- 28 Mar 2013, 01:06
MvP39 said
Jennings B.(-16,5+) vise (1,85)
Ovaj par se takoder moze naci samo u Germaniji, smanjili su mu granicu samo zato sto ju u posljednje dvije utakice nije presao. Indiani je zabio 4 poena u 31 minuti igre, ali igrao je tako malo samo zbog blow outa. U drugoj utakmici Atlanti je zabio 12 poena, ali je upisao cak 13 asistencija. Protiv Indiane je imao sut 1/15 (0/7 trice), a protiv Atlante 4/15 (1/5 trice). Nadam se da ce se danas probuditi i zabiti preko ove smjesne granice jer igra protiv ekipe kojoj je ove sezone zabio 79 poena u 3 utakmice. U prvoj utakmici protiv Phile ove sezone zabio je 33 poena u 38 minuta i sut 12/21 (4/9 trice) i 5/5 slobodna. U drugoj utakmici u 39 minuta zabio im je 25 poena uz sut 8/17 (3/6 trice) i slobodna 6/6. U trecoj utakmici zabio im je 21 poen za 41 minute provedene na parketu i sut 8/21 (2/8 trice) i 3/3 slobodna. Ellis je igrao u toj trecoj utakmici pa je Jennings svejedno presao ovu granicu, nadam se da ce i veceras jer se ne ocekuje nikakav blow out, a vidi se da voli igrati protiv Holidaya koji i nije bas neki obrambeni igrac.
Svaka čast na trudu, što si napisao sve ovo prije i nakon Jenningsa...
Ja npr Jenningsa ne bih igrao over u ovoj utakmici, baš zbog drugog dijela tvoje zadnje rečenice da Holiday nije baš neki obrambeni igrač. Za mene je Holiday odličan obrambeni igrač koji će uskoro postati elitni defender na playu. Malo je igrača u ligi koji mogu odigrati tako dobar press na loptu kao on. Što se mene tiče u tom segmentu Paul pa Holiday. Zadnji put sam ga gledao protiv Lillarda, istina Lillard mu je natrpao koševa u toj, ali Holiday u toj utakmici nije imao pomoć suigrača, posebno u zatvaranju painta i obrambenim rotacijama nakon picka...
Ostavite tradiciju po strani... Mislim da se ne treba previše oslanjati na tradiciju kako je koji igrač prijašnjih sezona ili ove igrao protiv nekoga. U NBA ligi je svaka utakmica nova priča. Novi događaji na terenu, nove okolnosti. Vidjeli smo po Pierceu sinoć...
Jennings je lud igrač. Nije on ništa bolji s glavom od J.R. Smitha, a selekcija šuta mu je ista kao u J.R-a. Sa takvim igračima nikad ne znaš, oni će na jednoj šutirati 1-20, a na drugima će ti pogoditi 5 trica u nizu, što je npr ove sezone napravio Detroitu u njihovoj dvorani. Jennings nije ni scorer ni pass play, zapravo je loš šuter, osrednji dribler, jedino je brz. Nema više ni ovlasti kao što je imao dok je bio sam u Bucksima prošle godine. Sad svoje porcije uzimaju Ellis, Redick, Ilyasova, Dunlevey...
Osim toga, Jennings nema s kim igrati pick and roll kod Bucksa, donekle sa Dalambertom kada je ovaj u igri ali to djeluje ponekad tragikomično. Npr Holiday je imao problema sa obrano pick and rolla, i pick and popa protiv Portlanda jer su to Lillard i Aldridge doveli do savršenstva.
I za kraj, cijeli napad Bucksa se temelji na Ellisu i tome kako brzo će on probiti blok na lijevoj ili desnoj strani, a kad dobije loptu, taj ne oprašta i nema povratne, samo šiba po košu...
Ne kažem da ga treba igrati under, ali nikako mi nije za over.