Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#8514 Nakon jučerašnjih 14 utakmica, danas malo lakši dan sa samo 3. Jučer samo odlično skinuli rezultate u anketi pa da vidimo kakvi ćemo biti i danas. Ponavljam i ne registrirani članovi imaju pravo glasati.
[sp_show_poll id="14"]
[sp_show_poll id="15"]
By comi
#8520 Cousins više od 16,5 @ 1,85 SuperSport

Opet ista priča, Scola počinje na centru... Niti je centar niti je dobar obrambeni, a naš Rođo je među budućim zvijezdama NBA lige... Ja sam ovo uplatio prije 15-ak minuta za srednji ulog... Jednostavno bit će hrpa poena, Scola se ne može nositi sa ovakvom mrcinom kao Cousins... Pišem brzinski da ga uplatite jer će dići kladionice marginu :) Svaki centar je iznad svog prosjeka kada je u match-upu sa Scolom, jučer je bio Jefferson, a neki dan zbog PF i blow outa je Peković za 15 minuta zabio 11 poena ako se ne varam i to sve u 1/4... Eto, takva je situacija, Scola kriminalan u obrani, svi se uvijek pokraj njega naigraju pa što ne bi i "Rođo"...
By Nenad
#8521 Jel zna neko sta je bilo sa Jenningsom, izgleda se nesto pokacio s trenerom, oce igrati veceras?
By Krnja
pupii12 said

Ljudi treba mi vase mišljenje : LAKERSI (2) ILI K.BRYANT 29.5 - VIŠE?

Hmmm po meni je to isti qurac :D
Lakersi moraju pobjediti a ako ce pobjediti to ce biti iskljucivo zato sto je Kobe poludio :)
By Nenad
Krnja said

pupii12 said

Hmmm po meni je to isti qurac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
Lakersi moraju pobjediti a ako ce pobjediti to ce biti iskljucivo zato sto je Kobe poludio http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Namesteno je da oni dobijaju...
By Marko_OKC
Nenad said

Krnja said

pupii12 said

Hmmm po meni je to isti qurac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
Lakersi moraju pobjediti a ako ce pobjediti to ce biti iskljucivo zato sto je Kobe poludio http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Namesteno je da oni dobijaju...

Kobe over 29,5 svakako ja znam da ga igram sigurno. Na ove Fejkerse ne bi 5 kuna stavio
By kicoo19
#8527 E.Ilyasova(MIL) 12,5 više 1.85
jedan od najboljih igrača MIL. Poslije monte po meni glavni socer jer jannings i j.j.redick u zadnje vrijeme imaju dosta problema sa postotkom šuta. Može bez problema pogodit tricu zadnje dvije tekme prešo ovu granicu uzima podosta šuteva (16,17)zadnje dvije i mislim da uz nekoliko slobodnih može ovo proč bez večih problema .

D.Howard(LAL) 16,5 više 1.85
Svi znamo da je MIL vrlo loš pod košem i svaki prosječan centar prođe svoju granicu.Mislim da če Howard uz kobey.a predvodit svoju ekipu do pobjede Uz to upitan je i Senders tako da je još oslabljena centarska pozicija MIL.
By rampagejackson
#8528 scola 12.5 više

scola je lukavac i lijepo se on snalazi pored težih igrača kao što je cousins. u obrani je druga priča, al očekujem da zabije preko 12. u 3 međusobne svaki put je prelazio granicu pa očekujem i večeras, na utakmici s dosta poena.
By Reggie_Miller
#8529 Eo malo za danas...
Nowitzki 19,5 VISE - Ako dalas misli pobjedit i izjednacit score i obrijat se napokon :D nowitzki treba zabijati, Indiana inace ima odlicnu obranu pogotovu za centre, al i ovom slucaju nije tako jer nowitzki nije klasicni centar, ima neobranjivi sut i njegov trademark fadeaway, a i za indianu ne igra West tako da jos 1 razlog vise da ovo prodje.
Bryant 29,5 VISE - A sto reci, ako misle i playoff moraju pobjedit, ako ce pobjedit Bryant mora zabijati, u dobroj je formi, sinoc isto over, a i MWP niti vidim nekog tko mozes cuvati bryanta tako da dolazi over po meni
Cousins 16,5 VISE - Jedan od boljih centara, bez obzira sto je slucaj za psihijatra :D , Phoenix inace lose cuvaju centre al kad Scola pocinje na C onda pogotovu, totalni missmatch i trebao bi proc ovu granicu bez nekog problema

Dalas - Indiana 1 - ovo cisto na neki osjecaj bez neke analize

Slobodno prokomentirajte... :)