Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By canca
#8183 krnja otidji gore malo i procitaj sta sam pisao, ignorirat cu ovo i ne nerviraj me bezveze, ja sam se ispricao i ne zelim biti ni sa kim u losim odnosima, a ti ako ces i dalje nastaviti tvoja stvar

EDIT : I ja sam bio rekao Knightu da me izbaci iz natjecanja ali nakon sto mi je fortuna pocela limitirati uplate i odbijati tikete i smanjivati kvote odlucio sam ostati i uzeti im sto vise love, ako dobijem kakav bonus ja cu im probati jos love uzeti, supacka kladionica
By Krnja
canca said

I da rijesimo to vise. Krnja izvini ako si se uvrijedio toliko to mi nije bila namjera, nego sam samo napisao da me zivciraju takve stvari i u prvom postu sam napisao da to nije moja stvar, a ti me nemoras spominjati u svakom postu i provocirati. Rijesili smo, ja necu zabadati nos u tvoje uloge i to, tvoja stvar a ti mene ne spominji bezveze po postovima i ne prozivaj, a dao sam ti i savjet da ne igras 10/10 tikete jer ne smijes vise pasti na takvim tiketima.. I da, MVP,Baja,kokodril nemojte pogresno shvatiti, vi ste mi prvi na pamet pali u kontekstu da se trudimo poboljsati forum, a ja naravno cijenim vase znanje o NBA-u.

sad tek vidim
jbg stari sljedeci puta pazi ak si ogorcen na nesta i ak ti smeta moze se normalno reci i rjesit cemo a ne prozivat i kritizirat druge ;)
uzivaj
By maxeta
Veconja said

Svaka cast ovim magovima u kladuljama kak su pogodili granicu za zb poena tocno na 203,5 i Ellisa smotanog na 20,5 frajer je prakticno kriv za poraz svoje momcadi i jos je imo priliku zabit u 2-3 navrata od cega je bio i jedan jako los pokusaj za tricu eto... taman da je pogodio jos jedan kos ili tu nesretnu tricu peoso bi zb poena na tekmu i na njega... >_<

...ja sam se "upecao" na Ellisa ... :(
By Globetrotter
canca said

maxeta said

canca said

Maricuj said

Phoenix-Brooklyn 2 @ 1.47

Netsi veceras gostuju kod Phoenixa koji je jedan od losijih ekipa ove sezone.Susreli su se jednom kada su Netsi u svojoj dvorani akocom slavili sa 20 razlike.Mislim da sinocnja utakmica protiv Clippersa nije ostavila velikog traga na ekipi Netsa te ocekujem da ce veceras svojom agresivom dobiti domacine,jednostavno su bolji na svim pozicijima i siguran sam u ovaj pick.

Holiday over 17.5 @1.75

Susret izmedu Sacramenta i Philadelpije a moj je pick over Holidaya.Jrue je u solidnoj formi izuzev tekme protiv Clippersa di je ubaacio samo 2 poena,protiv Denvera je ubacio 18 a protiv Portlanda 27.Phila je u vrlo dobroj formi,ponajvise zahvaljujuci Holidayu,danas ocekujem jednu brzu tekmu izmedu dvije ekipe koje su rasterecene i tu vidim priliku Holidaya da svojim napadackim kvalitetama bude na nivou,Sacramento je medu ekipama koje gube najvise lopti na utakmicama i bit ce tu i lakih poena za Holidaya.

FortunaWin
Tecaj:2.57
Ulog:10/10

phila u dobroj formi ? Sta ti pusis da i mi probamo ?...

... Phila u zadnjih 10 ima 3-7, niz od 2 poraza...

pa da, u zadnjih 19 utakmica imaju 4 pobjede i on napise da su u dobroj formi. I jos na listicu igra ulog 10/10, zamisli da netko tko ne prati nba puno a cita ovaj forum (a vjerujem da ih ima dosta) procita analizu i odigra i philu jer je ona u ''dobroj'' formi. Ne kazem da nece veceras dobiti, sve je moguce, ali opet ako ce te vec pisati bar napisite dobre informacije bem ti natjecanje...

samo malo, neki tu gledaju omjer u zadnjih 20 tekmi,pazi 20 !!! malo pogledajte koju NBA tekmu pa ce te mozda znati ko igra dobro ko ne,ne kazem da su u jebackoj formi da razbijaju,s obzirom kako su igrali ove sezone sada su solidni,,jedan Denver ih je jedva pobijeedio sa slobodnim bacanjima u posljednjoj sekundi,izgubili su od Clippersa dobro nema veze prejaka ekipa za njih,pobijedili su Portland i Indianu a izgubili od Miamia,znaci porazi od Clippersa ajd bio je pobacaj velika razlike a jedan MIami ih je jedva dobio a odigrali odlicno protiv odlicnih ekipa Indiane a pogotovo Denvera i dobili vrlo dobar Portland,znaci to je zadnjih 5 tekmi,i sad ja nemam pravo napisati da su u najmanju ruku u solidnoj ak ne i dobroj formi s obzirom da dans igraju sa ispodprosijecnim Sacramentom te da su u ranijem dijelu sezone gubili po 10+ razlike od svih mogucih ekipa...pa dajte ljudi molim vas
By UncleDrew
UncleDrew said

Od mene jedan dubl za danas:

22.5/Aldridge L. (POR) manje 1,85

Na ovo sam se odlučio jer Portland ima teško gostovanje kod Oklahome koja baš ne briljira u zadnjih par utakmica ali znamo svi kako igraju kod kuće i nadam se blowoutu ovdje.LaMarcus igra u fenomenalnoj formi zadnjih 7 je otišo 20+ ali mislim da toj seriji mora doći kraj jednom i nema bolje prilike za to od Oklahome i jednog od najboljih blokera lige Ibake koji u tandemu s Perkinsom čini respektabilan obrambeni par u reketu,istina LaMarcus više voli igrati licem prema košu i pick and pop koji sa Lillardom radi stvarno sjajno ali nadam se da će ga uspjeti Ibaka zadržati ispod granice i ako KD i Russ obave svoje u napadu blowout je neizbjezan i onda će LaMarcus odsjediti zadnju četvrtinu a mislim da će teško do tada uspjeti zabiti 23 čak i u ovakvoj formi.

18.5/Lopez B.(BKN) više 1,85

Phoenix ima velikih problema na poziciji centra gdje su prve 2 opcije ozljeđene Gortat i Oneal i na centru starta Scola koji nije klasični centar i mislim da bi trebao to Lopez iskoristiti koji je ove sezone jedan od najboljih centara lige a bio bi možda i najbolji da obranu zna igrati.Prije 2 utakmice je Dallasu ubacio rekord karijere 38 koševa i prošlu Clippersima koji su sjajni u reketu ubacio 18 i onda ne vidim kako ne bi to mogao i Phoenixu ubacit jedino me strah blowouta kojeg se nadam neće biti.

kladionica favorit.

nanjušen prekid serije aldridgea osto na 10,WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
By euskal
#8190 3 dan u nizu po 1 parConfused,vrazji Westbrook i njegov under kad ne treba,skinem Parkera i Hardena tko je gledao zna na koji nacin su prosliWink i cekam Lopeza koji takodjer prodje,u zadnja 4 dana 12/17,ali uzalud kad dobitak ode u krivom smjeruYell.Bit ce bolje valjda danasLaugh
By Master Yoda
MasterYoda said

dana idemo ovako:

Al Horford (-18,5+) više 1,85

iako nije više onako uvjerljiv kao prije mjesec dana ovdje očekujem čisti over iz par razloga, broj jedan, već su igrali protiv Bucksa dva puta ove sezone i Horford im je ubacivao 26 i 23 s time da je ovih 26 ubacio prije 4 dana, drugi razlog je taj što Bucksi prosječno primaju od protivničkih centara čak 21 koš i pod broj 3 bi naveo već poznati izostanak Pachulie i vrlo vjerojatni izostanak Ivana Johnsona koji jučer nije trenirao zbog problema s leđima tako da Horford doslovno nema prave zamjene i očekujem veliku minutažu za njega pošto nikakav blowout ovdje ne dolazi u obzir

Carlos Boozer (-16,5+) više 1,85

igrač kojeg sam valjda ove sezone valjda najviše puta odigrao i u većini slučajeva je bio sretan pa se tako nadam i danas, danas Bullsi igraju u gostima kod Wolvesa koji su se dosta pojačali zadnjih tjedan dana povratkom Peckmana i Kirilenka, ovo sam odabrao iz razloga što Chicahu fali Noah za današnju utakmicu pa će velika većina lopti u reketu ići na njega pošto će im startni centar bit Mohammed koji nema dobru kvalitetu, isto tako Minnessota prima čak 21 koš u prosjeku sa Boozerove pozicije, jedini minus bi mogao biti povratak Gibsona nakon ozljede pošto će on i Boozer dijelit minutažu, ali ako je sinoć Indiani uspio ubacit 18 koševa za samo 27 minuta na parketu onda ne vidim razlog zašto to ni danas ne bi ponovio

kladionica: Germania
ulog: srednji

WINNNN, Horford 22, Boozer 19, idemo danas po nove pobjede
By st sonic
st sonic said

Al Horford 18,5 over

Evo ponavljanje ovog para i ža mi je, jer vidim da je Master Yoda već objasnia Horforda... Ali još sinoć san ga označia za danas kao jedan od glavnih pickova pa ga moran spomenit svejedno. Yoda je više manje reka sve bitno: izostanak Pachulie, zadnja 2 puta im je ubaciva 26 i 23 poena, a obrana Bucksa je na njegovoj poziciji tanka, točnije druga najlošija u lizi, pa očekujem da i večeras ubaci bar 20-ak poena. Nada sam se granici od 17,5 bar u jednoj kladari ali nismo te sreće, svugdi je na 18,5 kako vidim.

T.Evans 15,5 over

Sacramento igra doma kontra Phile, koja na poziciji pg-a prima u prosjeku 20,6 koševa šta je osjetno više od evansove granice večeras. Današnja je granica i smanjena u odnosu na jučer kad je bila 16,5 ali igrali su protiv denvera i tu se očekiva njegov under, tako je i uzea manje šuteva i odigra smanjenu minutažu za ostanak u underu, pa je danas dobro došlo ovo smanjenje granice. Nekidan je protiv Minnesote na poluvremenu ima 2 poena, a na kraju utakmice završia na 21 poen, tako da to je igrač koji protiv ovakvih ekipa može eksplodirat i izvuć svoj maksimum. Prošli put im je ubacio čak 29 poena, skoro duplo više od današnje granice, kad ga je čuva Holiday s kojim bi i danas triba bit u matchupu. Danas ne očekujem neki blowout ovde ili tako nešto, već tijesniju utakmicu većinu vremena, s više poena Sacramenta nego što su prošli put zabili u međusobnom ogledu (samo 80 poena, ali svejedno je Evansovih 29), jer u zadnje vrime doma zabijaju rutinski preko 100 koševa, pa su samim time veće šanse za dobar broj evansovih koševa... ovo je nba, i kocka, di se svašta može desit ka npr. Monroe jučer, ali ako isključimo nadnaravne pizdarije i uroke neke http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif po meni jedan od sigurnijih parova danas...

kladara: omraženi SuperSport

Prošlo... Horford 24, Evans 19 Smile