A Nelson nakon 11 u prvom pol. 2 koša u drugom!!!
Ostavljam se definitivno NBA-a.
bjede said
Bem ti Isusa i srići da Holiday na kraju treće ima 18 i u zadnjoj ne uspije dat ni jedan koš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Nelson nakon 11 u prvom pol. 2 koša u drugom!!!
Ostavljam se definitivno NBA-a.
Hahahahahahahaha jeesi peh hahahhaha ja prosao Holideya 17.5..cekam jos samo Aldridge..
Jos kad bi Oklahoma hendikepom dobila bilo bi divno.
sephiroth88 said
Vidiš, ja sam ga pozorno pratio sve 4 godine otkako se glupira po NBA-u i, uz najbolju volju, stvarno nemam pojima o kojem falusu ti melješ.
Često pogađa preko ruke uz zvuk sirene? Hmmm, to bi, po tvojoj veleumnoj logici, podrazumijevalo da je zabio barem 50 game winnera. A zabio je par teških krumpira.
"Po tvojoj logici ", ni jedan igrac nije u svojoj karijeri imao 50 game winnera, pa nece ni on.
Da ne govorim da je pizdek u karijeri ispod 40% šuta, što je apsolutno kriminalno, ne samo loše. I naravno da neće bit nikakav superstar. Znaš, kod većine ostalih playeva koje si nabrojao, iz godine u godinu, vidi se stanovita progresija u svim segmentima igre. Kod njega, u protekle 4 godine nema ničeg, osim očajnih partija s povremenim bljeskovima. I ako je to bio slučaj protekle 4 godine, što misliš što se kardinalno može promijenit nadalje? Apsolutno ništa. Klinac od 183 cm i nekih 70 kila jednostavno, uz današnju stack up-anu ponudu playeva, nema što konkretnije tražit tamo. Nit će ikad, zbog fizičke inferiornosti u odnosu na konkurenciju, imat bolji postotak šuta (samo je jedan Curry), nit će primirisat All Star utakmici.
A 18 koševa iz 25 šuteva, u današnjem NBA-u, može zabit doslovno svatko. Pa čak i Stephen Hawking.
Ne lupetaj. A ko to moze da ima tokom cele sezone, molim te mi reci?
Anthony koji uz 21,6 uzet sut ima 27,6 ili Bryant uz uzetih 20,5 ima 27,1 poena ove sezone, Ellis 17,6 suteva, a 19,4 poena?
Razmisli malo pre nego sto bilo sta napises.
To sto si ti naveo nema ni oni, a nadam se da nisi mislio da su oni smece od igraca ili i jesi?
Prethodne dve godine je imao napredak, ove je nekako usporen zbog Elisa koji igra svoju igru, kao i drugu polovinu prosle sezone, kada je Elis i dosao.
I, ono, to je kao da kažeš da je Dwight Howard dobar izvođač slobodnih bacanja, samo zato što svaku 10 utakmicu uspije zabit više od 50%. U tom omjeru i Jennings otprilike odigra poštenu partiju s prihvatljivim postotkom šuta.
Dakle, molim te, ne stavljaj ga pored jednog Rosea il Irvinga. Ne da ne može u isti red s njima, nego ne može ni u isti jebeni roman. Onaj debeli, ruski, s 956 stranica. :rolleyes:
Mozda pratis NBA 4 godine, ali Brandon-a nikako. Nije on matorac da kazes da od njega nece biti nista, on ima nesto vise od 17 ppg i 5,8 apg, a ove sezone i pored Elisa koji siluje loptu napredovao je i statisticki 18 ppg i 6,9 apg. Jos uvek ima vremena, a i dosta prostora za napredak. Ako ga zaobidju povrede ucestvovace bar jednom na All Staru u naredne 3 godine.
Opet kazem ko ga je gledao i pratio zna o cemu pricam. Hteo sam sa da kazem svoje misljenje o igracu, ne znam sto to tebi smeta? Nemam vremena pre svega da se sa nekim prepucavam ovde, tako da cu svoje oko njega zavrsiti ovim postom.
Pana said
Nemam bas puno vremena, pa cu ukratko prokomentarisati neke stvari.
@Stockton to Malone - Sto se tice komentara za Holiday-a - svaka cast. Dobar odbrambeni, ali daleko od najboljih odbrambenih na plej poziciji jos uvek. Paul i Rondo - sa njima ne moze da se meri, a Bradley, Shumpert, Allen, Westbrook i recimo Sefolosha jos uvek ispred njega dosta. Veliki napredak ove sezone u svakom smislu za Holiday-a, stvarno odlicno igra, takodje i jako zrelo.
Sto se tice Jennings-a pravo poredjenje sa njim i jeste JR Smith, luda glava, prebrz covek, ali nikako nema los sut. Dobar je suter i cesto pogadja preko ruke iz nemogucih situacija uz zvuk sirene. Njega vidim pored Wall-a, Irving-a i Rose-a kao buduceg siperstara, mislim da tako nesto nije nerealno za njega. Ko ga je pratio malo vise znace o cemu pricam.
Kratke analize za veceras:
Henderson 17,5 - Covek neverovatno igra, uzima dosta suteva i uzimam ga pre Walkera zbog nesto bolje forme, mada je i on logican izbor.
Horford 16,5 vise - Toronto jako lose brani centarsku poziciju i sumnjam da dobar centar kakav je Al nece to iskoristiti. Ocekujem da i Smith dominira, ali opet Horford mi je nekako konstantniji i sigurniji igrac.
Bryant 27,5 vise - uzima cesto i po 30 suteva. U poslednjoj cetvrtini samo je njegova lopta, iz LAL-a je niko bukvalno ni ne pipne. Utah im se opasno priblizila i moraju da dobiju Minesotu koja je ipak slabiji tim od njih.
Fino je proslo, lepe pare su se uzele sinoc, uspesan dan. Jos da je Milsap dao 2 poena...
FamilyGuy said
U zadnje vrijeme nikako da sve prođe,uvijek jedan par. Malo uzeo pauzu od nedelje,nadam se d aje koristilo i da će napokon dns biti sve dobitno. Sretno onome tko prati![]()
Oklahoma City-Washinghton h -13,5 1 1,85
Portalnd je u nedelju došao u goste Oklahomi sa par dobrih rezultata iza sebe no svejedno je Oklahoma bez većih problema ih ostavila na -20. Večeras je slična stvar i sa Wizardsima koji su kod kuće svladali ove sezone Oklahomu. Wizardsi u zadnjih 8 utakmica imaju skor 6-2 od toga na gostovanju 2-2. Sveto ne bi smijelo imati prevelikiutjecaj na današnju utakmicu jer Oklahoma je kod kuće jako uvjerljiva, ove sezone imaju 31-5 na svome parketu. Westbrook i Durant igraju u odličnoj formi i Wizardsi će se teško nositi u ovome susretu unatoč dobrim partijama u zadnjih nekoliko utakmica. Hendikep od 13,5 čini mi se sasvim u redu mislim da će Washington teško izgubiti ovaj susret sa manje od 15 razlike.
LaMarcus Aldrige 20,5 Više 1,85
Dobar dio sezone igrao je "toplo-hladno" malo je možda i pao u sjenu odličnog rookiea Lilliarda no zato ovaj drugi dio sezone LaMarcus igra na razini kakvog smo ga navikli gledati. Protiv Oklahome je odigrao prvu utakmicu sa manje od 20 poena nakon 7 uzastopnih takvih susreta. Oklahomonin jaki duo pod košem Ibaka i Perkins bili su prevliki zalogaj za LaMarcusa. Večeras bi zato dolazak Netsa u Rose Garden trebao donjeti povratak dobrim igrama Aldrigea. Netsi na njegovoj poziciji imaju Brook Lopeza za kojeg znamo da i nije previše kvalitetan u obrani. Unatoč zadnjih 10 utakmica i prosjeku od 23,4 poena Aldrigea granica na njega večeras je samo 20,5 što mislim da se mora uzeti bez razmišljanja kada vidimo njegovu formu i njegov matchup za večeras.
Jrue Holiday 18,5 Više 1,85
76ersi privode lošu sezonu kraju u kojoj jedini tko je bio vrlo dobar u momčadi je playmaker Jrue Holiday, a posebice je dobar na svome parketu. Četvrta je utakmica sezone između Bucksa i 76ersa u prvom njihovom ogledu odigranoj u Phildalephiji Holiday je dominirao i sa lakoćom prošao ovu granicu zabivši 25 poena zbog dvju vrlo loših utakmica u gostima sa Bucksima Holiday ima prosjek protiv ovog suparnika samo 16,7 poena. Kod kuće Holiday je bitno drukčiji igrač nego u gostima i to se vidi po statitici, u prosjeku na svom parketu zabija 20,1 poena a u gostima samo 16,5. Bucksi nisu momčad koja se može pohvaliti izvrsnom obranom na poziciji playa tu je Jennings koji više gleda kako zabiti poen nego kako zaustaviti protivnika. Mislim da će večeras Holiday ponovno biti u dobroj formi, jer se nakon četri utakmice u gostima 76ersi konačno vraćaju kući. Prije road tripa od četri utakmice, Holiday je kod kuće tri puta zaredom išao u over sa 21,27,27 poena. Nadam se nastavku niza i večeras.
Minnesota-Lakers 2 1,50
Lakersi su i dalje 8.momčad Zapada no tri poraza zaredom vratila su šansu ostalim momčadima na Zapadu da se domognu posljendjeg mjesta koje vodi u playoff. Večeras bi niz poraza trebao stati jer gostuju u Target Centru kod Timberwolvesa momčadi koja cijele sezone muku muči sa ozljedama i to se itekako osjeti na rezultatima. Momčad koja da je kompletna u namanju ruku bi se mogla nadati mjestu u playoffu, ove sezone ima omjer 25-44. Minnesota osim problema sa ozljedama u svojoj momčadi ima i traumu od igranja protiv Lakersa od kojih su izgubili 21.utakmicu zaredom. To je najdulji aktivni niz u NBA-u u kojoj jedna momčad pobjeđuje drugu, najdulji niz uopće u NBA također drže Lakersi koji su od 1983-88 24 puta zaredom svladali Kingse. Lakersi su ove sezone već slavili u Target Centru iako je Mike DAntoni imao na raspolaganju samo 8 igrača, no i to je bilo dovoljno da Lakersi svladaju sa 10 razlike Minnesotu. U Staples Centru pobjeda Lakersa bila je još uvjerljivija, domaći su slavili sa +22. Unatoč izostnaku World Peaca za ovaj susret i tri poraza zaredom Lakersa mislim da bi Lakersi trebali ostvariti još jednu pobjedu protiv Twolvesa koji su "mušterija" Lakersima. Minesota je jučer doigrala ponajbolju utakmicu sezone protiv "rasplaih" Pistonsa no u ovome susretu im dajem male male šanse da prekinu ovaj neugodni niz koji imaju protiv momčadi iz LA.
Kladionica:PSK
3/4 Kakav pad na Holidayuna kraju 3/4 imao 18 poena u 4/4 nije zabio ništa... Šta reći...
1.listic - walker vise, jefferson vise WIN! (jako jako siguran sam bio za ovo ali nisam stigao napisati analize)
2.listic - james vise, horford vise WIN! (isto proslo vrlo lako)
3.listic - anderson manje, rubio vise LOSE! (rubio me skinuo za pola kosa, imao ga na granici od 13.5)
danas u nove pobjede