Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By canca
iggidala said

THUNDER BOY said

pratim vec dugo vrijeme ovaj forum i slazem se sa kolegom sto je danas rekao da se iz dana u dan samo isti igraci forsiraju i najvise analiza bude na 5 igraca od njih 30-50

Atlanta Hawks: Teague, J. (15.5) vise
San Antonio: Duncan, T. (17.5) manje
Miami Heat: Bosh, Ch. (15.5) vise
ja cu pokusati na ovaj trojac pa da vidimo sta ce da bude

Meni se svida izbor http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ) za razliku od cance.. Ima neke logike u ovom. Bar kako ja vidim u svojoj glavi. Cuvanje igraca i kvalitet pojedinca.

Nisam ja rekao da se meni ne svidja, nego kritizira forum kako se uvijek isti igraci stavljaju a onda postavi igrace bez analiza ? Pa da je bar po jednu recenicu napisao ovako ce najvjerovatnije biti prebaceno u drugu temu
By iggidala
canca said

iggidala said

THUNDER BOY said

pratim vec dugo vrijeme ovaj forum i slazem se sa kolegom sto je danas rekao da se iz dana u dan samo isti igraci forsiraju i najvise analiza bude na 5 igraca od njih 30-50

Atlanta Hawks: Teague, J. (15.5) vise
San Antonio: Duncan, T. (17.5) manje
Miami Heat: Bosh, Ch. (15.5) vise
ja cu pokusati na ovaj trojac pa da vidimo sta ce da bude

Meni se svida izbor http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ) za razliku od cance.. Ima neke logike u ovom. Bar kako ja vidim u svojoj glavi. Cuvanje igraca i kvalitet pojedinca.

Nisam ja rekao da se meni ne svidja, nego kritizira forum kako se uvijek isti igraci stavljaju a onda postavi igrace bez analiza ? Pa da je bar po jednu recenicu napisao ovako ce najvjerovatnije biti prebaceno u drugu temu

To svakako, slazem se sa tobom. Ali eto , biti ce mozda je i dobro odabrao na slijepo :P
By maxeta
canca said

Maricuj said

Phoenix-Brooklyn 2 @ 1.47

Netsi veceras gostuju kod Phoenixa koji je jedan od losijih ekipa ove sezone.Susreli su se jednom kada su Netsi u svojoj dvorani akocom slavili sa 20 razlike.Mislim da sinocnja utakmica protiv Clippersa nije ostavila velikog traga na ekipi Netsa te ocekujem da ce veceras svojom agresivom dobiti domacine,jednostavno su bolji na svim pozicijima i siguran sam u ovaj pick.

Holiday over 17.5 @1.75

Susret izmedu Sacramenta i Philadelpije a moj je pick over Holidaya.Jrue je u solidnoj formi izuzev tekme protiv Clippersa di je ubaacio samo 2 poena,protiv Denvera je ubacio 18 a protiv Portlanda 27.Phila je u vrlo dobroj formi,ponajvise zahvaljujuci Holidayu,danas ocekujem jednu brzu tekmu izmedu dvije ekipe koje su rasterecene i tu vidim priliku Holidaya da svojim napadackim kvalitetama bude na nivou,Sacramento je medu ekipama koje gube najvise lopti na utakmicama i bit ce tu i lakih poena za Holidaya.

FortunaWin
Tecaj:2.57
Ulog:10/10

phila u dobroj formi ? Sta ti pusis da i mi probamo ?...

... Phila u zadnjih 10 ima 3-7, niz od 2 poraza...
By bibi0987
#8122 LISTIC

LeBron James (26.5) manje (1.8) - Proslu puta LeBron me iznevjerio,ali siguran sam da nece biti tako ove veceri. Prvi razlog je to sto igraju protiv najslabije momcadi NBA lige i siguran sam u blowout. Drugi razlog je to sto ce se po mom misljenju LeBron danas vise posvetiti razigravanju i asistiranju svoje momcadi te da nece biti potrebe da forsira svoj sut.

Ricky Rubio (13.5) manje (1.7) - Po mom misljenju ova granica je previsoka za Rubia kojemu je prosjek po utakmici 9.7 poena i to je jedan razlog zasto sam ga uzeo danas. Drugo razlog je izostanak Noaha veceras pa ce se Rubio vise koncentrirati na asistiranje pod kos svojim centrima kojima ce biti znatno lakse postizati poene nego njemu iz vanjskog suta.

FortunaWin
Kvota:3.06
Ulog: 10/10
By canca
maxeta said

canca said

Maricuj said

Phoenix-Brooklyn 2 @ 1.47

Netsi veceras gostuju kod Phoenixa koji je jedan od losijih ekipa ove sezone.Susreli su se jednom kada su Netsi u svojoj dvorani akocom slavili sa 20 razlike.Mislim da sinocnja utakmica protiv Clippersa nije ostavila velikog traga na ekipi Netsa te ocekujem da ce veceras svojom agresivom dobiti domacine,jednostavno su bolji na svim pozicijima i siguran sam u ovaj pick.

Holiday over 17.5 @1.75

Susret izmedu Sacramenta i Philadelpije a moj je pick over Holidaya.Jrue je u solidnoj formi izuzev tekme protiv Clippersa di je ubaacio samo 2 poena,protiv Denvera je ubacio 18 a protiv Portlanda 27.Phila je u vrlo dobroj formi,ponajvise zahvaljujuci Holidayu,danas ocekujem jednu brzu tekmu izmedu dvije ekipe koje su rasterecene i tu vidim priliku Holidaya da svojim napadackim kvalitetama bude na nivou,Sacramento je medu ekipama koje gube najvise lopti na utakmicama i bit ce tu i lakih poena za Holidaya.

FortunaWin
Tecaj:2.57
Ulog:10/10

phila u dobroj formi ? Sta ti pusis da i mi probamo ?...

... Phila u zadnjih 10 ima 3-7, niz od 2 poraza...

pa da, u zadnjih 19 utakmica imaju 4 pobjede i on napise da su u dobroj formi. I jos na listicu igra ulog 10/10, zamisli da netko tko ne prati nba puno a cita ovaj forum (a vjerujem da ih ima dosta) procita analizu i odigra i philu jer je ona u ''dobroj'' formi. Ne kazem da nece veceras dobiti, sve je moguce, ali opet ako ce te vec pisati bar napisite dobre informacije bem ti natjecanje...
By canca
#8126 Izvinte zbog mojih off topica danas, inace se ne volim ukljucivati u nikakve rasprave ni ista nego samo dodjem ostaviti koji ''dobitni par''. Ali danas mi vrag neda mira napisati nesto kada vidim svakakve postove. Jos cu ovo napisati i pokusat cu izbjegavati vise ovakve rasprave. Ja se slazem da ne treba ponavljati iste parove i ako je netko vec analizirao taj par i ti ga mislio, ako nema sta novo dodati bolje nista ne pisati. Ipak dok je ovo natjecanje ja mislim da se to treba tolerirati jer kao sto sam rekao, NYK je sinoc bio objasnjen i ja nisam nista novo rekao ali sam opet napisao jer sam takav tiket igrao i sta sada. I volio bih (to sam vec spominjao) vidjeti uplate i tikete ovih sto igraju 10/10. Znam da to nije moja stvar i sve ali opet jako me zanima koliko ulazu i siguran sam 95 % da ne uloze preko jedne trecine love sto imaju na racunima. I meni to i ne smeta toliko, hajde zele zaraditi tih 50 € ali mi je najvise zao ovih sto dodju na forum naci pokoji par a ne prate nba i vide strucnjake koji igraju 10/10 i naravno prate kada je netko toliko siguran i onda izgube lovu,i tako po nekoliko puta.. I samo bih na kraju volio pitati Krnju koji ne moze trudnog slona u špajezu pogoditi a svaki dan igra 10/10 tikete kolika mu je banka pa mu to uspijeva..

Izvinite jos jednom na off topicu, sada se okrenimo parovima za veceras
By Baja
#8129 Ja stvarno nemam volje ista analizirat jer ova je igra upropastila forum 95 posto novo registriranih forumasa nikad nije vidjelo 50 eura i prodalo bi rodenu mamu za njih sto je zalosno i ne razumijem cemu pisanje analiza ako i sam ne igras te parove.
Krnja je sve lijepo reko pametno dosta.
By BGriffin32
#8131 Min-Chi:Ridnour L. (10.5) manje 1,7
Zadnje 3 utakmice zabio je 12, 4, 6 .- 22 poena, u prosjeku 7 poena i mislim da večeras neće dati više od 10 poena.Ridnour uzima oko 7-8 šuteva po utakmici i mislim da uz tako malo šuteva ne može preći ovu graniciu i još Chicago igra solido obranu...

Sac-Phi:T.Evans (16.5) manje 1,82
Ja ga uvijek igram manje i prolazio je većinu puta. Neku večer sam ga stavio više i dao je 4 ili 6 poena mislim da neće ni večeras dati više od 10ak poena...

Phoenix-Brooklyn 2 1,45
Brooklyn je dobra ekipa. U prošloj utakmici nisu mogli zadržati vodstvo u zadnjoj četvrtini protiv Clippersa i izgubili su. Mislim da su mnogo bolji od Phoenixa i da će dobiti ovu utakmicu..

Sretno :)
By maxeta
#8133 Dallas-Utah 1 kvota 1.42

...direktan duel za osmo mjesto u play-offu... i Utah i Dallas zaostaju za Lakersima i tko izgubi mislim da više nema šanse za hvatanje osmog mjesta...Millsap nakon ozljede koljena nije onaj stari što bitno utječe na igru Utaha što potvrđuje i forma jer u zadnjih 10 tekmi imaju omjer 2.8 uz tri poraza u nizu...nasuprot tome, Dallas ima 7-3, razigranog Dirka , iskusnog Cartera, i domaći teren što je prednost ako znamo da je Utah u gostima na 10-26...dobili su ih zadnje četiri kući i 18 od 21 ukupno, očito ima leže...obzirom da i Portland igra u dobroj formi ( a večeras gostuje u Oklahoni i očekivati je poraz, mada ? ) i nalazi se u direktnoj borbi za 8. mjesto, Dallas mora večeras dobiti, bolji je i po meni je to zicer ...

Min-Chi:Rubio R. (13.5) 1 kvota 1.7

...povratkom ozlijeđenih igrača Minnesote, Rubio se posvetio asistima...po običaju puca po košu samo kad mora što se vidi po postotku šuta, zadnje tri tekme 3-7, 4-13 i 1-6...naravno da je moguće da će prebaciti ovu granicu, ali računam i na standardno dobru obranu Chicaga pod košem, sa Dengom, Noahom i Boozerom...Chicago se takoreći nalazi u play-offu ali mislim da će odigrati čvrstu utakmicu da izbore što bolji plasman radi domaćih utakmica...s obzirom da igraju sa jednom od najlošijih ekipa u NBA, misli da će to i ostvariti...

fortunawin, ukupna kvota 2.44 ulog 10/10