Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By LaVine
#88211 Nema ovdje nade, od pocetka je krenulo naopako :)
Mackovsek ne moze nista pogodit i jedini gol gdje je pogodio sudija vrati na faul :D Bolje igraju sa Bezjakom i Zarabecom, nema njemu vise igre.
Htska ima kontru, sedmerac ali ima sut i promasi, naravno tada on ne sutira penal i nece ni do kraja :D Sto se njih dvojice tice padam jedino neko cudo da se desi :o
Neka da Cip jos jedan da prodje dubl nece biti lose.
By LaVine
#88216 Gullerud 1,5 manje
OSullivan 1,5 manje

Opet igram 2 odbrambena igraca Norveske jer se moze desiti da nemaju nijedan sut na gol.Gullerud ulazi na drugog pivota kada imaju igraca ali rijetko njemu ide lopta bez slucajno.O.Sulivan ni ne sutne na gol.Moze se desiti i da Norvezani budu rizikovali sa slabijom odbranom zbog brze igre i kontri sto bi njima jos smanjilo inace malu minutazu.
Bjornsen 5,5 vise
Ko ce na brzu igru najbolje profitirati ako ne on.Najbolji strijelac prvestva istrcava kontre, sutira sedmerce i dosta se akcija zavrsava na njegovom krilu.Nije ovo velika granica za njega.
Gottfridsson 3,5 vise
Ova igra njemu odgovara, brzo na trku bez fanaticnih odbrana.On ce ovdje probiti mnogo puta i sutnuti dosta lopti tako da je i ovo izgledno.
Ocekujem goleadu na ovoj utakmici i dosta igraca u plusu posim ove dvojice koje sam igrao manje :D
By zg0011
#88232 A norvezani bolje igraju 1.pol. Mislim da ce još pojacat. Golmani su ludi. Al Ja bi ih čak probao odigrat da će pobjedit sa hendikepom. Na manji ulog