Opet ista priča, Scola počinje na centru... Niti je centar niti je dobar obrambeni, a naš Rođo je među budućim zvijezdama NBA lige... Ja sam ovo uplatio prije 15-ak minuta za srednji ulog... Jednostavno bit će hrpa poena, Scola se ne može nositi sa ovakvom mrcinom kao Cousins... Pišem brzinski da ga uplatite jer će dići kladionice marginu
pupii12 said
Ljudi treba mi vase mišljenje : LAKERSI (2) ILI K.BRYANT 29.5 - VIŠE?
Hmmm po meni je to isti qurac
Lakersi moraju pobjediti a ako ce pobjediti to ce biti iskljucivo zato sto je Kobe poludio
Krnja said
pupii12 said
Hmmm po meni je to isti qurac![]()
Lakersi moraju pobjediti a ako ce pobjediti to ce biti iskljucivo zato sto je Kobe poludio
Namesteno je da oni dobijaju...
Nenad said
Krnja said
pupii12 said
Hmmm po meni je to isti qurac![]()
Namesteno je da oni dobijaju...
Kobe over 29,5 svakako ja znam da ga igram sigurno. Na ove Fejkerse ne bi 5 kuna stavio
jedan od najboljih igrača MIL. Poslije monte po meni glavni socer jer jannings i j.j.redick u zadnje vrijeme imaju dosta problema sa postotkom šuta. Može bez problema pogodit tricu zadnje dvije tekme prešo ovu granicu uzima podosta šuteva (16,17)zadnje dvije i mislim da uz nekoliko slobodnih može ovo proč bez večih problema .
D.Howard(LAL) 16,5 više 1.85
Svi znamo da je MIL vrlo loš pod košem i svaki prosječan centar prođe svoju granicu.Mislim da če Howard uz kobey.a predvodit svoju ekipu do pobjede Uz to upitan je i Senders tako da je još oslabljena centarska pozicija MIL.
scola je lukavac i lijepo se on snalazi pored težih igrača kao što je cousins. u obrani je druga priča, al očekujem da zabije preko 12. u 3 međusobne svaki put je prelazio granicu pa očekujem i večeras, na utakmici s dosta poena.
Nowitzki 19,5 VISE - Ako dalas misli pobjedit i izjednacit score i obrijat se napokon
Bryant 29,5 VISE - A sto reci, ako misle i playoff moraju pobjedit, ako ce pobjedit Bryant mora zabijati, u dobroj je formi, sinoc isto over, a i MWP niti vidim nekog tko mozes cuvati bryanta tako da dolazi over po meni
Cousins 16,5 VISE - Jedan od boljih centara, bez obzira sto je slucaj za psihijatra
Dalas - Indiana 1 - ovo cisto na neki osjecaj bez neke analize
Slobodno prokomentirajte...