Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Alen Ajverson tata
pac_man wrote:može neko objasniti sad malo stanje u grupi ? Ko prolazi trenutno, koliko Hrvatska smije izgubiti ?

Mislim da im odgovara x, a ako bi izgubili moraju paziti na gol razliku
Posto ako Hrvatska izgubi i Norveska i Svedska i Hrvatska imaju po 6 bodova, pa se pravi skupina od te 3 drzave gdje odlucuje gol razlika
Da je Norveska pobjedila 4 razlike, Hrvatska bi isla dalje
By pac_man
#88257 x i pobjeda im svakako odgovaraju za prolaz to je definitivno i logično :D samo ova gol razlika me zanima , koliko smiju da izgube i da li smiju ?
By azersub
#88258 Za sada francuzi sigurno prolaze.njima je svejedno kako odigraju s hrvatima.hrvatima pase i 1 bod(x s francuzima) i pobjeda logicno.ako francuzi pobjede onda hrvati,svedani i norvezani imaju po 6 bodova onda dalje ide svedska na temelju najbolje razlike.

moje pitanje:ISPLATI LI SE IGRAT 1 ILI X NA HRV FRANC? ili mislite da ce se francuzi napalit?
By Bajo
pac_man wrote:može neko objasniti sad malo stanje u grupi ? Ko prolazi trenutno, koliko Hrvatska smije izgubiti ?

AKO IZGUBIMO ISPALI SMO, 1X ALL IN TRPAJTE

TRENUTNO ŠVEDSKA PROLAZI
SVI PO 6 BODOVA IMAJU

ŠVEDSKA.HRVATSKA +4
HRVATSKA-NORVEŠKA +4
NORVEŠKA-ŠVEDSKA +3
ŠVEDSKA +1
HRVATSKA 0
NORVEŠKA -1

SVA MUDROST
By shacal
pac_man wrote:x i pobjeda im svakako odgovaraju za prolaz to je definitivno i logično :D samo ova gol razlika me zanima , koliko smiju da izgube i da li smiju ?

Mislim da smiju 2 gola izgubit, sad imamo +12 gol razliku, šveđani +9 a norv +8. znači da završimo 2 gola u deficitu ostaje nam +10 :roll: