- 28 Mar 2013, 05:27
Jefferson 16.5 over 1.82
Utah se približila Lakersima i također moraju sve što mogu dobiti, skupiti što više pobjeda, iako ja iskreno ne vidim Utah u playoffu mislim da Jefferson koji igra poziciju centra, mora više konačno povući momčad, Utah igra doma s Phoenixom, a Jefferson, inače glavni igrač Utaha ove sezone je na prosjeku od 17.2ppg uz 48.2%šuta i FT 2.2-2.8 ili 77.2%, a s Phoenixom u 3 tekme ima 20.7ppg, a zabijao im je ove sezone 27, 14 i 21 poen, iako Big Al nije u formi mislim da može u over već u 3. a ako ne nadam se da neće biti blowout
Bryant 27.5.over 1.70
glavni igrač Lakersa, popularna BLACK MAMBA koji trpa protivnike i rijetko tko ga može zaustaviti,meni najdraži i najbolji igrač Nba-a, jedini igrač Lakersa na kojeg se momčad i navijači mogu potpuno osloniti jer da nije njega tko zna gdje bi Lakersi bili svih ovih godina, nije ni čudo što je najplaćeniji igrač lige(preko vrtoglavih 27 milijuna dolara po sezoni), ove sezone je na prosjeku od 27.1ppg, vratio se nakon nekoliko utakmica zbog ozljede te je zabio Washingtonu 18, a Warriorsima 36 poena... mislim da on danas mora povuć te uzeti potpunu odgovornost na terenu, nadam se da će uzeti barem oko 25 šuteva plus slobodna te da ide 30+, ove sezone im je zabio 17 i 33 poena, a ovih 17 je zabio u onom razdoblju u kojem nas je sve iznenadio i kad je igrao više za momčad...
Haas-Simon 1 1.51
nakon senzacionalne pobjede nad Đokovićem mislim da mu Simon(koji nije Dokoviću ni do koljena) neće biti velika prepreka, bolji i kvalitetniji igrač( ne volim igrače poput Simona koji igraju dosta alibi igru), Haas je dobio Đokovića 2:0 u setovima dok je Simon prošao u četvrtfinale preko Tipsarevica kojeg je dobio 2:1... iako je Simon 13. a Haas 18. igrač nema nekog značaja, za mene je Haas bolji igrač i dakako iskusniji... ima dobru igru i u zadnjih 5 međusobnih susreta ima score 4:1 u svoju korist... iako moram priznati da ga nisam gledao na ovom turniru dovoljan razlog mi je sinočnja pobjeda koju je malo tko očekivao... i naravno dosta dobra kvota je na pobjedu Haasa...
FortunaWin:kvota 4.67
Ulog:6/10