Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
BGriffin32 said

Dallas-LA Clippers 2 1,97
Fan sam Clippersa i u zadnje vrijeme ne igraju dobro kao što su igrali na početku sezone. Ali mislim da će večeras Chris Paul uništiti Dallas i da ga Mayo/Collison neće moći zaustaviti i da će ih olako prolaziti i davati poene ili asistirati Griffinu i Jordanu.Ako Butler i Crawford budu tricaški raspoloženi Clippersi će ovo dobiti. Clippersi su ih dobili u prve dvije utakmice (+6 i +22)

Wales-Hrvatska 2 1,66
Hrvatska se bori sa Belgijom za 1. poziciju u grupi A i ne smiju kiksati večeras. Belgija ima dosta lakšu utakmicu protiv Makedonije i trebali bi pobijediti.. Wales nije neka ekipa i još se ne zna hoće li Bale igrati..neki govore da hoće neki da neće ja isto mislim da neće igrati jer Wales nema šanse da prođe dalje i da Bale neće riskirati da se povrijedi na dulje vrijeme. Stoga mislim da Wales nema nikakve šanse protiv Hrvatske bez Balea ( a nema ni sa njim http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif ) mislim da će Hrvatska svojim iskustvom riješiti ovu utakmicu u svoju korist.

izasla je sinoc vijest da Bale igra ali opet dobijaju nasi :D
By bukefal123
bukefal123 said

canca said

bukefal123 said

Listic 1
S.Williams-Li Na broj odigranih setova: 2 1.45
Williams po meni daleko najjača tenisačaica na svijetu, za klasu jača od svih, jedino koja joj je blizu je Azarenka i koja joj može naštetiti, Li Na je jako dobra igračica jaka, borbena, ali ni to nije dovoljno protiv jake i iskusne Serene koja ima razoran servis i udarce, htio sam igrati under 20.5 al sam se ipak odlučio na sigurniju varijantu, mislim da Serena ovo dobiva glatko iako se iz prijašnjih mečeva vidi da i nije baš tako lako igrati protiv Li Ne...

prvo da kazem da nemam nista protiv tipa.. serena jeste jaca za klasu od svih ali ovaj turnir igra jako rezervirano i treba joj malo da se uhoda, prvo je protiv morite gubila 3:0 i realno je trebala izgubiti set ali japanka nije znala iskoristiti, jucer je cibulkova to iskoristila i imala je cak 3:0 u drugom setu i tada sam odigrao serenu po 4,22 kvoti jer sam bio uvjeren da ce dobiti. Po meni je Serena daleko najjaca samo me brine taj spori ulazak u mec pa mozda ti i Li Na iskoristi a nadam se da nece i da ces proci ovaj par, sretno i sa ostalim

hvala http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif slažem se da, zaboravio sma napisati da je gubila i dobila protiv cibulkove... sve stoji, ali vjerujem ja u nju http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

haha koja sreća, odustanem od under 20.5 i stavim da meč ide u 2 seta, nakon 6:3 i 2:0 Williams Li Na radi seriju i odlazi na 2:5 ali uvijek borbena Serena sve vraća i dobiva na kraju 6:3 7:6(5) :P idemo dalje...
By canca
bukefal123 said

bukefal123 said

canca said

bukefal123 said

Listic 1
Williams po meni daleko najjača tenisačaica na svijetu, za klasu jača od svih, jedino koja joj je blizu je Azarenka i koja joj može naštetiti, Li Na je jako dobra igračica jaka, borbena, ali ni to nije dovoljno protiv jake i iskusne Serene koja ima razoran servis i udarce, htio sam igrati under 20.5 al sam se ipak odlučio na sigurniju varijantu, mislim da Serena ovo dobiva glatko iako se iz prijašnjih mečeva vidi da i nije baš tako lako igrati protiv Li Ne...

prvo da kazem da nemam nista protiv tipa.. serena jeste jaca za klasu od svih ali ovaj turnir igra jako rezervirano i treba joj malo da se uhoda, prvo je protiv morite gubila 3:0 i realno je trebala izgubiti set ali japanka nije znala iskoristiti, jucer je cibulkova to iskoristila i imala je cak 3:0 u drugom setu i tada sam odigrao serenu po 4,22 kvoti jer sam bio uvjeren da ce dobiti. Po meni je Serena daleko najjaca samo me brine taj spori ulazak u mec pa mozda ti i Li Na iskoristi a nadam se da nece i da ces proci ovaj par, sretno i sa ostalim

hvala http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif slažem se da, zaboravio sma napisati da je gubila i dobila protiv cibulkove... sve stoji, ali vjerujem ja u nju http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

haha koja sreća, odustanem od under 20.5 i stavim da meč ide u 2 seta, nakon 6:3 i 2:0 Williams Li Na radi seriju i odlazi na 2:5 ali uvijek borbena Serena sve vraća i dobiva na kraju 6:3 7:6(5) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif idemo dalje...

gledao sam malo mec, dobro je dobro je izvukao si se haha, sretno dalje
By canca
madnes555 said

ekvador kec dana
tsonga kec dana
srbija kec dana
hrvacka konacni pobjednik 2

uzmite pare

ovi su mi najdrazi
By canca
madnes555 said

ma to brale jebale vas analize gdje su te pare od analiza samo po osjecaju udri

majstore ti si onda fulao forum jer ovdje pisemo analize i pokusavamo si medjusobno pomagati
By bukefal123
bukefal123 said

Listic 1

Grosswallstadt-Gummersbach x2 1.57
domaćin je 18. dok je gost 14. na tablici, svakako bolja momačd, a ovaj par igram najviše iz razloga što gosti nisu izgubili 13 utakmica zaredom protiv današnjeg domaćina...

Bremerhaven-Ravensburg 5.5 golova over 1.65
ovaj par je od zadnjih 14 puta 12 puta išao preko ove margine, a ja ću i dalje vjerovat statistici koja govori da tekma ide u over, iako se igra playoff(zadnja tekma bilo samo 3 gola)...

FortunaWin:kvota 3.76
Ulog:8/10

Williams 6:3 7:6, Hokej 6:3 i rukomet 22:22 :P
WINN :P

molim Boga da Cilic dobi jer bi čeko Tsongu za oko 1900kn, fulo šugavi, usrani Eisbaren 5.5 over, a nakon 1.bilo 4(2:2) gola, u njemačkoj ligi da ne padne gol u 2 trećine pa stvarno ne vjeruejm, pas mater i sreći više xd too Čila dobio 5:7 1.set :P vamoosss
By tininho
tininho said

ja danas igram tri listića, jučer sam digo ogromne novce na nelsonu, i kada dodam da mi je to drugi max ulog ovaj mjesec, imam finu banku za ožujak, no danas idem jako na nekoliko listića.
Prvi listić
Wales-Hrvatska zbroj žutih kartona over 4.5 koef 1.85
Ovo je zicer dana po meni, a i po svim informacijama koje slušamo. Naime govori se o tome da će se naši čistiti od kartona i da bi ih barem 5 trebalo dobiti žuti. Kada na to dodamo mentalitet Velšana, ludog Bellamya i tvrdu tekmu, ne vidim kako ovaj par ne može ne proći. Na ovo idem sa maximalnim ulogom. Kladionica SS

Drugi listić
Azerbajdžan- Portugal 2 Koef 1.35
Portugal makar bez Ronalda i makar su u totalnom kaosu, svejedno je duplo jači od Azerbajdžana. Ne smiju si priuštiti prosipanje bodova, pogotov kada znamo da su i zadnju protiv Izraela osvojili samo bod. Tu utakmicu sam imao prilike gledati i moram priznat da su mi u nekoliko navrata Portugalci izgledali komično, no svejedno mislim da Mouthino, Veloso, Coentrao i ekipa mogu ovo bez problema dobiti, pa čak i pokriti hendikep
Brown over 16.5
Uzvrat između Kubana i Valencije, prošlu im je zabio 19 koševa. Na Browna se igra jako puno, sa linije slobodnih bacanja je odličan, i ima jako dobar postotak šuta sveukupno. Danas ga očekujem na maximalnoj minutaži i očekujem da će uzeti barem nekih 15 šuteva, što bi uz 4 5 slobodnih bacanja trebalo biti sasvim dovoljno za prolaz ovoga para. Naravno na ovakve tipove može utjecati veliki broj stvari, ozljeda, užasan šut... Iz tog razloga ovaj par nije za maximalan ulog, ali ja ga igram za srednji ulog
Kladionica SS
Treći listić
Srbija- Škotska 1 koef 1.60
Ovaj par jednostavno moram odigrati. Ne zato što me je Srbija oduševila, nego zato što je Škotska katastrofa. Isto tako Mihajlović nakon velikog derbija i nakon poraza ovo mora dobiti ili gotovo sigurno leti sa klupe. Ako pogledamo kvalitetu momčadi Srbija je sigurno mnogo jača. Ne očekujem neko kantanje, ali pobjeda Srbije po meni ne bi trebala doći u pitanje danas.

Belgija- Makedonija 1 Koef 1.25
Ovo je po meni zicer dana i ne vidim načina kako Makedonija može otići doma sa manje od 4 gola u mreži. Belgija ima najbolju mladu momčad u europi. Igrači kao Hazard, Vertonghen i Fellaini me oduševljavaju. Mislim da su i oni svjesni kako su u utrci sa Hrvatskom i čeka se tko će prvi pogriješiti. Sumnjam da će se to danas dogoditi, pogotovo zato što im se još vraća i kapetan Kompany, i kada pogledamo obranu Belgije vidimo da djeluju stvarno impresivno. Kladionica Favorit

da je brown proso kupio bi si auto danas. ali nakon prvi katastrofalnih poluvremena i ovako lova do krova, nadam se da je netko ispratio
By madnes555
canca said

madnes555 said

ma to brale jebale vas analize gdje su te pare od analiza samo po osjecaju udri

majstore ti si onda fulao forum jer ovdje pisemo analize i pokusavamo si medjusobno pomagati

pratim drug to i isto je ja nasro nesto beze izanaliziro ili ovako napisao
ispravi me ako gresim ekvadorov stadinon je na velikoj nadmorskoj visini i gaze kao domacini a ove ostale ne treba komentirati ko imalo prati fudbal