Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By nikl
#88195 vi sto ozbiljno pratite rukomet u kakvim su odnosima svedska i norveska sto se toga tice jer vredi zategnuti 1 na svedjane dal ce skandinvska veze da proradi ovde jer svedska pobedim 80% ide u polufinale dok norvezani mogu jedino za plasman 5-6 mesta da igraju
By Bajo
nikl wrote:vi sto ozbiljno pratite rukomet u kakvim su odnosima svedska i norveska sto se toga tice jer vredi zategnuti 1 na svedjane dal ce skandinvska veze da proradi ovde jer svedska pobedim 80% ide u polufinale dok norvezani mogu jedino za plasman 5-6 mesta da igraju

cisto logicki i sportski, norveska ce vjerojatno krenut jako, i sad sve ovisi kako ce se utakmica razvijat, znaci treba im +5, ja ne vjerujem da to mogu izvesti, švedska bolji golmani, jedina razlika Sagosen kao ekstra klasa, obrana Šveda je bolja, znaci ako norvezani do 45 min se ne uspiju vodit i odvojit lagano ce popustit u završnici, pratite lajv moj savjet
By GoldFire5
nikl wrote:vi sto ozbiljno pratite rukomet u kakvim su odnosima svedska i norveska sto se toga tice jer vredi zategnuti 1 na svedjane dal ce skandinvska veze da proradi ovde jer svedska pobedim 80% ide u polufinale dok norvezani mogu jedino za plasman 5-6 mesta da igraju

Iskreno meni su tu svedani favoriti nzm sta klade glume 2.4 2.1 mozda zbog 2 dana vise odmora. Svedaska je puno kvalitetnija ali norvezani su odmorniji i moraju uci all in ako im uspije brza igra centar brzi golovi kontre itd svedska nema sanse da ih moze zaustavit. Bolje igrat igrace tu po meni sagosen 5.5 +