MvP39 said
Svaka cast za jucer, pogodili ste skoro sve. Za neke parove stvarno nije bilo srece, Nelson 9 na poluvrijemenu 13 na kraju, Holiday 18 do 4. cetvrtine, poslje toga nista, itd da ne nabrajam sada. Stavio sam 8 parova i pogodio 5 sto je 63%, za mene dosta. Da sam imo para digle bi se velike pare na singlovima.
Tek je poceo dan, a vec sam obriso 5 postova. Zadnja dva dana ste odradili dobar posao i forum je bio pun analiza, ajmo nastavit u tom tempu.
George P.(-19,5+) manje (1,85)
Vidim da jos nitko nije stavio ovaj par, vjerojatno ste izgubili povjerenje u njega. Nadam se da mene nece danas izdati. Pregledo sam sve moguce opcije, ali samo ako bude imao postotak suta preko 70-80% ce prec ovu granicu, uz egal utakmicu, naravno. Indiana gostuje u Dallasu s kojim su se vec jednom susreli ove sezone i pobjedili ih 20 razlike. U toj utakmici doslo je do blow outa i George je u 26 minuta zabio 11 poena. Mozda ste pomislili da je za tu minutazu to dobar broj poena, ali sut mu je bio samo 4/11 (1/3 trice) i slobodna 2/2. Tada nisu igrali Granger s jedne strane i Nowitzki s druge strane, no danas ce obojica igrat i obje ce ekipe biti kompletne. Stoga se ocekuje gusta utakmica, ali nebi me zacudilo da dode do blow outa s bilo koje strane jer je u NBA-u sve moguce. Cijeli ovaj mjesec George je samo 5 puta presao ovu granicu i nemogu vjerovati da je drze tako visoko. U ovom mjesecu George je odigrao 14 utakmica, a u 2 od tih 5 sto je presao je zabio 20 poena. Tako da slobodno mogu reci da je 3 puta presao ovu granicu. Nadam se samo da danas ne zabije tocno 20 poena. U posljednje dvije utakmice nije presao ovu granicu, a West i Granger uopce nisu igrali, uz to Stephenson i Hill su imali problema s malim ozljedama. Atlanti je zabio 13 poena u 42 minute igre. Opuco je 13 puta, a zabio 6 od toga mu je sut za tri poena bio 1/5. U toj utakmici nije imao nekog cuvara, kao ni u utakmici protiv Houstona gdje je zabio 16 poena za 39 minuta. Sut 4/17, trica 2/8 i slobodna 6/6. Ne suta previse u zadnje vrijeme, Indianin napad asocira se na Hibberta koji je poludio. Mislim da ce se i danas njihov napad temeljiti na Hibbertu koji nece imati dobrog cuvara pod kosem. Jos se vracaju West i Granger koji ce uzeti svoj dio suteva, tako da ce Georgu ostati maksimalno 12-13 suteva. Mora zabiti vise od pola i imati 6-7 slobodnih da bi presao ovu granicu, a tesko da ce zabiti pola pokraj Mariona. Marion je najbolji obrambeni u ekipi Dallasa i ako je ove sezone uspio ubiti Georga s obranom te ga ostaviti na 11 poena mislim da danas moze na 19. Ako uz ovo sve navedeno dodamo da George puno manje zabija u gostima nego kod kuce, ne vidim kako moze prebaciti ovu granicu. Na domacem terenu zabija 19,8 poena, a u gostima samo 15,4.
jooojj zašto sam ne igram, pogodim jedva kobea i williams laganini i onda ovaj šugavi George trpa ko lud, pa ne vjerujem kakav dobar šut ima, pas mater debilu, u 3. je utrpo 13 poena a nitko na cijeloj tekmi zasad preko 10 poena nema, a šut 9-13 ma užas... jojjj i sad blowout briem, jel moro zabit zadnju tricu majmun...
comi said
Cousins više od 16,5 @ 1,85 SuperSport
Opet ista priča, Scola počinje na centru... Niti je centar niti je dobar obrambeni, a naš Rođo je među budućim zvijezdama NBA lige... Ja sam ovo uplatio prije 15-ak minuta za srednji ulog... Jednostavno bit će hrpa poena, Scola se ne može nositi sa ovakvom mrcinom kao Cousins... Pišem brzinski da ga uplatite jer će dići kladionice marginuSvaki centar je iznad svog prosjeka kada je u match-upu sa Scolom, jučer je bio Jefferson, a neki dan zbog PF i blow outa je Peković za 15 minuta zabio 11 poena ako se ne varam i to sve u 1/4... Eto, takva je situacija, Scola kriminalan u obrani, svi se uvijek pokraj njega naigraju pa što ne bi i "Rođo"...
WIN
17 je zabio, a kraj je 1/4, odoh spavati totalno bezbrižno, hehehehe...
xantiusx said
sada kaže nešto drugo, što nije istina...
Ista stvar i kod mene, ista kvota isti ulog, samo drugi igrači. Scola, cousins, dirk i nash. Vec sam posla mail
Edit: ispravljeno
Ma ni kune više na Lakerse! :/