Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By comi
#8624 Ja sam htio odgovoriti u vezi plaćenika na ovaj način... Howard je bio free agent, mislim da se nitko u cijelom NBA ne bi ljutio od trenera da im dođe Howard, ali on je izabrao Lakerse, jeli zbog love ili želje za prstenom, to je njegova stvar... :) Stockton to Malone, hvala ti, vrlo lijep odgovor...
By bukefal123
MvP39 said

Svaka cast za jucer, pogodili ste skoro sve. Za neke parove stvarno nije bilo srece, Nelson 9 na poluvrijemenu 13 na kraju, Holiday 18 do 4. cetvrtine, poslje toga nista, itd da ne nabrajam sada. Stavio sam 8 parova i pogodio 5 sto je 63%, za mene dosta. Da sam imo para digle bi se velike pare na singlovima.

Tek je poceo dan, a vec sam obriso 5 postova. Zadnja dva dana ste odradili dobar posao i forum je bio pun analiza, ajmo nastavit u tom tempu.

George P.(-19,5+) manje (1,85)
Vidim da jos nitko nije stavio ovaj par, vjerojatno ste izgubili povjerenje u njega. Nadam se da mene nece danas izdati. Pregledo sam sve moguce opcije, ali samo ako bude imao postotak suta preko 70-80% ce prec ovu granicu, uz egal utakmicu, naravno. Indiana gostuje u Dallasu s kojim su se vec jednom susreli ove sezone i pobjedili ih 20 razlike. U toj utakmici doslo je do blow outa i George je u 26 minuta zabio 11 poena. Mozda ste pomislili da je za tu minutazu to dobar broj poena, ali sut mu je bio samo 4/11 (1/3 trice) i slobodna 2/2. Tada nisu igrali Granger s jedne strane i Nowitzki s druge strane, no danas ce obojica igrat i obje ce ekipe biti kompletne. Stoga se ocekuje gusta utakmica, ali nebi me zacudilo da dode do blow outa s bilo koje strane jer je u NBA-u sve moguce. Cijeli ovaj mjesec George je samo 5 puta presao ovu granicu i nemogu vjerovati da je drze tako visoko. U ovom mjesecu George je odigrao 14 utakmica, a u 2 od tih 5 sto je presao je zabio 20 poena. Tako da slobodno mogu reci da je 3 puta presao ovu granicu. Nadam se samo da danas ne zabije tocno 20 poena. U posljednje dvije utakmice nije presao ovu granicu, a West i Granger uopce nisu igrali, uz to Stephenson i Hill su imali problema s malim ozljedama. Atlanti je zabio 13 poena u 42 minute igre. Opuco je 13 puta, a zabio 6 od toga mu je sut za tri poena bio 1/5. U toj utakmici nije imao nekog cuvara, kao ni u utakmici protiv Houstona gdje je zabio 16 poena za 39 minuta. Sut 4/17, trica 2/8 i slobodna 6/6. Ne suta previse u zadnje vrijeme, Indianin napad asocira se na Hibberta koji je poludio. Mislim da ce se i danas njihov napad temeljiti na Hibbertu koji nece imati dobrog cuvara pod kosem. Jos se vracaju West i Granger koji ce uzeti svoj dio suteva, tako da ce Georgu ostati maksimalno 12-13 suteva. Mora zabiti vise od pola i imati 6-7 slobodnih da bi presao ovu granicu, a tesko da ce zabiti pola pokraj Mariona. Marion je najbolji obrambeni u ekipi Dallasa i ako je ove sezone uspio ubiti Georga s obranom te ga ostaviti na 11 poena mislim da danas moze na 19. Ako uz ovo sve navedeno dodamo da George puno manje zabija u gostima nego kod kuce, ne vidim kako moze prebaciti ovu granicu. Na domacem terenu zabija 19,8 poena, a u gostima samo 15,4.

jooojj zašto sam ne igram, pogodim jedva kobea i williams laganini i onda ovaj šugavi George trpa ko lud, pa ne vjerujem kakav dobar šut ima, pas mater debilu, u 3. je utrpo 13 poena a nitko na cijeloj tekmi zasad preko 10 poena nema, a šut 9-13 ma užas... jojjj i sad blowout briem, jel moro zabit zadnju tricu majmun...
By comi
comi said

Cousins više od 16,5 @ 1,85 SuperSport

Opet ista priča, Scola počinje na centru... Niti je centar niti je dobar obrambeni, a naš Rođo je među budućim zvijezdama NBA lige... Ja sam ovo uplatio prije 15-ak minuta za srednji ulog... Jednostavno bit će hrpa poena, Scola se ne može nositi sa ovakvom mrcinom kao Cousins... Pišem brzinski da ga uplatite jer će dići kladionice marginu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Svaki centar je iznad svog prosjeka kada je u match-upu sa Scolom, jučer je bio Jefferson, a neki dan zbog PF i blow outa je Peković za 15 minuta zabio 11 poena ako se ne varam i to sve u 1/4... Eto, takva je situacija, Scola kriminalan u obrani, svi se uvijek pokraj njega naigraju pa što ne bi i "Rođo"...

WIN

17 je zabio, a kraj je 1/4, odoh spavati totalno bezbrižno, hehehehe...
By comi
#8628 Ja sam već za njega pripremio šteku cigareta i tablu helexa da prođe s malo živciranja kad nisam niti stigao zapaliti, a on u overu, haha...
By prefontaine
xantiusx said

sada kaže nešto drugo, što nije istina...

http://img818.imageshack.us/img818/3958/30872958.png

Ista stvar i kod mene, ista kvota isti ulog, samo drugi igrači. Scola, cousins, dirk i nash. Vec sam posla mail
Edit: ispravljeno
By Bas
#8642 Dakle, na tri listića odigram hendikep da Lakersi neće izgubiti s više od 6.5 razlike čisto da si povećam koef. i padnem na njima. Znam, nikad ne stavljaj isti par na više listića ali bio sam jebeno uvjeren da će čak i pobijediti. A prođe mi i Nowitzki, Ilyasova, Cousins, Scola, Gasquet.
Ma ni kune više na Lakerse! :/ :(