Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
LosPollosHermanos wrote:
Darko1987 wrote:Greg Monroeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

double win :geek:

Tako je bruda, malo sam se zabrinuo, retard Len ih uništi, a Greg lopte nije dobio, ali na kraju ipak dođe sve na svoje... ;) Adams piša po Jazzerima... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By Darko1987
UcenikBGD wrote:

BravOOOOOO Majstoreeee

Tačno sam znao da je i veliki učenik imao over na Greg-a... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:
UcenikBGD wrote:

BravOOOOOO Majstoreeee

Tačno sam znao da je i veliki učenik imao over na Greg-a... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:D :D :D
Uvek sam te cenio Rko da da da, i kad se probudih i vidim da Len trpa a ovaj u prvoj postavio bio sa 2/3 1/1 na kraju treće već sam bio u zbuno,šta vo bi sa mojim najsigurnijim tipom za noćas? Ali kad prošitah da si i ti na nemu,bi mi lakše,znam da si ti Onaj koji Zna,haha ha.
By Darko1987
UcenikBGD wrote:

:D :D :D
Uvek sam te cenio Rko da da da, i kad se probudih i vidim da Len trpa a ovaj u prvoj postavio bio sa 2/3 1/1 na kraju treće već sam bio u zbuno,šta vo bi sa mojim najsigurnijim tipom za noćas? Ali kad prošitah da si i ti na nemu,bi mi lakše,znam da si ti Onaj koji Zna,haha ha.[/quote]

Phoenix je divlja ekipa, kod njih se ništa ne zna, ali Greg je jednostavno morao večeras u over.... :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: