Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Globetrotter
shawn said

FortunaWin
Lillard D. 21,5 vise @1,95
Veceras ocekujemo utakmicu sa puno koseva, a pored Aldridge-a, ocekujem da Lillard zatrpa kos Milwaukee. Proslu utakmicu im je dao 26 poena. Tako da veceras ocekujem da pored Irvinga jedan od najboljih rukija Lillard predje ovu granicu.
K. Durant 27,5 vise @1,70
Oklahomi veceras gostuje ekipa Denvera koja je u fantasticnoj formi. Ovde ce veceras biti gusta utakmica, a kad su takve utakmice u pitanju zna se ko uzima stvar u svoje ruke. Durant bi trebalo da predje ovu granicu. Wesbrook igra isto fantasticno, ali on veceras ima mnogo boljeg cuvara od KD.
George P. 18,5 vise@1,95
Indiana nastavlja borbu za drugu poziciju na istoku. P. George je sinoc odigrao maestralnu prvu cetvrtinu, a onda je druga postava Indiane razvalila ocajni Klivlend, tako da je George igrao jako malo, a i pored toga je bio blizu granice. Veceras opet najverovatnije izostaje West, tako da ce ovu ipak neizvesniju utakmicu u svoje ruke uzeti George.
kvota: 6,46
ulog: 10/10

8.) Svoj tip možete postaviti najkasnije 1 sat vremena prije početka događaja.
-mislim da ti George onda nece biti prihvacen posto pocinje za pola sata
By NBA Knight
#7612 Evo primjera kako izgledaju uplate koje se NE prihvaćaju za natjecanje i razlozi:

Edis said

Houston Rockets - Utah Jazz 1 1.35

Kec na Houston iz razloga sto je Houston izuzetno jaka domacinska ekipa, a Utah uzasan gost. Utah je izgubila zadnjih sest gostujucih utakmica, a ovo im je back-to-back utakmica i sigurno su malo umorni nakon sinocnje pobjede nad znatno oslabljenim Knicksima. Houston veceras mora iskoristi prednost domaceg terena i upisati pobjedu nad glavnim rivalom u borbi za neku od pozicija koje vode u playoff.

Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 2 1.28

Clippersi su apsolutni favoriti u ovoj utakmici, igram 2 na njih jer ne smiju ovaj mec izgubiti. Ako izgube ugrozit ce 3. mjesto zapada s obzirom da Grizzliesi samo jednu pobjedu zaostaju za njima. Clippersi imaju niz od 5 uzastopnih pobjeda nad Kingsima, i s obzirom na igracki kadar i i kvalitetu rivala Clippersi bi bez problema trebali dobiti ovaj mec, iako u poslednje vrijeme igraju toplo-hladno.

FortunaWin
Kvota : 1.72
Ulog : 10/10

U ovoj uplati kao što vidite je maximalni ulog, 10/10. budući da se to smatra ozbiljnim ulogom, a i trudimo se da ovaj forum bude ozbiljno mjesto ovakve greške se ne dopuštaju. problem je što se jedna utakmica (hou-uta) uopće ne igra danas nego sutra, a to natjecatelj nije primjetio jer koliko vidim nije se niti pokušao ispraviti. Nemam ništa protiv analiza, realno možda ova dva para i jesu za veliki ulog, ali ovo je greška koja za ulog 10/10, jer danas je 19.3., a ne 20.3., ne može proć. da je ulog bio manji odbili bi par koji se igra sutra i računali samo za onaj koji se igra danas, ali budući da se radi o 10/10 tražimo maximalnu ozbiljnost

klasa2711 said

listic

Afflalo (18.5) manje (1.82)- Mislim da ce doci do blowout,te da se afflalo bas i nece naigrati.
Gallinari (15.5) manje (1.82)-O ovomu netrebamo puno pricati jel ga cuva jedan od najboljih igraca danasnjice (Durant).
Griffin (18.5) vise (1.7)-nece biti blowouta pa ce zato ide vise.

fortunawin
kvota: 5.63

Ova uplata za natjecanje se također poništava zbog vrlo kratkih komentara koji su pokušali biti konstruktivna analiza ili mišljenje o parovima. U pravilima piše da je potrebno barem nekoliko rečenica, a ovo nije dovoljno. Shvaćam da je danas malo parova, a da se s druge strane puno njih ponavlja u natjecanju, ali ovo je primjer kako analize parova ne bi trebale izgledati
By NBA Knight
Maricuj said

shawn said

FortunaWin
Veceras ocekujemo utakmicu sa puno koseva, a pored Aldridge-a, ocekujem da Lillard zatrpa kos Milwaukee. Proslu utakmicu im je dao 26 poena. Tako da veceras ocekujem da pored Irvinga jedan od najboljih rukija Lillard predje ovu granicu.
Oklahomi veceras gostuje ekipa Denvera koja je u fantasticnoj formi. Ovde ce veceras biti gusta utakmica, a kad su takve utakmice u pitanju zna se ko uzima stvar u svoje ruke. Durant bi trebalo da predje ovu granicu. Wesbrook igra isto fantasticno, ali on veceras ima mnogo boljeg cuvara od KD.
George P. 18,5 vise@1,95
Indiana nastavlja borbu za drugu poziciju na istoku. P. George je sinoc odigrao maestralnu prvu cetvrtinu, a onda je druga postava Indiane razvalila ocajni Klivlend, tako da je George igrao jako malo, a i pored toga je bio blizu granice. Veceras opet najverovatnije izostaje West, tako da ce ovu ipak neizvesniju utakmicu u svoje ruke uzeti George.

Ajde prihvatit ćemo, skoro pa je postavljen sat vremena prije, a čak sam raznišljao promjeniti to pravilo na pola sata, ali imam drugo pitanje, shawn, jesi stvarno igrao te parove za 10/10, tj max ulog ili je to samo zbog natjecanja...
By canca
NBA Knight said

Maricuj said

shawn said

FortunaWin
George P. 18,5 vise@1,95

Ajde prihvatit ćemo, skoro pa je postavljen sat vremena prije, a čak sam raznišljao promjeniti to pravilo na pola sata, ali imam drugo pitanje, shawn, jesi stvarno igrao te parove za 10/10, tj max ulog ili je to samo zbog natjecanja...

ma realno od ovih 10/10 nitko ja mislim nije odigrao na bas toliki ulog, i vecinom su to novi clanovi sto su tako postavljali
By bukefal123
#7615 Westbrook 24.5 over 1.6
životinja od igrača ko je sva 3 puta s Denverom išao preko 30 poena ove sezone(32 36 i 38), a noćas je samo 25 poena potrebno, čuvat će ga Lawson koji mu ne može ništa...

Sacramento-LaClippers konačni ishod 2 1.18
prekvalitetna ekipa, 4. momčad nba lige, i po meni imaju najdužu klupu, dok su Kingsi 24. Clippersi imaju 6 pobjeda zaredom u međusobnim utakmicama... bez obzira igrali Cousnins i Evans mislim da ovdje neće biti problema...
večeras idem na sigurno :P

FortunaWin:kvota 1.89
Ulog:7/10
By maxeta
#7616 ...nakon jučerašnjeg prolaza nastavljam samo sa granicama na igrače...

Okl-Den:K.Durant (27.5) 2 kvota 1.6
...što reći, očekujem utakmicu sa puuuno koševa, a kad je tako ovaj igrač nemože kiksati...znamo da ima slobodu u igri, i znamo da i ako ga lošije krene ( kao sinoć ) ne gubi samopouzdanje i nastavlja igrati i redovno se vrti oko granice, a za ovu od 27,5 mislim da prolazi bez problema...

Okl-Den:T.Lawson (16.5) 2 kvota 1.82
...pokušat ću iskoristiti ovu smanjenu kvotu nakon nekoliko loših igara Lawsona...opravdanje slabog postotka šuta i malo koševa nalazim u protivnicima, tj. ekipama Chicaga, Memphisa i Nicksa koji igraju tvrdu obranu što ne odgovara njegovom načinu igre...očekujem puno napada sa obje strane i uz postotak šuta od bar 40 % prolaz...a i vjerujem da će nakon tri loše utakmice napokon uštimati nišanske sprave...

Okl-Den:D.Gallinari (15.5) 1 kvota 1.82
... nakon dva igrača overa evo jednoga za kojeg mislim da je previsoka granica, njegov postotak šuta je katastrofa, većinu poena postiže iz slobodnih bacanja gdje ima skoro 100 %...mislim da njemu odgovaraju ekipe koje igraju tvrdu obranu jer rade prekršaje na njemu, a ne odgovara mu brza igra i protok lopte jer nema sigurnu ruku za šut iz igre...s obzirom da očekujem brzu utakmicu, punu ritma , sa puno šuteva koje će na sebe uzimati Lawson, misli da je ovo za njega prevelika granica...
...još mi se sviđa Billups over 8,5 ali idem sa ova tri para i nek nam je sretna večer...
By Master Yoda
MasterYoda said

idemo ispravit sinoćnji pad

Russell Westbrook (-25,5+) više 1,85

noćas nas čeka još jedan odličan dvoboj pred nacionalnom televizijom između Thundera i Nuggetsa koji u zadnje vrijeme izgledaju nezaustavljivo sa čak 12 pobjeda zaredom, ne bi me čudilo da taj niz još malo produže i noćas pošto Thunder u zadnje vrijeme igra lošije nego inače tako da ne očekujem blowout ni s jedne strane, što se tiče Westbrooka on je ove sezone Nuggetsima redom ubacivao 32, 36 i 38, ne vidim razlog zašto ne bi i danas išao preko 30 ili bar na 30 kada će ga većinu utakmice čuvat Lawson kojem je jedan Nate Robnison sinoć zabio 34, to dovoljno govori o njegovoj obrani, isto tako Wess je u zadnje vrijeme počeo uzimat čak i više šuteva nego Durant tako da će on sigurno uzet preko 20 šuteva i garantirano će ići na liniju bacanja nekoliko puta što bi trebalo bit i više nego dovoljno za prolaz ove granice

Sacramento Kings - LA Clippers 2 1,30

inače igram 2 igrača u doubleu, ali nisam siguran za ove ostale tako da ću ovo uzet, ovdje bi sve trebalo bit jasno, Kingsima su upitni Evans i Cousins, ali čak i s njima u momčadi ovdje ne bi trebalo bit većih problema za Clipperse koji imaju 5 uzastopnih pobjeda nad Kingsima i noćas očekujem šestu, Clippersi nemaju većih izostanaka, upitni su Turiaf i Bledsoe, ali tu je Paul da povuče ako bude trebalo tako da stvarno vjerujem da ovdje ne bi trebalo bit problema

kladionica: Germania
ulog: visoki

nemam riječi ni za westbrooka ni clipperse, jednostavno strašno
By melo7
melo7 said

durant 27.5 više 1.70
dakle susret okc koja je pred svojim navijacima ubojita i denvera koji je u strasnom naletu. moj odabir je durant, nekako imam osjecaj da mi je on danas sigurniji od westbrooka (makar sam i njega odigrao ne jednom listicu), ugl ocekuje se puno koseva na utakmici, ne vidim igraca koji bi ga danas mogao zaustaviti da ne dode na 30+ poena, i nadam se da ce tekma bit u egalu svih 48min jer tada nema razloga da ovo ne prodje, da budem iskren malo se bojim blowouta. ove je godine na prosjeku od 27p u 3 tekmi protiv denvera i smatram da danas ide u over.

sacramento-clippers 2 1.22
svi znamo jacinu clippersa protiv tzv. manjih ekipa, jednostavno s njima igraju bez problema dok se protiv jacih dosta muce. kada pogledamo zadnjih 5 susreta vidimo svih 5 pobjeda clippersa i to sa barem 8 koseva razlike. jos vidim da se spominje moguce neigranje cousinsa i evansa i onda stvarno mislim da domaci danas nemaju sanse. sve u svemu ocekujem laganu dominaciju i pobjedu gostiju od samog starta.

fortunawin
kvota: 2.07
ulog: 7/10

eto na kraju svega se odlucim malo izmijenit, na 1.listicu odigram duranta 27.5 + i indianu 1, a na 2.listicu westbrooka 24.5 + i nelsona 16.5 - i prođe za dlaku. :)