Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By tininho
#8340 ja danas igram tri listića, jučer sam digo ogromne novce na nelsonu, i kada dodam da mi je to drugi max ulog ovaj mjesec, imam finu banku za ožujak, no danas idem jako na nekoliko listića.
Prvi listić
Wales-Hrvatska zbroj žutih kartona over 4.5 koef 1.85
Ovo je zicer dana po meni, a i po svim informacijama koje slušamo. Naime govori se o tome da će se naši čistiti od kartona i da bi ih barem 5 trebalo dobiti žuti. Kada na to dodamo mentalitet Velšana, ludog Bellamya i tvrdu tekmu, ne vidim kako ovaj par ne može ne proći. Na ovo idem sa maximalnim ulogom. Kladionica SS

Drugi listić
Azerbajdžan- Portugal 2 Koef 1.35
Portugal makar bez Ronalda i makar su u totalnom kaosu, svejedno je duplo jači od Azerbajdžana. Ne smiju si priuštiti prosipanje bodova, pogotov kada znamo da su i zadnju protiv Izraela osvojili samo bod. Tu utakmicu sam imao prilike gledati i moram priznat da su mi u nekoliko navrata Portugalci izgledali komično, no svejedno mislim da Mouthino, Veloso, Coentrao i ekipa mogu ovo bez problema dobiti, pa čak i pokriti hendikep
Brown over 16.5
Uzvrat između Kubana i Valencije, prošlu im je zabio 19 koševa. Na Browna se igra jako puno, sa linije slobodnih bacanja je odličan, i ima jako dobar postotak šuta sveukupno. Danas ga očekujem na maximalnoj minutaži i očekujem da će uzeti barem nekih 15 šuteva, što bi uz 4 5 slobodnih bacanja trebalo biti sasvim dovoljno za prolaz ovoga para. Naravno na ovakve tipove može utjecati veliki broj stvari, ozljeda, užasan šut... Iz tog razloga ovaj par nije za maximalan ulog, ali ja ga igram za srednji ulog
Kladionica SS
Treći listić
Srbija- Škotska 1 koef 1.60
Ovaj par jednostavno moram odigrati. Ne zato što me je Srbija oduševila, nego zato što je Škotska katastrofa. Isto tako Mihajlović nakon velikog derbija i nakon poraza ovo mora dobiti ili gotovo sigurno leti sa klupe. Ako pogledamo kvalitetu momčadi Srbija je sigurno mnogo jača. Ne očekujem neko kantanje, ali pobjeda Srbije po meni ne bi trebala doći u pitanje danas.

Belgija- Makedonija 1 Koef 1.25
Ovo je po meni zicer dana i ne vidim načina kako Makedonija može otići doma sa manje od 4 gola u mreži. Belgija ima najbolju mladu momčad u europi. Igrači kao Hazard, Vertonghen i Fellaini me oduševljavaju. Mislim da su i oni svjesni kako su u utrci sa Hrvatskom i čeka se tko će prvi pogriješiti. Sumnjam da će se to danas dogoditi, pogotovo zato što im se još vraća i kapetan Kompany, i kada pogledamo obranu Belgije vidimo da djeluju stvarno impresivno. Kladionica Favorit
By Dzeva Melo
Dzeva Melo said

Berdych - Falla (6,5) h2 1,45

Fino od kladionica. Sto se tice ovog meca prenapumpan hendikep, jeste da ce ga berdych dobiti ali preko 6,5 gemova razlike tesko, tesko. Berdych prosle sedmice stigao do polufinala indian wellsa gdje je izgubio od rafe i onda dosao u miami gdje se okupila sva svjetska elita ove sedmice. U prvom kolu je bio slobodan dok je u drugom igrao mec protiv spanoljca daniela gimeno travera koji odmah da napomenem je klasicni zemljas. U tom mecu Berdych je pobijedio 5-7 7-6 6-2 Jedva, jedva i to protiv zemljasa. Jedan veoma los mec gdje je dugo trazio svoj ritam i na kraju cak zamalo i da izgubi taj mec, ali provukao se nekako. Inace na hardu ove sezone ima skor 16-5, ipak spada medju svjetsku elitu. Sto se tice Falle tipican igrac betona koji vecinu sezone provede na betonu na challengerima u americi i redovno se nadje u glavnom zdrijebu malo vecih turnira na betonu. U prva dva kola je dobio soedu sa 7-6 6-1, u drugom verdasca 7-6 6-3. Nije imao nimalo lahke protivnike ali ih je lagano rijesio u 2 seta. Ima solidnu servu sto mu omogucava da nekad osvoji lake poene ali ima i dobru igru sa osnovne linije koja bi mogla izluditi Berdycha pa oteti i koji gem jer Falla je borac. Head to head je 1-0 za berdycha koji ga je prosle godine dobio u tokyu 6-3 7-5 gdje je pokriven cak znaci hendikep i od 5,5. Falla ove sezone ima skor na betonu 6/6, ne nesto impresivan ali pokazuje znake forme u zadnja dva meca. Berdych bi trebao ovaj mec dobiti, sto ne bi trebalo dolaziti u sumnju ali da ce lako ne vjerujem..losu je igru pokazao u prvom mecu na turniru gdje je se mucio protiv duplo slabijeg protivnika na toj podlozi od falle. Falla solidan igrac i protiv Berdycha koji se jos navikava mislim da moze lahko pokriti ovu granicu jer falla svojim servisom i igrom sa osnovne linije sigurno ima snage za osvojiti 6 gemova u mecu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif sretno.

Lagani prolaz: 2-6 7-6 6-3 u potpunosti pogodjena analiza, bas kako se i ocekivalo :D
By Dzeva Melo
#8346 Berdych - Querrey (4,5) h2 1,45. takodjer na manje uloge mozete odigrati (3,5) h2 1,95, i tip 2 3,50. Ali napominjem (4,5) h2 je glavni odabir za danas, ova dva preporuke ako igrate all round tikete.

Jucer sam stavio par Berdych-Falla na (6,5) h2 i laganno pogodio. Berdych nastavio gdje je stao u drugom u kolu. Opet losa igra, opet je dozvolio da mu igraci prave brejkovi, opet se muci sa formom i udarcima...jucer sam pisao kako je u drugom kolu u 3 seta jedva dobio travera spanoljca igraca koji je tipicni zemljas, gdje je dosta grijesio ako nekoga zanima vise o tome moze naci u mom prethodnom postu. Jucer se sve poklopilo sa tom analizom, jucer jedva dobio Fallu cak 44 NEPRISILJENE GRESKE NAPRAVIO, pa to nije normalno, spasio je 2 mec lopte, jedva se opet provukao u 3 seta a napominjem to su sve prosjecni igraci..solidni ali za igrace tipa Berdycha to su trebale biti rutinse pobjede od 2-0. Falla ga je jucer lako dobio u prvom set sa cak 6-2, posle kojeg se odma znalo da ce lako hendikep biti pokriven, ali isto mu se desilo i u drugom kolu protiv travera gdje je izgubio prvi set, znaci na ovom turniru veoma lose ulazi u meceve i nije puno skoncentrisan. Sto se tice Kverija u drugom kolu nekako dobio kubota sa 2-1 u setovima u trecem kolu tj jucer nije ni izlazio na teren jer je raonic zbog bolesti predao mec bez borbe, sto je jedan veliki plus za kverija jer ce izaci maximalno spreman i fokusiran na ovaj mec. Kveri ove sezone ima skor na betonu 9-4 i nema neke zapazene rezultate ove godine ali svi znamo da je to predobar igrac. Sto se tice njega samog visok je 198 cm, forsira samo beton to mu je omiljena podloga, i osvaja dosta lahkih poena, nije tip servera kao karlovic, raonic, isner ali je u samom vrhu sto se serve tice. Kada uhvati ritam serviranja njegovi gemovi traju po minut. Ovo je premal koeficijent za ovaj par :/ realno bar 1,40 je trebalo biti na Berdycha koji pravi dosta neiznudjenih gresaka, van ritma je. Key facts za danas su mislim losa forma berdycha koji se mucio protiv slabih igraca gdje je spasavao mec lopte, pa se pitam sta ce biti tek danas protiv pravog betonasa i dobrog igraca, dalje umor berdycha, umor mora biti prisutan jer je proveo oko 4 sata do sada u 2 dana u 2 teska meca dok kveri jucer nije ni igrao svoj mec i danas sigurno 100% pripremljen i motivisan izlazi na megdan Berdychu. mislim da bi se ovaj hendikep od 4,5 trebalo lagano skinuti, ali realno mislim da je odlicna prolaznost i hendikepa od 3,5. zbog svega ovog navedenog moze se na nekom opustenijem tiketu odigrati i pobjeda kverija koja i ne bi bila iznenadjene jer to moze uraditi sigurno. Eh eto, ali par dana (4,5) h2. Zadnja 4 para tenisa su mi prosla, nadam se da nastavljam dobru seriju i nadam se da ste zadovoljni mojim analizama. sretno.
By Globetrotter
#8347 za danas vrlo dobra ponuda ostalih sportova a ja idem s jakim ulogom na ove parove..

Hokej: Dinamo M-St.Petersburg gost daje vise od 1.5 gola @ 1.38

Moram priznati da me ova opcija jako iznendaila i po meni ovo prolazi bez velikih problema,iako je sve moguce naravno.St.Petersburg u seriji na 4 dobivene gubi 2-0 i serija se sad preslila u Moskvu.Razlozi zasto mi se ovo cini zicerom su jednostavni,St.Petersburg je izgubio prve dvije tekme iako su bili dominantniji na terenu,u drugoj utakmici su uputili čak 43 udarca,22 vise od Dinama,a u oba ta susreta su vec dali 2 gola iako su izgubili i promasivali nemoguce,a i inace su daleko najbolji napad u Rusiji, i siguran sam da ce danas dati barem 2 gola.

Makarova/vesnina-Raymon/Robson 1 @ 1.35

Jos jedan dosta siguran par po meni.Makarova /Vesnina vec duze igraju zajedno i postale su jedan od boljih parova u svijetu zenskog tenisa.Raymond/Robson su svoje prve zajednicke meceve odigrali na ovome turniru te su se jedva provukli kroz 2.kolo svladavsi prosjecan par Tanasugarn/Maler 10-8 u 3.setu.Makarova/Vesnina ove sezone imaju impresivnu statistiku,odigrali su 13 meceva i izgubuli samo 1,i to u finalu Australian Opena od Errani/Vinci,a prosli tjedan su osvojili Indian Wells dobivsi u finalu Srebotnik/Petrovu..do sad nemaju meddusobnih susreta ali sve je na strani ruskinja i ocekujeem njihov trijumf.

Malta-Italija vise od 2.5 @ 1.44

Malta mozda vise nije kanta za nabijanje kao prethodnih godina ali s obzirom da je Italija dobila neki novi stih u vidu Ballotelija i El Sharawija ocekujem danas jako napadacku Italiju,mozda malo i neatipicnu s obzirom na njihov stil igre.Gledajuci prijateljsku tekmu protiv Brazilu kojeg u pojedinim dijelovima susreta u potpunosti nadigrali ne mogu zamislit da ne daju barrem 3 komada maltezanima.U prvom medusobnom susretu u Italiji bilo je samo 2-0..Malta je svoj zadnji susret u kvalifikacijma odigrala u Bugarskoj di su ih prosjecni domacini ispratili sa 6 komada..iako su zadnje dvije domace tekme odigrali solidno protiv slabjih ekipa 0-0 sj.irska i 0-1 armenija to nikako nije rang Italije i ocekujem da ce domacini brzo puknit i da ce Balloteli i drustvo lako kaznjavati sve pogreske domacina.

FortunaWin
Kvota:2.68
Ulog:10/10
By UncleDrew
#8349 Listić:

Belgium - Macedonia 1 1,20

Belgija puno bolja momčad i očekujem laganu pobjedu kao i prije par dana u Makedoniji kad je bilo 0:2 imaju par vanserijskih igrača:Hazard,Fellaini,Kompany...

Wales - Croatia 2 1,80

Hrvatska vodi mrtvu trku sa Belgijom za 1. mjesto u skupini i bit će zanimljivo do kraja i nitko ne želi kiksati prije njihovog dvoboja.Za Wales neće igrati Ramsey uz Balea njihov najbolji igrač a i Bale je upitan jer je imao neku virozu i izašao je prošlu utakmicu na poluvremenu ako i on ne bude igro ovo će biti lagana pobjeda ali i ako bude igrao jedina opasnost prijeti od njega i vjerujem da će uvijek biti 2 3 igrača uz njega a Hrvatska je puno bolja momčad i puna samopouzdanja nakon pobjede protiv Srbije i očekujem nova 3 boda.

TSONGA, JO-WILFRIED - CILIC, MARIN 1 1,60

Zanimljiv dvoboj nas očekuje u Miamiu gdje su obadvojica sa 2:0 rješili prve prepreke na turniru.Tsonga je ispratio kući Troickog i Nieminena a Čilić Giralda i jučer sjajnom predstavom domačina Isnera.Tsonga iako nije na razini kakvoj zna biti uvijek je neugodan protivnik sa svojom bombom od servisa i agresivnom igrom i mislim da se Čilić neće uspjeti nametnuti a i poznato je da kada nije favorit u meču često takve mečeve gubi,čak ih i poklanja i ruka mu se zakoči kad igra protiv igrača iz Top 10 i to je jedan od razloga zašto nemože napraviti iskorak na ljestvici.Biti će težak meč to sigurno isplati se probat i over gemova jer je lako moguće ali ja očekujem da će Tsonga biti odllučniji u važnim trenucima i odnijeti pobjedu.

Kvota:3,45
By canca
#8351 Ferrer D.-Nishikori K. 1 1.26
Danasnji dan u Miamiju svojim mecom ce otvoriti David Ferrer i Kei Nishikori. Ferrer je jedan jako dobar i pozrtvovan igrac koji trci za svaku lopticu i nikada ne odustaje. Jedini problem je po meni sto je malo u glavi nestabilan kada igra protiv velike cetvorke odnosno Federera, Noleta, Nadala i Murraya. Ako u tim mecevima izgubi prvi set on sebi kao da u glavi kaze sta ti radis ovdje ne mozes im nista i onda pocne glupe greske praviti i tu je kraj mecu. Protiv ostalih igra odlican tenis i jako ga je tesko pobijediti jer je to odlican igrac koji pruza najbolje partije na zemlji a i na hardu je dobar. Ovu sezonu igra odlicno, osvojio je dva turnira u Aucklandu i Buenos Airesu, igrao finale Acapulca, polufinala Dohe i Australian Opena. Ovdje je u prvom kolu bio slobodan, u drugom mu je Tursunov predao prije pocetka meca a u trecem je bio bolji od Fogninia 6-1 7-5.
Njegov protivnik danas biti ce japanski tenisac Kei Nishikori. Nishikori u zadnje vrijeme pruza jako dobre partije sto ga je i dovelo na 15-u poziciju. I on je dobro otvorio sezonu, igrao je polufinale Brisbena, sesnaestinu finala Australian Opena, osvojio je turnir u Memphisu.. Na ovom turniru je kao i Ferrer bio slobodan prvo kolo, zatim je u drugom bio bolji od Hanescua 6-3 6-3, i u trecem od Malissea 6-2 7-5. Gledao sam ga u mecu protiv Malissea i nije on bio toliko dobar koliko je Malisse bio los. Nishikori je pruzio korektnu partiju ali da je Malisse bio na jacem nivou mislim da bi odveo mec bar u treci set.
Ova dva tenisaca do sada su se surela 4 puta i obojica su dobila po dva susreta. Zadnji put susreli su se ove sezone na Australian Openu kada je slavio Ferrer 6-2 6-1 6-4. Nesto tako ocekujem i danas jer po meni Nishikori nema sta traziti u ovom mecu. Ferrer je u odlicnoj formi, ovdje brani cetvrtfinale tako da ocekujem pobjedu. Nishikori ako bude igrao kao protiv Malissea ovdje nece imati sto traziti jer ce Ferrer znati iskoristiti pogreske mladog japanca i odvesti mec u svoju korist.

Tsonga J.W.-Čilić M. 1 1.46
Nama mozda i najzanimljiviji mec odigrat ce Jo Wilfried Tsonga i Marin Cilic. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP mjestu. Ove godine i nije bas na nivou na kojemu smo ga navikli gledati ali i dalje ostvaruje dobre rezultate. Osvojio je turnir u Marseillu i igrao cetvrtfinala Australian Opena i Indian Wellsa. Na ovom turniru je bio slobodan prvo kolo, u drugom je bio bolji od Troickog 7-6 6-3, a jucer je u trecem pobijedio Nieminena 6-3 6-3. Gledao sam ga u oba meca i pruzio je dvije veoma razlicite partije. U prvom susretu protiv Troickog jako je lose igrao, Troicki je imao i brejk, a u tb-u je Tsonga vodio 5-1 da bi dopustio Troickom da se vrati ali je na kraju uspio nekako uzeti set. U drugom setu je na vrijeme napravio brejk i odrzavao ga do kraja meca. Jucer je pokazao skroz suprotnu igru i jednostavno unistio Nieminena. Igrao je brze i precizne lopte i nije dopustavao Nieminenu da nesto vise uradi i lagano je uzeo mec u svoju korist.
Njegov protivnik danas biti ce nas Marin Cilic. Cilic je tip igraca koji nam redovno uzme zivce igrali ga na kladionici ili ne. Jako je los u glavi i ako pocne grijesiti nece stat. Ima visine ali sevira kao neka cura iz WTA. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje turnira u Zagrebu, a na ostatku turnira nije napravio neke znacajne rezultate. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan, zatim je docekao Giralda i dobro se namucio dobivsi 6-2 7-6,a u trecem kolu tj sinoc igrao je protiv Isnera i dobio 6-3 7-6. Gledao sam malo taj mec sinoc i od muke sam prebacio. Isner panjina koji asevima uzima nekako gemove a u duzim razmjenama je Cilic skoro svaki put uzimao poene.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 4 puta i Tsonga vodi u omjer 3-1. Cilic je malo radio na reternu to mu priznajem ali mislim da nece imati nikakve sanse protiv Tsonge. Tsonga je jako atraktivan igrac i bori se za svaku lopticu i trci a ne kao ovaj nas strucnjak. Ako Tsonga bude igrao kao jucer i slao onako jake i precizne loptice sa osnovne linije trebao bi dobiti ovaj mec.

Francuska-Španjolska x2 1.34
Mozda i najzanimljiviju utakmicu ovog kola kvalifikacija odigrat ce reprezentacije Francuske i Spanjolske. Ove dvije repke nalaze se u grupi I zajedno sa Gruzijom, Bjelorusijom i Finskom. Ocekivano, Francuska i Spanjolska zauzimaju prve dvije pozicije, ali svi smo ocekivali da ce Spanjolska biti prva a Francuska druga. Razlog tome ponajvise je jako losa utakmica Spanjolske reprezentacije u petak, kada su na domacem terenu protiv Finske uzeli samo jedan bod. Francuzi se nalaze na prvom mjestu sa 12 bodova, uz 3 pobjede i jedan remi i gol razliku 8:3. Pobijedili su Finsku u gostima s 1:0, na domacem terenu tukli Bjelorusiju i Gruziju obe po 3:1, i igrali nerijeseno u Spanjolskoj 1:1. Spanjolci su na drugom mjestu sa 8 bodova,2 pobjede i 2 nerijesene uz gol razliku 7:2. Sa Francuzima i Fincima su odigrali 1:1, i pobijedili u gostima Bjelorusiju i Gruziju sa 4:0 odnosno 1:0. Spanjolska danas ne bi trebala imati previse problema u svome sastavu jer ce za ovaj mec biti spremni i Xavi i Xabi Alonso. Ocekuje nas jako dobra utakmica i jako je tesko prognozirati pobjednika, a moje misljenje je da svjetski prvaci Spanjolci nece dopustiti da u dvije utakmice uzmu samo jedan bod i tako bi Francuzi pobjegli na razliku od 5 bodova i tesko bi ih stigli i najvjerovatnije bi morali u baraz. Mislim da Spanjolska to nece dopustiti i da ce veceras odigrati kako se od njih i ocekuje i po meni se isplati odigrati x2 na Spanjolce.

kvota 2,47
ulog 9/10
By Dzeva Melo
canca said

Ferrer D.-Nishikori K. 1 1.26
Danasnji dan u Miamiju svojim mecom ce otvoriti David Ferrer i Kei Nishikori. Ferrer je jedan jako dobar i pozrtvovan igrac koji trci za svaku lopticu i nikada ne odustaje. Jedini problem je po meni sto je malo u glavi nestabilan kada igra protiv velike cetvorke odnosno Federera, Noleta, Nadala i Murraya. Ako u tim mecevima izgubi prvi set on sebi kao da u glavi kaze sta ti radis ovdje ne mozes im nista i onda pocne glupe greske praviti i tu je kraj mecu. Protiv ostalih igra odlican tenis i jako ga je tesko pobijediti jer je to odlican igrac koji pruza najbolje partije na zemlji a i na hardu je dobar. Ovu sezonu igra odlicno, osvojio je dva turnira u Aucklandu i Buenos Airesu, igrao finale Acapulca, polufinala Dohe i Australian Opena. Ovdje je u prvom kolu bio slobodan, u drugom mu je Tursunov predao prije pocetka meca a u trecem je bio bolji od Fogninia 6-1 7-5.
Njegov protivnik danas biti ce japanski tenisac Kei Nishikori. Nishikori u zadnje vrijeme pruza jako dobre partije sto ga je i dovelo na 15-u poziciju. I on je dobro otvorio sezonu, igrao je polufinale Brisbena, sesnaestinu finala Australian Opena, osvojio je turnir u Memphisu.. Na ovom turniru je kao i Ferrer bio slobodan prvo kolo, zatim je u drugom bio bolji od Hanescua 6-3 6-3, i u trecem od Malissea 6-2 7-5. Gledao sam ga u mecu protiv Malissea i nije on bio toliko dobar koliko je Malisse bio los. Nishikori je pruzio korektnu partiju ali da je Malisse bio na jacem nivou mislim da bi odveo mec bar u treci set.
Ova dva tenisaca do sada su se surela 4 puta i obojica su dobila po dva susreta. Zadnji put susreli su se ove sezone na Australian Openu kada je slavio Ferrer 6-2 6-1 6-4. Nesto tako ocekujem i danas jer po meni Nishikori nema sta traziti u ovom mecu. Ferrer je u odlicnoj formi, ovdje brani cetvrtfinale tako da ocekujem pobjedu. Nishikori ako bude igrao kao protiv Malissea ovdje nece imati sto traziti jer ce Ferrer znati iskoristiti pogreske mladog japanca i odvesti mec u svoju korist.

Nama mozda i najzanimljiviji mec odigrat ce Jo Wilfried Tsonga i Marin Cilic. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP mjestu. Ove godine i nije bas na nivou na kojemu smo ga navikli gledati ali i dalje ostvaruje dobre rezultate. Osvojio je turnir u Marseillu i igrao cetvrtfinala Australian Opena i Indian Wellsa. Na ovom turniru je bio slobodan prvo kolo, u drugom je bio bolji od Troickog 7-6 6-3, a jucer je u trecem pobijedio Nieminena 6-3 6-3. Gledao sam ga u oba meca i pruzio je dvije veoma razlicite partije. U prvom susretu protiv Troickog jako je lose igrao, Troicki je imao i brejk, a u tb-u je Tsonga vodio 5-1 da bi dopustio Troickom da se vrati ali je na kraju uspio nekako uzeti set. U drugom setu je na vrijeme napravio brejk i odrzavao ga do kraja meca. Jucer je pokazao skroz suprotnu igru i jednostavno unistio Nieminena. Igrao je brze i precizne lopte i nije dopustavao Nieminenu da nesto vise uradi i lagano je uzeo mec u svoju korist.
Njegov protivnik danas biti ce nas Marin Cilic. Cilic je tip igraca koji nam redovno uzme zivce igrali ga na kladionici ili ne. Jako je los u glavi i ako pocne grijesiti nece stat. Ima visine ali sevira kao neka cura iz WTA. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje turnira u Zagrebu, a na ostatku turnira nije napravio neke znacajne rezultate. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan, zatim je docekao Giralda i dobro se namucio dobivsi 6-2 7-6,a u trecem kolu tj sinoc igrao je protiv Isnera i dobio 6-3 7-6. Gledao sam malo taj mec sinoc i od muke sam prebacio. Isner panjina koji asevima uzima nekako gemove a u duzim razmjenama je Cilic skoro svaki put uzimao poene.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 4 puta i Tsonga vodi u omjer 3-1. Cilic je malo radio na reternu to mu priznajem ali mislim da nece imati nikakve sanse protiv Tsonge. Tsonga je jako atraktivan igrac i bori se za svaku lopticu i trci a ne kao ovaj nas strucnjak. Ako Tsonga bude igrao kao jucer i slao onako jake i precizne loptice sa osnovne linije trebao bi dobiti ovaj mec.

Mozda i najzanimljiviju utakmicu ovog kola kvalifikacija odigrat ce reprezentacije Francuske i Spanjolske. Ove dvije repke nalaze se u grupi I zajedno sa Gruzijom, Bjelorusijom i Finskom. Ocekivano, Francuska i Spanjolska zauzimaju prve dvije pozicije, ali svi smo ocekivali da ce Spanjolska biti prva a Francuska druga. Razlog tome ponajvise je jako losa utakmica Spanjolske reprezentacije u petak, kada su na domacem terenu protiv Finske uzeli samo jedan bod. Francuzi se nalaze na prvom mjestu sa 12 bodova, uz 3 pobjede i jedan remi i gol razliku 8:3. Pobijedili su Finsku u gostima s 1:0, na domacem terenu tukli Bjelorusiju i Gruziju obe po 3:1, i igrali nerijeseno u Spanjolskoj 1:1. Spanjolci su na drugom mjestu sa 8 bodova,2 pobjede i 2 nerijesene uz gol razliku 7:2. Sa Francuzima i Fincima su odigrali 1:1, i pobijedili u gostima Bjelorusiju i Gruziju sa 4:0 odnosno 1:0. Spanjolska danas ne bi trebala imati previse problema u svome sastavu jer ce za ovaj mec biti spremni i Xavi i Xabi Alonso. Ocekuje nas jako dobra utakmica i jako je tesko prognozirati pobjednika, a moje misljenje je da svjetski prvaci Spanjolci nece dopustiti da u dvije utakmice uzmu samo jedan bod i tako bi Francuzi pobjegli na razliku od 5 bodova i tesko bi ih stigli i najvjerovatnije bi morali u baraz. Mislim da Spanjolska to nece dopustiti i da ce veceras odigrati kako se od njih i ocekuje i po meni se isplati odigrati x2 na Spanjolce.

Moram te napomenuti da je u vrijeme zadnjeg meca nishikori bio u losoj formi i da se jebeno mucio sa fitnesom tako da danas ovaj mec ne bi trebao zavrsiti kao prosli, mada mislim da ce ferrer pobijediti ipak mali oprez, nishikori dobro igra i 15 je trenutno znas to, mene ne bi cudilo da pobijedi danas ferrera mada ne vjerujem, ali ne vjerujem ni da ce lako dobiti japanca :)
By canca
Dzeva Melo said

canca said

Ferrer D.-Nishikori K. 1 1.26

Moram te napomenuti da je u vrijeme zadnjeg meca nishikori bio u losoj formi i da se jebeno mucio sa fitnesom tako da danas ovaj mec ne bi trebao zavrsiti kao prosli, mada mislim da ce ferrer pobijediti ipak mali oprez, nishikori dobro igra i 15 je trenutno znas to, mene ne bi cudilo da pobijedi danas ferrera mada ne vjerujem, ali ne vjerujem ni da ce lako dobiti japanca http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

dobar je Nishikori ispostovao me dosta puta, ali mislim da on protiv Ferrera nema sta traziti tj da ne moze uzeti pobjedu, to je bar moje misljenje a vidjet cemo ubrzo jesam li u pravu bio
By canca
#8357 Srbija-Škotska
Ova utakmica je trebala biti otkazana zbog velike kolicine snijega na terenu ali svi su se udruzili i uspjeli maknuti snijeg sa travnjaka i cak su se pridruzuli i skotski navijaci. Zadnji pregled terena biti ce u 18 sati ali po svemu sudeci ce se igrati. Teren je u jako losem stanju i snijeg i dalje pada, mislim da bi se trebalo probati manje golova.