kao da je veteran u ligi barem 5 sezona.Njegovi prodori prema košu,rezovi,šut,skokovi,odbrana,asistencije,pregled igre,kontrola tempa sve je kako treba i kada ga prvi put gledate kako igra prirodno i lako neko bi zaključio da ima 30 godina a ne 22,gotovo je nevjerovatno da je več u svojoj prvoj sezoni postao vođa ekipe koja u svome sastavu ima i ustaljenog all star-a LaMarcusa Aldriga te veterane kao što su Batum,Mathews.Portland pod Lilardovom dirigentskom palicom igra za oko sjajnu košarku u prosjeku postižu 106,5 poena nakon all star breaka(gledam samo statistiku nakon all star breaka jer mi prvi dio sezone u ovom trenutku i ne znači puno sada se igra puno brži tempo jer ekipe ne žele da se troše u odbrani puno barem ove koje su u play off-u) i prima 100,4 . Bucksi će večeras da igraju svoj standardni up tempo,Portland će također da trči jer im trka i brzi tempo sa odličnim Lilardom daje najbolje šanse za prijeko potrebu pobjedu nakon poraza od Phile sinoć.U međusobnom omjeru od zadnjih 11 utakmica u 9 je pobjednik zabijao 100+ poena.
Prva utakmica u Portlandu odigranoj 20 januara Bucksi su slavili 104:110
Poeni : Lillard 26 Aldrige 20 za Portland te Jennings koji je zabio najviše na meču 30 pts dok mu se od timskih kolega priključio Iliyasova sa 27 poena. Monta Ellis zabio je 13 poena.
Dodao bih još da je tren over under poena u duelima ove dvije ekipe na omjeru 14-5 u korist overa u zadnjih 19 utakmica.
By Button555
#7581 Nakon sinoc tesko mi je bilo sta pametno rec, tako blizu i onda razocaranja!

Bit cu kratak i rec sta sam odigrao bez nekih analiza:
George 17,5 VISE - jucer me je pokopao al mislim da nije njegova krivica, zamjena mu je igrala utakmicu karijere te mu tako smanjio minutazu kao i rani blowout...
Afflalo 17,5 MANJE - brzim prolaskom foruma sam vidio da se igaro ovaj par i over i under, George je veceras odmoran, covjek igra jednu od najboljih obrana u ligi, Afflalo trosi lopte, ali mislim da ako George bude uz njega i odigra kako treba Afflalo nece imat puno prostira za svoj sut!
Durant 30,5 VISE - ovo mi je veceras naizgledniji par, nije uopce potrebno puno pricat o tome, ocekujem milijun koseva, duranta nitko u ligi nemoze cuvat i to je to
I jos bi dodao Aldridgea 21,5 VISE nakon sinocnje maestralne partije ali i poraza mislim da danas opet uzima 20+ suteva i nekoliko bacanja, pa nebi trebao bit problem 22 kosa
By 1911
#7584 Afflalo 17,5 VIŠE!- možda najbolje izbjeć dns al vidim da vas dosta spominje njega pa da se i ja priključim.Ako je Indianina obrana negdi propusna onda je to na njegovoj poziciji i to će jednostavno morat pokušat iskoriti... U prošloj utakmici je bio blow out(preko 20 razlike) i on je svejedno za 29min zabio 19 koševa.Odmorniji su i nemaju nikakvog opterećenja,u najgorem slučaju bi tribalo bit ko prošli put tako da ne vidim razlog zašto ga igrat under...
By joshuazd
#7585 AFFALO 18.5 manje
-dns vjerovatno najigraniji par, svima je poznata odlicna obrana indiane, pogotovo georga koji ce dns cuvati affala. Affalo je u solidnoj formi, al vjerujem da ce se dns vise igrat na nelsona koji ce imat laksi matchup.

WESTBROOK 24.5 vise
-westbrook igra strasno ove sezone. Danas im u goste dolazi denver koji je trenutno u odlicnoj formi. Poznato je da lawson nije neki obrambeni igrat i vjerujem da ce dns westbrook i durant morat potegnuti ako zele uhvatiti san antonio, ocekujem 14-15 poena westbrooka do poluvremena i mislim da nebi trebalo biti problema oko prelaska ove granice

GRIFFIN 18.5 vise
-dns clippersi dolaze u goste sacramentu koji je ekipa s potencijalom, ali je lose poslozena i to nelici bas na nesto. Vodeca su ekipa po izgubljenim loptama zbog te neuigranosti i napada koji se svode na 1 vs 2,3,4.
Vjerujem da ce clippersi te izgubljene lopte obilato iskoristavat i da ce vecina lopti u kontrama ici na griffina jer svima je jasno da dosta teze atraktivnosti, uz 3-4 istrcane kontre, 6-7 slobodnih bacanja te par kombinacija s paulom, on sigurno prelazi ovo, jedino me strah blowouta ali nisam bas uvjeren u to.
By edy
#7587 Prije svega da napisem da sam novi na ovom forumu pa stoga trebam se tek dokazati na ovom polju. Inace NBA dosta dugo pratim (koliko mi slobodno vrijeme dozvoljava) pa evo da krenem sa danasnjim tipovima necu ponavljati koje smo vecina nas igrali nego cu traziti nesto novo. U vecini slucajeva igram single i double pa evo jedan double za danas od mene.
Durant K. - Gallinari+Iguodala 1 1.70
Moj danasnji prvi pick je Kevin Durant zvani Durantula iz milja, da ce vise poena ubaciti od dvojca iz Nagetsa. Svi vrlo dobro znamo da je Igi pretezno zaduzen za "defense" u momcadi Denvera prosjek ove sezone mu je 12.8 pts. Ove sezone tri puta su se sastajali da Thanderima 12,9,4 ucinak ovog momka danas nek ubaci opet tih max. 12 i nece biti zime. Galli mi je skroz nepredvidiv igrac za okladu, al pod ovim uvjetima morao sam ga igrati. Prosjek mu je ove sezone 16.3 pts s'tim da je OKL. ove sezone ubacivao 11,18,7. O Durantu necu trositi slova na tastaturi ko god malo prati NBA zna o kakvom kalibru igraca se radi, Mavsima je neku noc u 4/4 utrpao 19pts. Da bi ovaj Pick prosao potrebno je da jedan igrac iz Denvera zakaze sto je vrlo vjerovatno posto nisu konstantni skoreri u svojoj ekipi za razliku od Duranta koji protiv ovakvih ekipa ide cesto 30+ .
Ellis M. - Aldridge L. 2 over 46.5 1.85
Ovaj pick mi je jako izgledan jer se ocekuje dosta koseva kao sto je to OT detaljno objasnio pa samim tim povecava prolaznost ovog tipa. Lideri svojih ekipa, ocekuje se veceras 210+ na ovoj tekmi pa logicno da ce najbolji povuci ono sto najbolje znaju. Ellis je u strasnoj formi i tu nema sta vise da se prica, ocekujem ga veceras 25+ isto kao i aldridge kojeg realno nema ko zadrzati u Bucksima ! Mogu se i overi pojedinacno odigrati na igrace al ovo mi je nekako sigurnije u slucaju da jedan zakaze oko 20-22pts ovaj drugi bi trebao to nadoknaditi pa stoga ovaj pick.
Kladionica Maxbet
Od ostalih pickova sto sam igrao veceras je naravno over Bucksa i Blazersa "prepisano" od velikog strucnjaka OT i over Westrbuka vecerasnjeg narodnog heroja !
By BGriffin32
#7588 Listić 2
Sacramento - LA Clippers 2 1,22
Nema se šta govoriti. Clippersi se bore sa Memphisom za 3 poziciju u zapadnoj konfererenciji i mislim da ce ovo lako dobiti.
Okl-Den:K.Durant (27.5) više 1,7
Mislim da će Kevin riješiti ovu utakmicu...