Lee 21,5 over
JR Smith 18,5 over
R.Anderson 17,5 under
barem se pokrila uplata na glavnom listicu i sitan plus ali dobro je....
royalac said
Načitah se svega i svačega![]()
Sreća pa nisam mogao ovo čitati prije nego što sam odigrao tikete![]()
Nego, ako može mala pomoć, dakle zanima me da li i koja kladionica pruža mogućnost igranja na recimo samo 2 igrača (under ili over) po jednom tiketu?
Znači da li postoji takva kladionica uopšte, ako postoji molim vas da me obavjestite koja je to.
Većina njih traži ili da se igra samo jedan igrač sa utakmice i to je to - nema kombinovanja ILI da se odigra minimalno 3 para ukoliko je jedan od njih pick na performase igrača.
NYK said
Goodness said
Evo danasnjih listica:
prvo bih zahvalio OT, odlican listic, ispratio sam ga, pa nek nam je sritno (ne brini nije velik ulog :p)
danas sam se malo razbacaovelika ponuda
![]()
Indiana - Phoenix (187,5) manje 1,85
- Indiana je opet pocela dobro igrat i svoj dobar rezultat baziraju na dobroj obrani, u zadnjih 10 utakmica druga su ekipa po broju primljenih koseva (u dobrom smislu) i primaju ih oko 87,7 dok u zadnjih 5 je statistika još bolja, malo veća od 84. Ne zabijaju puno, oko 93 ppg. S druge strane sunsi davaju i primaju oko 97 ppg medutim mislim da ce danas indiana vodit ritam utakmice pa ocekujem manji broj koševa za sunse.
Cleveland - Atlanta (189,5) manje 1,85
- Još malo statistike, domacin ne daje puno, u zadnjih 5 kola oko 92 poena, a prima oko 96 ppg. Atlanta je malo bolja, daje 98, prima malo više od 97 ppg, međutim nek vas statistika ne zavara, tu su uracunati produzeci koje je atlanta igrala dva puta. Zbog toga njihov prosjek danih pada na 91 ppg, takoder pada i prosjek primljenih (al mi se neda rucno racunat). jedino što me malo brine je rezultat prije mjesec dana u atlanti 111: 113 za cleveland.
GSW - Phila (198,5) više 1,85
- GSW je u odlicnoj formi, drugi po broju koševa u zadnjih 5 utakmica (110 ppg, jedino houston bolji), ali i dosta primaju oko 105 ppg, s druge strane phila koja se takoder dize imaju prosjek oko 99 ppg i primljenih i danih te vrlo produktivnu petorku gdje svi zabijaju. Mislim da ce se igrat brza kosarka, nadam se uz dobar prosjek ubacaja ( i jednima i drugima je oko 46%)
Jonhson (17,5) više 1,85
- Meni drag igrac, u nedostatku D. Willa mora malo više preuzet na sebe, ne znam kakav mu je match-up ali ovo je igrac koji svakome moze zabit 20+ , ne virujem da ce biti blowout (mogla bi charlote iznenadit, što je već OT napomenio) pa mislim da ce imat punu minutazu.
Griffin (19,5) manje 1,85
Spomenuto je već da će se morat potuc s visokom linijom Denvera koja nije nimalo slaba i mislim da ce LAC ici vise na vanjsku liniju. Inace zabiva 18 ppg, a protiv denvera ove sezone ima 13ppg...
@21,67 (SS)
Gledajući statistiku siguran listić![]()
Još sam na jednome odigrao (bez velike analize, cisto na osjecaj):
Parker (20,5) +
Ginobilli (13,5) +
Smith JR (18,5) +
James (28,5) +
za ovakve dezinformacije bi ljudi trebali banove dobivat,di si ti to pročito da deron ne igra??!!
aky said
Evo da i ja nešto postavim...
Igram sve na nekakav osjećaj
IGRAČI:
18,5 - WALKER K. - Manje 1,85
15,5 - BATUM N. - Manje 1,85
TIMOVI:
San Antonio Spurs (111,5) - Manje 1,85
Golden State Warriors (102,5) - Više 1,85
NBA Knight said
Nowitzki 12,5 under - Vratio se neočekivano prije dvije utakmice nakon duge pauze od operacije koljenja. Zbog nje trenutno igra na limitiranoj minutaži i ulazi s klupe. Prvu utakmicu igrao 20 min i zabio 8, drugu utakmicu igrao 26 min i zabio 9. Iako on osobno kaže da mu je koljeno na 100% Dallas mora biti oprezan s njim, jer možda koljeno i je na 100%, ali on ukupno gledajući nije. Nije u potpunoj kondiciji i fizičkoj spremi zbog tolike pauze i ne može tjelesno podnijeti punu minutažu. E sad, ako igra limitirano u normalnim utakmicama, moslim da će to bit još naglašenije u back to back utakmicama (Jučer produžeci kod Oklahome). Zato sam odlučio igrati under. Limitirana minutaža, back to back utakmica i slaba igračka kondicija.
(He was noticeably fatigued as the game went along and likely needs a few more games before he can return to his normal role. With the Mavs playing three times in the next four days, expect Carlisle to limit Dirk's minutes while he gets back into shape and to keep from overworking his surgically repaired knee.)
Goodness said
NYK said
Goodness said
Evo danasnjih listica:
prvo bih zahvalio OT, odlican listic, ispratio sam ga, pa nek nam je sritno (ne brini nije velik ulog :p)
danas sam se malo razbacaovelika ponuda
![]()
Indiana - Phoenix (187,5) manje 1,85
- Indiana je opet pocela dobro igrat i svoj dobar rezultat baziraju na dobroj obrani, u zadnjih 10 utakmica druga su ekipa po broju primljenih koseva (u dobrom smislu) i primaju ih oko 87,7 dok u zadnjih 5 je statistika još bolja, malo veća od 84. Ne zabijaju puno, oko 93 ppg. S druge strane sunsi davaju i primaju oko 97 ppg medutim mislim da ce danas indiana vodit ritam utakmice pa ocekujem manji broj koševa za sunse.
Cleveland - Atlanta (189,5) manje 1,85
- Još malo statistike, domacin ne daje puno, u zadnjih 5 kola oko 92 poena, a prima oko 96 ppg. Atlanta je malo bolja, daje 98, prima malo više od 97 ppg, međutim nek vas statistika ne zavara, tu su uracunati produzeci koje je atlanta igrala dva puta. Zbog toga njihov prosjek danih pada na 91 ppg, takoder pada i prosjek primljenih (al mi se neda rucno racunat). jedino što me malo brine je rezultat prije mjesec dana u atlanti 111: 113 za cleveland.
GSW - Phila (198,5) više 1,85
- GSW je u odlicnoj formi, drugi po broju koševa u zadnjih 5 utakmica (110 ppg, jedino houston bolji), ali i dosta primaju oko 105 ppg, s druge strane phila koja se takoder dize imaju prosjek oko 99 ppg i primljenih i danih te vrlo produktivnu petorku gdje svi zabijaju. Mislim da ce se igrat brza kosarka, nadam se uz dobar prosjek ubacaja ( i jednima i drugima je oko 46%)
Jonhson (17,5) više 1,85
- Meni drag igrac, u nedostatku D. Willa mora malo više preuzet na sebe, ne znam kakav mu je match-up ali ovo je igrac koji svakome moze zabit 20+ , ne virujem da ce biti blowout (mogla bi charlote iznenadit, što je već OT napomenio) pa mislim da ce imat punu minutazu.
Griffin (19,5) manje 1,85
Spomenuto je već da će se morat potuc s visokom linijom Denvera koja nije nimalo slaba i mislim da ce LAC ici vise na vanjsku liniju. Inace zabiva 18 ppg, a protiv denvera ove sezone ima 13ppg...
@21,67 (SS)
Gledajući statistiku siguran listić![]()
Još sam na jednome odigrao (bez velike analize, cisto na osjecaj):
Parker (20,5) +
Ginobilli (13,5) +
Smith JR (18,5) +
James (28,5) +
za ovakve dezinformacije bi ljudi trebali banove dobivat,di si ti to pročito da deron ne igra??!!
Ma slobodno, da ni jedan par na glavnom nije pogoden, katastrofa samo radi toga bi i sebi dao ban...
što se tice d .willa, listic je raden prije nego je definitivno dana vijest za njega (oko 3 sata), kasnije nisam vise gledao na stranicama (neki su prije mene napisali da je upitan pa nisam provjeravao). Ujutro sam citao da trener ne zna oce li riskirat ako nije u potpunosti spreman (a sad na kojoj stranici ne znam da me ubijes, niti mogu naci jer sam bio na mobitelu).
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]