Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By canca
#8433 Cha-Orl:K.Walker (17.5) 2 1.82
Ovaj par ponavljam samo zato jer sam ga odigrao na tiketu i zbog ovog natjecanja ali nemam nista novo dodat. Igra puno bolje doma nego u gostima, cuvat ce ga Nelson koji je u prijasnjim utakmicama pokazao da ga ne moze zaustaviti. Sa Orlandom se susreo 3 puta ove sezone i ubacivao je 32,25,24 poena. Ovo su trenutno dvije najlosije ekipe, i ne ocekujem neki blow out tako da bi Walker trebao imati svoju minutazu i preci ovu granicu.

Tor-Atl:A.Horford (17.5) 2 1.82
Horford trenutno igra odlicnu sezonu, ima prosjek od 17,5 poena i 10 skokova. Postao je uz Smitha nezamjenjiva karika u napadu Atlante i igra bolje iz utakmice u utakmicu. Njegova ekipa danas se susrece sa Torontom koji jako lose brani njegovu poziciju. Igrali su vec jednom ove sezone i Horford je u tom susretu ubacio 22 poena. I veceras ga ocekujem na 20+ jer je vrlo tesko prognozirati pobjednika u ovoj utakmici, ne bi trebalo biti blow outa i mislim da ce Horford odraditi punu minutazu i preci ovu granicu.

kvota 3,31
ulog 8/10
By Bob Marley
#8435 pozz

prati ovaj forum vec neko vrijeme pa reko da se ukljucim koliko toliko u rasprave , za veceras nekako sa vecinom se ovdje slazem takodjer mislim da bi veceras moglo proci :

(15.5)MEM - Randolph Z- 2 - istina vec 5 utakmica ide ispod ove granice medjutim izostankom Chandlera NY je oslabljen pod kosem, sinoc im je Green ubacio 19 poena dok kod Mem. nema Marca Gasola te nakon poraza od Was gdje je Randolph odigrao 28min. i postigao samo 10 poena vjerujem da vec. moze ici preko ove granice , jednom su igrali ove sezone te im je ubacio 20 poena ...

(18.5)IND - George P- 2 njega volim igrati jer me rijetko kad iznevjeri :) vec. gostuju kod Houstona koji odlicno igra na svom terenu tj. od posljednjih 6 meceva pobjedili su 5 , posljednju protv Atlante je dao 13 poena al uzeo sam 13 suteva u toj utakmici su vodili sa 20+ tako nije nesto forsirao sut , takodjer se ne ocekuje da zaigra West a vec. ako nista ocekujem jednu izjednacenu utakmicu gdje bi George mogao ici preko , u prvom njihovom dvoboju dao je 31 poena ....

sacekacu do vec. da vidim koliko igraca ce kod Was. izostati jer sadasnji spisak je ogroman, koji su pod upitnikom al opet mislim da ce ih Oklahoma uzeti sa hen. te bi ovo mogla biti utakmica sa 15 + za domacina a u tom scenariju bi Durant mogao under kao sto to cini obicno...
naravno sugestije i kritike su dobro dosle , pozz ;)
By rampagejackson
#8436 evo jedan prijedlog od mene. već duže vrijeme forsiram sistem sa x-evima ( kad ima više utakmica ) na manji ulog i nikako da dođu u jednoj večeri 3-4 neriješene, max. bude jedna. mislim da je večeras pravo vrijeme, 14 utakmica na rasporedu, osim oklahome i ajmo reć utaha i golden statea ovih ostalih 11 bi stvarno trebale bit sve neizvjesne do kraja, ne sjećam se kad je ovoliko gustih tekmi bilo. ja igram sistem 3/11 ( izbacio sam ove 3 već spomenute jer ne vjerujem da će bit guste a i malo riskiram s njima ) i ako budu 4 x može se lijepa para zaradit a i na 3 nije loše. neko će reć da je to puno neriješenih za jednu večer, ali ja ne mislim tako, zna se dogodit večer sa 4 neriješene, a s obzirom na ovako potencijalno neizvjesne utakmice i s obzirom da se već dugo nije to dogodilo, vrijedi pokušat, pogotovo za vas koji niste već neku lovu popušili na takve pokušaje ko ja. sretno svima koji ovo odigraju !
By king
#8437 http://tinypic.com/view.php?pic=2eyusz6&s=6

K. Walker (broj poena igraca 17,5) više (1.85)
Vec je sve napisano za ovaj par, cuva ga Nelson koji mu jednostavno lezi u prosle 3 utakmice redom im je zabijao 32, 25, 24 poena i veceras bi također trebao ic iznad ove granice.

A. Horford (broj poena igraca 17,5) više (1.70)
Toronto jako slab pod kosem, vec su igrali jednom ove sezone i Horford je zabija 22 poena. Utakmica bi trebala bit neizvjesna i bez blow outa tako da bi i Horford trebao dobit svojih 35 minuta.

Chicago - Miami (k.p.) 2 (1.40)
Miami ide u goste Chicagu po 28. pobjedu za redom i objektivno gledano kvalitetnija su ekipa koja ima jak motiv da upise jos jednu pobjedu koja bi ih samo priblizila njihovom cilju od 34+ pobjede za redom.

Minnesota - LA Lakers (k.p.) 2 (1.45)
Lakersi se bore za playoff i svaka pobjeda im je bitna da bi zadrzali 8. poziciju koja ce ih tamo i odvesti. Protiv Minnesote nisu izgubili 5 godina i u tom periodu imaju 17-0 protiv njih i sve osim nastavka tog niza bi bilo veliko iznenađenje za mene.

http://tinypic.com/view.php?pic=9a00no&s=6

L. Deng (broj poena igraca 16,5) manje (1.85)
Deng ce veceras imat najtezu zadacu u ekipi Chicaga, a to je cuvanje najboljeg igraca lige trenutno LBJ i on ce se puno trosit u obrani, a i napadi Chicaga bi trebali vecinom ic na Boozera i Noaha jer se zna da je Miami najslabiji pod kosem.

M. Ellis (broj poena igraca 20,5) više (1.85)
Jedan par koji igram na osjecaj jer jednostavno ne vidim tko bi ga mogao zaustavit u ekipi Philadelphie. U zadnje tri utakmice protiv Philadelphie na prosjeku je od 21 poen i nadam se da ce minimalno toliko dat i veceras.

KLADIONICA: FAVORIT
By UncleDrew
#8438 Sinoč jako loše idemo danas to ispraviti:

J.Nelson (-16,5+) više 1,85

Kod Orlanda nema 2 vrlo bitna igrača Afflalo i Vučević koji su se pridružili otprije ozljedenom Turkoglu i Davis,i u napadu ostaje jedina prava opcija Nelson koji nema i neki teski matchup sa Kembom i očekujem ga preko granice,utakmica se igra između klubova koji nemaju šanse za playoff i igrati će se otvorena košarka što odgovara Nelsonu.Prošle 2 protiv finalista je zabio:27 miamiu i 16 okc.

K.Durant (-27,5+) manje 1,85

Oklahomu očekuje lagani posao kod kuće gdje im dolazi ozljedama pogođeni Washington bez Beala,Arize i Nenea možda netko od njih i zaigra večeras ali opet je to nedovoljno i mislim da će to do poluvremena biti rješeno i da KD odmara većinu 2.poluvremena,obično ga uvijek igram manje protiv slabijih ekipa kod kuće i redovno ode ispod ne forsira šut kad su ovakve utakmice a i zato nema potrebe kad je tu Westbrook.

L.Deng (-16,5+) manje 1,85

Chicago dočekuje vrući Miami a Deng ide na Jamesa i neće se baš naigrati u to sam siguran kao i u prošle 2 utakmice ove sezone gdje ga je ostavio obe 2 na 6 poena uz vrlo loš šut iz igre.Mislim da ce Chicagu biti u planu čvrsta obrana i više bacanje lopti na Boozera a Deng koji i inače nije poznat kao igrač koji će forsirat i kad vidimo u kakvoj je formi protiv prvaka sve osim undera bi bilo iznenađujuće ali ovo je nba i naravno da je sve moguće.

L.James (-26,5+) više 1,85

I za kraj King James.Miami ima teško gostovanje kod Chicaga i neće im biti lako,ovo im je jedno od 2 gostovanja gdje bi niz mogao pasti uz Spurse u nedjelju i sigurno će King ovo shvatiti ozbiljno i gurati svoju ekipu kao što to čini u derbijima,wade je upitan što je veliki plus za ovi par ali i sa njim mislim da James će ići preko u prijašnje 2 utakmice ove sezone im je zabio 26,30.

Parovi su iz germanije,sretno!!
By TheWhiteHoward
#8439 Pierce P. (19,5) Više(1,85)

Celticsi nakon jučerašnjeg domaćeg poraza od Knicksa imaju b2b utakmicu u Clevelandu i unatoč mogućem umoru danas očekujem Piercea iznad ove granice. Boston i Cleveland ove sezone igrali su 2 puta: 19.12.2012 Pierce je zabio 40, a 22.01. ove godine samo 12 poena, s tim da je u toj utakmici imao šut iz igre 3-15 kakav će se jako teško ponoviti. Znamo da nema ni Ronda ni Garnetta, tako da će Pierce uzeti još više šuteva. S druge strane, Cleveland loše brani SF poziciju s koje u prosjeku primaju 20,6 poena po čemu su tek 24. u ligi i zbog svega ovog danas očekujem Piercea na barem 20 poena.

Rubio R. (12,5) Više(1,85)

Minnesota dočekuje Lakerse u utakmici u kojoj se očekuje puno koševa (ove sezone 216 i 210), a pošto su Lakersi s Nashom najgora obrambena momčad lige što se tiče PG pozicije, očekujem da će Rubio zabiti bar 13 poena. Ove sezone zabijao im je 9 i 13 poena, dok je u zadnjih 6 domaćih utakmica čak 5 puta prelazio ovu granicu. Ne vidim razlog da je ne prijeđe ni danas.

Kladionica: Favorit
By johnny K.
#8440 EVO TKO JE IZ BIH IMA U DERBY-BETSHOP KLADIONICI NEKIH DOBRIH MARGINA :
-HENDERSON (16,5) - skoro u svakoj kladionici je na 17,5 u nekim cek i 19,5.....treba iskoristiti
-TURNER (10,5) - po meni niska granica , a plus ako holiday bude slab on bi mogao uzet u svoje ruke
-HIBBERT (13,5) - hibbert u zadnje vrijeme jako puno puca , dijeli suteve pod kosem sa hansbroughom i ako ga podje ovo mu nece biti velik problem , sve zavisi od obrane

TAKODER SAM VIDIO LEE IZ WARRIORSA 12,5 GRANICA, NO BLOKIRALI SU GA KAD SAM MALOPRIJE ISAO U KLADIONICU...TAKO KO JE JUTROS ISAO UPLATITI MOZDA JE I MOGAO....
By johnny K.
MasterYoda said

johnny K. said

JRUE HOLIDAY (18,5-19,5) - MANJE
Veceras jako vazna utakmica za 76-erse , 9. su na Eastu a Bucksi su ispred njih , na mjestu koje vodi u playoff.Iako ce jako tesko doci do ovog mjesta , jer su 7.5 utakmica iza njih , mislim da bi im veceras bilo jako vazno da pobjede.Sad se mozda pitate zasto sam onda stavio njihovog najboljeg sutera , a moze se reci i najboljega igraca manje....Iz jednostavnog razloga : jednostavno mu ne pase Brandon Jennings.U zadnjih 10 utakmica cak 8 puta je isao manje , a i ovo sto je isao nije bas bilo uvjerljivo.Iako je poznato da Jrue stvarno odlicno igra kod kuce , a plus ovo je i vazna utakmica mislim da ce ici ispod margine.Evo zanimljive statistike : kada je Jennings na terenu , Holiday ima sut iz igre samo 30 % , a kada je Brandon na klupi on se povisuje na 64%...kada je Jennigns na terenu , Holiday za 3 poena puca samo 1.1 put (33%) , a kada je Brandon na klupi puca 3.8 puta (50%)...kada je Jennings na terenu , Holiday prosjecno ima 9.6 asistencija , a kada je Brandon na klupi 7.6 (znaci da manje puca a vise asistira) , jos da istaknem da kada Jennigns igra Holiday prosjecno napravi cak 4 faula , a kada je na klupi samo 1.9....
CARMELO ANTHONY (29,5-30,5) - VISE
NYK veceras docekuju Grizzliese.Bit ce to zanimljiv mec, vazan za jedne i druge.Sinoc je New York imao utakmicu sa Bostonom , kojega su nadigrali , a Melo je imao vise.Sutirao je cak 30 puta od cega je 10 ubacio.Iako su skoro citavo drugo poluvrijeme vodili sa 13-17 razlike on je i dalje nastavio sutirati iako mu nije bas islo.Veceras ocekujem isto.Carmelo se bori za najboljeg strijelca lige i mogao bi to i poostati.Sinoc je taman prosao iznad margine u vecini kladionica (28.5) za veceras su se u nekim vec digle margine ili ce se dignuti tokom dana.....

SRETNO http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

istina ovo za Holidaya, ali uzmi u obzir da Monta provodi jedno 10-ak minuta na playu dok je Jennings na klupi, a Monta ne može branit moju babu, a kamoli Holidaya, uostalom on im je već zabio ove sezone 25 poena kod kuće i sigurno će uzet barem 20 šuteva, ako ne i više, ako imaš ovakvo razmišljanje ja bi ti preporučio da ga preskočiš

nekako mislim da nece toliko stavljati ellisa na holidaya , jer i trener zna da je u obrani los a holiday im je najveca opasnost...jennings s druge strane moze nesto uraditi da ga stabilizuje i stavi u kontrolu cemu se jako nadam.....samo da pitam zna li iko tko ce turnera veceras cuvati...monta mozda ?
By canca
#8442 Kakva je to jadna kladionica koja po meni mjeri kvote, rekao bi covjek igracina neka..

uplatim Walkera i Horforda padnu overi na 1.75
uplatim Lebrona i Nelsona padne over na Nelsona na 1.70
uplacujem Georgea over i Lopeza over i odbiju mi tiket spuste kvotu na Georgea na 1.70 i prihvate

Boze sacuvaj, samo da mi odobre ovo sve za isplatu
By MvP39
#8443 Danas je odlicna ponuda i napisat cu sve parove za koje mislim da ce proc, a nitko ih nije analizirao danas.

Thompson T.(-12,5+) vise (1,85)
Koliko sam vidio Germania jedina nudi ovog igraca. Cleveland igra sa Bostonom veceras, a Tristana nece cuvati Bostonov najbolji obrambeni igrac koji se nalazi bas na njegovoj poziciji. Kevin Garnett nece nastupiti veceras sto ce znaciti da ce Tristan imati puno prostora. Ove sezone im je zabio 11 i 21 poen. U prvoj utakmici gdje je zabio 11 poena igrao je 38 minuta i imao sut 2/10 i slobodna 7/9. U drugoj utakmici u 40 minuta imao je sut 9/18 uz slobodna 3/3. Zamalo je u obje utakmice presao ovu granicu, a treba napomenuti da su u obje utakmice igrali i Waiters i Irving. Veceras nema njih dvojice i nadam se egal utakmici bar do poluvrijemena jer Boston bez Garnetta ne briljira, a s druge strane ce ih docekati mlada i talentirana ekipa koja ih, usudim se reci, moze pobjediti. Uz to Tristan je u dobroj formi, u posljednje 3 utakmice debelo je presao ovu granicu dva puta. Proslu utakmicu zabio je 8 poena, ali samo zbog blow outa i osobnih. Nadam se da veceras nece doci ni do jednog ni do drugog.

Jennings B.(-16,5+) vise (1,85)
Ovaj par se takoder moze naci samo u Germaniji, smanjili su mu granicu samo zato sto ju u posljednje dvije utakice nije presao. Indiani je zabio 4 poena u 31 minuti igre, ali igrao je tako malo samo zbog blow outa. U drugoj utakmici Atlanti je zabio 12 poena, ali je upisao cak 13 asistencija. Protiv Indiane je imao sut 1/15 (0/7 trice), a protiv Atlante 4/15 (1/5 trice). Nadam se da ce se danas probuditi i zabiti preko ove smjesne granice jer igra protiv ekipe kojoj je ove sezone zabio 79 poena u 3 utakmice. U prvoj utakmici protiv Phile ove sezone zabio je 33 poena u 38 minuta i sut 12/21 (4/9 trice) i 5/5 slobodna. U drugoj utakmici u 39 minuta zabio im je 25 poena uz sut 8/17 (3/6 trice) i slobodna 6/6. U trecoj utakmici zabio im je 21 poen za 41 minute provedene na parketu i sut 8/21 (2/8 trice) i 3/3 slobodna. Ellis je igrao u toj trecoj utakmici pa je Jennings svejedno presao ovu granicu, nadam se da ce i veceras jer se ne ocekuje nikakav blow out, a vidi se da voli igrati protiv Holidaya koji i nije bas neki obrambeni igrac.

Smith J.R.(-18,5+) manje (1,85)
Spominjali ste da ovo treba igrati over, definitivno se ne slazem. Znate li tko ce ga cuvati ? Znate li kakvo je Smithovo stanje u glavi ? Pod broj jedan vecinu utakmice cuvat ce ga Tony Allen. Necu nist govorit vise, dovoljno ga je spomenuti. Pod broj dva vratio se Anthony i tesko da ce ponoviti utakmicu od sinoc gdje su kombinirano zabili 60 poena. Ocekujem da centri zabijaju, odnosno nadam se da ce Chandler igrati jer ce imati puno prostora. Ove sezone zabio je Memphisu 9 poena bas zbog Tony Allena i Conleya koji ga je drzao ostatak utakmice kada je Allen bio na klupi. Uz sve to kada dodamo da se u njegovoj glavi dogadaju cudne stvari i da je jako nestabilan, ne vidim kako moze preci ovu granicu. Znam da suta puno puta po utakmici, ali ako mu zaustave prva 3 suta gotovo je, on je vec popizdio i bacat ce krompire koji naravno nece ulaziti.

Conley M.(-16,5+) vise (1,85)
Ovaj par sam vidio samo u PSK kladionici i iskoristit cu ga. Conley je prije dva dana Wizardsima zabio 23 poena, s tim da je na poluvrijemenu imao cak 15 poena. U dobroj je formi, a od kako nema Gaya i Gasola on je glavni igrac i pokretac ekipe. Ima odlican prodor, a pred njim ce se nalaziti Felton koji ga nece moci zaustaviti. New York najlosije brani poziciju playa i 26. su u ligi. Ove sezone Conley je Knicksima zabio 16 poena, ali tada su igrali i Gay (tradean), a i Gasol koji veceras nece igrati. Uz to ne ocekujem blow out nego gustu utakmicu, sto ce znaciti 40-ak minuta za Conleya.

Rubio R.(-12,5+) vise (1,85)
U nekim kladionicama granica je 13,5, ali mislim da bi i to trebao preci. Rubio je odavno mozak ekipe i po meni bez njega Minnesota nebi pobjedila ni Cibonu. Znam da je Minnesota napokon kompletna, jedino im fali Love, ali navikli su se igrati bez njega. Ali kada pogledate koji cuvari se nalaze na SG, PF i C pozicijama sve ce vam biti jasno. Lakersi imaju Howarda na C poziciji koji ce muciti Pekovica, na PF poziciji vratio se Gasol koji nece dati Williamsu disat. Na SG poziciji je Kobe koji ce Ridnoura stavit u nokat na malom prstu lijeve noge. Jedini problem prestavljat ce SF i PG pozicija. Nema World Peaca, ali kad pogledamo nema ni Minnesota nekog scorera na toj poziciji. Kirilenko vecinu utakmice provede u mrtvom kutu promatrajuci kako 9 budala ganjaju onu loptu na parketu. Ostaje nam onda PG pozicija, odnosno Rubio, a svi vec znate kako Nash nema pojma o obrani. 12,5 je jako mala granica i Rubio ju sa par prodora moze prijeci.

Gallinari D.(-16,5+) manje (1,85)
Nedavno je OT spomenio kako Leonard iz Spursa igra odlicnu obranu, kada sam to procitao bas sam htio vidjeti tu obranu i odgledao sam jednu utakmicu dan poslje. Leonard me zadivio svojom obranom, neznam tocno koga je namucio, ali znam da mu ovaj nije prisao kosu. Ima jako brze noge i snazan je i siguran sam da ce se lako nositi sa Gallinarijem. Gallinari je cak 7 puta isao ispod ove granice, samo ju je u posljednje dvije utakmice presao, protiv Sacramenta i New Orleansa. Te dvije ekipe kao da ni nemaju SF igraca jer jako lose cuvaju tu poziciju. Ove sezone Gallinari je Spursima zabio 15 i 28 poena, ali nijednom nije igrao Leonard. Mislim da ce Popovich posebno napomenuti Leonardu da pripazi na Gallinarija jer je on najopasniji u Denveru. Uz to Denver ako bude odigrao kao protiv New Orleansa Gallinari se nece naigrati jer ce doci do blow outa.

Boozer C.(-16,5+) vise (1,85)
Chicago i Miami danas igraju na nacionalnoj televiziji i ocekuje se dosta gusta utakmica. Ja vjerujem da ce Miami pobjediti jos jednu utakmicu u nizu, ali mislim da im nece biti lagano. Boozer je u super formi, u posljednjih 6 utakmica 4 puta je presao ovu granicu. Miamiju je ove sezone zabio 39 poena u 2 utakmice. U prvoj utakmici zabio im je 27 poena u 42 minute i sut 12/17 (3/5 slobodna). Tada je Chicago bio kompletan, naravno bez Rosea. U drugoj utakmici Boozer je zabio 12 poena, ali samo zato sto je doslo do blow outa. No i tada je imao odlican sut 5/9. Znamo da Miami jako lose brani njegovu poziciju i ocekujem isto tako dobar postotak suta. Veceras nece biti Hamiltona, a upitni su Noah i Belinelli. Mislim da ce Boozer preci ovu granicu i da njih dvojica igraju jer ce Deng biti zauzet Jamesom, a ako Robinson pocne prodirat ocekujem bar malo asistencija prema Boozeru.

Dragic G.(-14,5+) vise (1,85)
Dragic je ove sezone preuzeo glavnu ulogu u Phoenixu. Igra 33 minute po utakmici i zabija 14,4 poena. Proslu utakmicu Brooklynu je zabio 31 poen i vjerujem da ima motiva za danas. Jazzerima je ove sezone zabio 13 poena u prvoj utakmici uz sut 6/13. U toj utakmici nije imao nijedno slobodno bacanje, vjerujem da se to danas nece dogoditi. U drugoj utakmici zabio im je 17 poena uz sut 6/14 i slobodna 5/6. U trecoj utakmici zabio im je takoder 17 poena uz sut 8/16, od toga 1/4 za tri poena. Ima velike ovlasti u svojoj ekipi, a vec duze vrijeme nema Gortata i jos uz to Scola gubi svoje minute, a veceras ce izgubiti i suteve jer ce ga Jefferson ustopati. Utah je 29. ekipa u NBA-u sto se tice branjenja PG pozicije. Primaju cak 22,1 poen po utakmici, dopustaju 18,0 suteva po utakmici, 5,1 sa trice i 4,7 slobodna. Ako Dragic opuca toliko puta uvjeren sam da ce opet preci ovu granicu.

Izaberite si po volji. Preporucam vam da si ostavite na racunu para za New Orleans - LA Clippers, Houston - Indiana, Oklahoma - Washington, Golden State - Sacramento i Brooklyn - Portland jer su upitni bitni igraci i tek nakon informacija o igranju/neigranju uplatite. Sretno svima.

rampagejackson said

evo jedan prijedlog od mene. već duže vrijeme forsiram sistem sa x-evima ( kad ima više utakmica ) na manji ulog i nikako da dođu u jednoj večeri 3-4 neriješene, max. bude jedna. mislim da je večeras pravo vrijeme, 14 utakmica na rasporedu, osim oklahome i ajmo reć utaha i golden statea ovih ostalih 11 bi stvarno trebale bit sve neizvjesne do kraja, ne sjećam se kad je ovoliko gustih tekmi bilo. ja igram sistem 3/11 ( izbacio sam ove 3 već spomenute jer ne vjerujem da će bit guste a i malo riskiram s njima ) i ako budu 4 x može se lijepa para zaradit a i na 3 nije loše. neko će reć da je to puno neriješenih za jednu večer, ali ja ne mislim tako, zna se dogodit večer sa 4 neriješene, a s obzirom na ovako potencijalno neizvjesne utakmice i s obzirom da se već dugo nije to dogodilo, vrijedi pokušat, pogotovo za vas koji niste već neku lovu popušili na takve pokušaje ko ja. sretno svima koji ovo odigraju !

bas zbog ovoga i igram puno overa danas http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif i takoder cu uplatit na ovo tvoje, ali cu stavit i utah jer phoenix moze lako iznenadit, a i golden state mi nije presiguran pa cu i to ostavit http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif sretno

P.S. ispricavam se ako sam nesta fulao, puko mi mozak dok sam sve ovo napiso http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif